Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajahhh

pomozcie mi zrozumiec slowa tej piosenki... prosze

Polecane posty

Gość jajajajajajahhh

Gość jajajajajajahhh
dziekuje! a dalej 1 zwrotki???? dziekuje dziekuje

Gość jajajajajajahhh
nie rozumiem dalej 2 zdan hehehe

Gość dsffsfsdfsd
a jak przetłumaczyc prawidłowo - she's got to love nobody?

Gość przecie on wyraznie spiewa
W narkotycznym szalenstwie ja przychodze jako krol tak jak krol artur mam swoj okragly stol dziele i rzadze pytam i bladze trzymam w dloniach lancje (?) tak jak gladiator. Tak jak Bob Dylan pukam do nieba bram Nie jestem sam, 2 grzeszników za mna stoi Rany leczę, czas sie wlecze i uplywa Rzucam bombe dookola, swiata zmienic juz nie zdolam Lecz wygrywam, siegam tam gdzie wzrok nie siega Nie przeczytasz jej na twych oczach wstega Zapamietaj nie potrzebujesz oczu by widziec Jest tak jak chcesz bo ci moc jaka daje zycie I cala naprzod ku nowej przygodzie Taka gratka nie zdarza sie codzien Pada deszcz pekl (?) lod na mym oknie Nie potrzebuje parasola bo juz dzisiaj nie zmokne Ten ostatni dzien bedzie mym dniem pierwszym A ten pierwszy dzien bedzie mym dniem ostatnim/x2

Gość jajajajajajahhh
wlasnie nie zrozumialam tego bogdyna...:P

Gość E-mail będzie widoczny
Nagadam Wam ?

Gość przecie on wyraznie spiewa
Mam w sobie tyle zlosci az sie sam siebie wstydze Padlo pytanie czy to wszystko jest prawdziwe Przeszlosci kurz i juz nie jest tak jak dawniej Ten ostatni dzien bedzie mym dniem pierwszym A ten pierwszy dzien bedzie mym dniem ostatnim Czas plynie szybko a dzien trwa tak krotko, Nie pytam juz Pana kiedy nadejdzie dla mnie jutro Bo jutro juz nadeszlo swa przyszlosc trzymam w dloni Nadzieja mnie ochroni Przed cieniem twarza w twarz przeznaczenie(m) Bo nie jest to bez twarzy jak Nicolas Cage i John Travolta Moja dusza czysta a moja glowa wolna I nie potrzebna mi eskorta aby soba byc By byc wolnym i miec szacunek dla samego siebie Gdy nie szanujesz siebie nikt nie szanuje ciebie Na koniec powiem jedno slowo krotko, Wiec zegnaj, nie bedzie mnie tu jutro Ten ostatni dzien bedzie mym dniem pierwszym A ten pierwszy dzien bedzie mym dniem ostatnim/x4

Gość przecie on wyraznie- korekta
W narkotycznym szalenstwie ja przychodze jako krol tak jak krol artur mam swoj okragly stol dziele i rzadze pytam i bladze trzymam w dloniach lancje (?) tak jak gladiator. Tak jak Bob Dylan pukam do nieba bram Nie jestem sam, 2 grzeszników za mna stoi Rany leczę, czas sie wlecze i uplywa Rzucam bombe dookola, swiata zmienic juz nie zdolam Lecz wygrywam, siegam tam gdzie wzrok nie siega Biala ksiega, nie przeczytasz jej na twych oczach wstega Zapamietaj nie potrzebujesz oczu by widziec Jest tak jak chcesz bo ci moc jaka daje zycie I cala naprzod ku nowej przygodzie Taka gratka stary nie zdarza sie codzien Pada deszcz pekl (?) lod na mym oknie Nie potrzebuje parasola bo lod dzisiaj juz nie zmoknie

Gość czy ja juz mowilam
ze was kocham?

Gość gość
jaki jest tytuł tej piosenki?

Gość gość
lance nie lancje