Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę się świecić

Jestem gwiazdą- świecę się jak ona..jak temu zaradzic?

Polecane posty

Gość nie chcę się świecić

Mimo, że używam matującego mleczka do demaijażu mam matujący żel do twarzy nawet krem i podkład to strasznie się świecę co szczególnie widać na zdjęciach wrr..zna ktoś sposoby/ jakieś kosmetyki po których swiecić się na pewno nie będę?

Gość Tak pragnęzaprawde.
smaruj twarz brevoxylem on wysusza skóre . Na mnie podziałoło,ponadto jest to maść na trądzik więc same korzyści. ;]

Gość Bellissima ragazza
L'oreal mattifying minerals :) Nie ma nic lepszego:) oprószysz się raz i masz spokój:) Nie mylić z true match minerals - to trochę co innego!! :) wygląda podobnie (opakowanie), ale zawartość jest inna, bo mattifying minerals to klasyczna wykończeniówka:) tyle, że rewelacyjna:)

ktos kiedys na tym forum napisal zeby nawilzac skore bo inaczej ona sie swieci i przetluszcza (reakcja obronna). Problem w tym ze czasem po zastosowaniu kremu nawilzajacego skora wydaje sie blyszczec, dlatego warto przetestowac kilka takich kremow (na mnie np. nie swieci sie Ziaja krem oliwkowy). Kiedys tez na przetluszczajaca sie cere ktos polecil smarowanie twarzy oliwka dla dzieci z jakiejs firmy - ponoc buzka jest matowa caly dzien. Coz ja mialam taki problem ze swieceniem sie skory ale tez z lojotokiem i postepujacym tradzikiem i lecze sie Izotekiem, ale bez tradziku zaden lekarz Ci tego nie przepisze. Pozdrawiam :)