Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Co na ciagle kichanie??

Polecane posty

Gość cati82

Moja mama jest przeziebiona od kilku dni , bierze lek z pseudoefedryna i paracetamolem , juz nie ma goraczki ale dzis kicha non stop chyba juz z 30 razy!!! Kurcze mam wrazenie jakby jest powrocilo przeziebienie a raczej sie zaostrzylo bo jest gorzej niz na poczatku. Co polecacie na to kichanie caly dzien?

Gość gość
takie kichanie wystarczy przeczekać to nie jest nic groźnego. wiem bo moi rodzice są lekarzami ;D Nie przejmuj się mama dojdzie do zdrowia a ty będziesz spokojniejsza <3

Gość jefbghbgrvferbg
niech mama nie faszeruje sie lekami, ale wspomaga sie naturlanymi sposobami, a kichanie przjedzie tak jak wpsomniała poprzedniczka.

Gość gość
Wszystko przez bakterie, które nagromadziły się w nosie. W takich sytuacjach szybko pomaga sterimar zatkany nos. Bez obaw, to w 100% naturalna woda morska. Pomoże w rozrzedzeniu kataru i łatwiej będzie można pozbyć się zanieczyszczeń. Przykra dolegliwość szybko minie i Twoja mama zacznie spokojnie oddychać :) Możesz stosować do 15 dni.

Gość nosal

trzeba poszukać dobrego laryngologa. 

Gość Leya

Moim zdaniem oxalin junior szybko pomaga. Widzę po swoim dziecku, że katar dużo szybciej minął i miał łagodniejszy przebieg niż to dotychczas się odbywało. Warto spróbować