Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaa tak na imie mam

CZY TO MOZE GO NIE PODNIECAC??EHHH

Polecane posty

Dziewczyny jak to jest u was?A moze panowie mi wytlumacza,czy takie ,,cos''oznacza brak podjarania?Otoz,moj facet za kazdym razem jak dotyka moje piersi,to mu nie staje penis :( Czy to oznacza,ze go nie podniecam :(?Tak sobie pomyslalam...Mam male piersi i myslalam,ze dlatego :( Ale zawsze do nich sie garnie,co chwile mnie caluje po nich i dotyka.No ale penis mu normalnie wisi :(

nastepny raz jak bedzie Cie dotykal powiedz"przestan sie bawic cyckami, zerznij mnie" i jak wtedy mu noie stanie znaczy ze go nie podniecasz

Bo np.gdy dotyka mnie po tylku (co uwielbia,mowi ze ma bzika na jego punkcie),to zawsze mu stoi i od razu chce seksu,bo juz wytrzymac nie moze :( A z piersiami tak nie jest.Czy to moze znaczyc,ze mu sie nie podobaja?

Gość fhjhfjs
Ja mam duże piersi, on też je uwielbia całować, dotykać, nawet jak zasypiamy wkłada mi dłoń pod koszulę (jeśli ją mam:P) i je maca. A mimo to mu nie staje, więc raczej oni potrzebują czegoś więcej.

Gość fhjhfjs
* więc raczej oni potrzebują czegoś więcej, aby im stanął. ale jeśli na twoj tyłek tak reaguje, a na piersi nie, widocznie bardzo go nie podniecają

No on mi zawsze mowil ,ze piersi go nie kreca tak ,jak tylek i mowi,ze na punkcie mojego tylka ma bzika :( Ale dziwnie sie czuje z tym,bo mam wrazenie,ze piersi mu sie nie podobaja,bo sa male,a gdyby byly wieksze,to by mu stawal :(

Gość foto modelka
laluniu! zacznij TY pieścic swoje piersi przy nim.To znaczy języczkiem drażnij sutki itd.zobaczysz jak się najara,kopyto mu z miejsca stanie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ramzes_z_dalekaa
No sory laski ale nie bedzie od razu stawal facetom na byle jaką podniete jesli juz nie mają 15 lat. Dajcie spokój.

Gość wenecja jest git
co?????? to mojemu tylko mnie w udo dotknie i to przez jeansy i mu staje... to normalne??????

Gość mój często mówi mi
że wystarczy, że na mnie spojrzy... A nie uważam się za jakąś super atrakcyjną, jestem raczej normalna, zwykła. O dotykaniu czy całowaniu moich piersi już nie wspomnę, bo wtedy czuję, że przyrodzenie mu się powiększa:P Autorko, każdy reaguje inaczej, może Twój facet ma większe `wymagania`? Nie przejmuj się. Może go po prostu zapytaj?

Czyli to normalne,ze mu nie staje na ich widok?No fakt,juz tak raz robilam,to wtedy widze ,ze sie tam lapie na chwile,bo mu staje.Ale gdy sam je dotyka to mu nie staje.

Pytalam i mowil,ze go podniecam,podobam mu sie strasznie,ale tylko reaguje tak na widok mojgo tylka,nie mowiac juz o tym ,jak sie zachowuje,gdy mnie dotyka po tylku.Staje mu i nie moze wytrzymac.A tak jakos dziwnie mi i smutno,ze na widok piersi tak nie raeguje :(

Gość Ramzes_z_dalekaa
No bo masz male cycki i brzydkie pewno. Jebniete jestescie i tyle. Wszysto ma podniecac facetow w Was? nie jestescie kurna jakimis boginiami, zabole jedne

Brzydkich nie mam ,przeciez napisalam ,ze sam do nich lgnie.Ciagle mnie po nich dotyka i caluje.Ale nie staje mu wtedy,tzn.nie robi sie taki twardy i stojacy,tylko taki na wpol.

Gość mój często mówi mi
Julia - widocznie Twój facet ma inne `upodobania`. Podoba mu się Twoja pupa - no i fajnie! :D A czy Ciebie podnieca KAŻDY element jego ciała?

No masz racje :) Tak sie sklada,ze ja tak samo mam bzika na punkcie jego tylka ,powiem wiecej - kreci mnie bardziej niz jego inna czesc ciala ;)

Gość a mnie facet dotykał
i po tyłku,i po piersiach i nic :(

Gość dakgdhaksd
hhaaaahahahhahahahahaha moze masz za miekie sutki hahahahaa a on niewrażliwego penisa proste . co ten internet robi z ludzi, widac nie macie łajzy wiekszych problemów. to tyle ; ]