Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepaląca

kosmetyki w Anglii

Polecane posty

Gość niepaląca

poradźcie mi , jaki jest dobry podkład lub puder, który mogę kupić w Anglii. trudno dostac wypróbowane przeze mnie kosmetyki z Polski

Gość niepaląca
?????

Gość JA UZYWAAAM
hej, ja uzywam revlon corol ctay kolo 180 sand beige i trzyma mi sie caly dzien :D w polsce tez takie sa.. wiekszosc kosmetykow dostepnych w uk mozna kupic w pl

Gość niepaląca
dzieki, ja szukam czegos co moge kupić w anglii. niestety nie moge dorwac tu niczego z sorayi albo z pierre rene, a kosmetyki ktorych tu (w Anglii) próbowalam rozczarowały mnie. tak więc poradzcie cos

Gość dla mnie najlepszy
podklad to Lancome Teint Idole. Ale to tez zalezy od cery. Ja przeprobowalam produkty Revlon, Rimmel, MaxFactor (uzywa je natomiast moja mama), Clinique, Dior i Lancome jest dla mojej cery najodpowiedniejszy. Nie da sie ot tak sobie poradzic, bo kazda cera jest inna. Musisz sama sobie poprobowac.

Gość gabbbbkoooo
Jak dla mnie loreal sie sprawdza, uzywam fluidu i pudru true match (tak sie nazywa ta seria jesli sie nie myle co do nazwy, na opakowaniu ma kawalek puzzla).

Gość kruca fuks
Loreal true match, jak gabbbbkoooo. Kapnij sobie testerami na reke i wyjdz na zewnatrz dobrac kolor podkladu- w Superdrugu i Bootsie sa bardzo zle swiatla, nacielam sie raz i dobralam zly kolor.

Ja teraz uzywam maybeline, ale jak dla mnie to prawie kazdy jest ok. Ale to wszystko zalezy od cery.

Gość 222222
RIMMEL renew lift super warto spróbować!!!!kosztuje 8f za 30ml jest naprawde wydajny ale sama musisz sprobowac na swojej skórze!!

Gość e-doll
chwale sobie perfect touch Yves Saint Laurent.dlugo sie trzyma,ladnie rozprowadza.do tego wypuscili jakis czas temu specjalna baze pod makijaz.nie pamietam jak sie nazywa, tez w tubce z pedzlem(jak wyzej wymieniony podklad), taki bialy fluid. mialam probki i bylam zachwycona.swietne uczucie na skorze i faktycznie przedluza trwalosc makijazu.