Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan_tastyczmny

porada sercowa

Polecane posty

Gość fan_tastyczmny

Słuchaj wiem że cie zraniłam ale teraz nic na to nieporadze bo moje uczucie znikło do ciebie i juz NIE KOCHAM CIE!!! poprostu juz nic nie czuje do ciebie na 100%,sama sie dziwie że tak nagle to sie zmieniło ale od jakiegoś czasu niepotrafie dokładnie okreslić nic ci niemówiłam bo juz niewiedzialam jak z toba rozmawiać chodzi o to że sporo rzeczy mnie denerwowało i to wszystko kumulowało sie we mnie, niepowiem ci co to było bo za duzo tego było, a poza tym juz niemyśle o tym i nawet niezamierzam sobie tego przypomnieć!!!!!!!!!!bo CHCE TO JUZ ZAPOMNIEĆ.Wiesz masz taki sam charakter jak mój były identyczny on niszczył mnie psychicznie i ty też w pewnym sensie to robiłeś.I mósisz wiedzieć że niezdradziłam cie bo nieumiała bym tego zrobić!!!!!!!!!!TEZ NIECAŁOWAŁAM SIE Z TYM KOLESIEM JESZCZE. A na tym spotkaniu co byłam grupowym to niebyło go tam!!!Na smsy ci nieodpisze bo naweet ich nieczytałam tylko odrazu kasowałam, może to chamskie ale niechciałam ich czytać bo uwazam że niema sensu, pozatym POWIEM CI TAK SZCZERZE ŻE NAWET JAKBYŚMY BYLI ZE SOBA I STANELI NA ŚLUBNYM KOBIERCU TO NASZ ZWIĄZEK ZAKOŃCZYŁ BY SIE ROZWODEM!!!!!!NIESTETY TAKIE JEST MOJE ZDANIE.I to ze mnie straciłes to nie przez tego innego kolesia bo on wiedzial że jestem zaręczona i tez sie zdziwił że zerwałam zaręczyny ale niestety, tak sie stało i tego sie nieodwróci, bo nawet niechce.A przed manu niepowiedział ci o nim bo my sie tak niespotykalismy i nawet para nie jestesmy bo ja niechce,tylko sie kolegujemy, ja chce byc sama i tyle. zerwala ze mna dziewczyna ktora kocham a za wytlumaczenia dal mi taki mail kto mi go wyjasni bo ja jestem zbyd mocno zakochany i moge nie miec tzrezwego umysłu

Gość jhgff
na pozegnanie kup jej slownik ortograficzny i wyslij kurierem.

Gość nie kocha cie

Gość ikaikaiks
mogła Ci to w twarz powiedzieć