Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tech hiszp

powiedzcie, jak mozna byc taka idiotka?

Polecane posty

Gość tech hiszp

byl sylwester, zaprosilam duzo, bo ponad 20 osob. przed impreza poszlam z ciastem do sasiadow obok i przeprosilam za ewentualny halas i ze jak bedzie za glosno zeby przyszli i zwrocili uwage. no i impreza sporo juz trwala, bylo po drugiej. i dzwonek do drzwi, policja. na szczescie tylko upomnienie, ze za glosno, ze dzieci spia, bleble. i nie wiem jak to sie stalo, ale stwierdzili 'no, miala pani tydzien temu 18ste urodziny, tak impreza po imprezie? prosze sciszyc muzyke i nie wymiotowac '. mniejsza z tym, ze 16, upieklo mi sie. :D myslalam do wczoraj, ze to sasiedzi obok, ale moja mama powiedziala mi, ze dzisiaj mowi dzien dobry sasiadce z gory, a ta na nia z morda, ze rzygalismy przez balkon, jaralismy skrety i puszczalismy glosno muzyke. fajnie, ze mogla to wszystko widziec, skoro sama ma balkon od razu na nami. a ostatnio sama robila impreze, to darla przez pol nocy (co bylo slychac przez sufit!!!) morde na meza, ze jest kurwa, szmata i dziwka. wtedy to nei przeszkadzalo niby jej dziecku spac?! i ja jakos nie wzywalam policji. albo ja stalam przed klatka kiedys, a ona idzie z mezem, dzieckiem i starszym synem. oczywiscie powiedzialam dzien dobry, bo wtedy jeszcze nic do niej nie mialam. wszyscy weszli do klatki, ona wchodzi ostatnia i na mnie z japa ze stoje jak nie wiem co i ludzie nie moga wejsc do klatki... na tego sylwestra mogla spokojnie przyjsc, powiedziec, zebysmy sie uspokoili, bo dziecko spi, czy cos... a nie z czystej zlosliwosci dzwonila po 1 na policje. najdziwniejsze, ze sasiedzi z malutkim dzieckiem, ktorzy sa sciane obok, nie mieli zadnych pretensji.

Gość sąsiadka.......
.może warto było przejśc sie po sąsiadach i uprzedzić o imprezce.

Gość klakskonon
heh, no prawda jest taka, że sie nieładnie zachowała po prostu. w normalny dzien to możnapowiedziec ze miała racje, ale w sylwester to przesada. Chociaż pomyśl, może bała sie wpaść i powiedziec ze jest za głosno, nie ? w katowicach w tego sylwka 79 zatłukł za cos takiego jakiś idiota..

Gość madallena123
jak można niepełnoletniej córce pozwolić robić imprezy w domu i jeszcze gdzie są sąsiedzi ? dobytek, mieszkanie i wpuszczać tyle ludzi ? to nienormalne, jakaś patologia.Nigdy bym nie pozwoliła dziecku, mój dobytek, mieszkanie wyremontowane, kupa kasy włożona i żeby 20 nastolatków przyszło, osz kurwa, chyba bym zabiła można impreze zorganizować w lokalu, pełno ich, teraz się tak robi, to nie komuna jak kiedyś że taka duża impreza musi być w domu, w dzisiejszych czasach nie robi się takich duzych imprez w domu to świadczy o zacofaniu i patologii

E tam...do nasz kiedyś sąsiad w sylwestra o 21 przyszedł z pretensjami.... A nawet małych dzieci nie mieli!

Gość tech hiszp
madallena sama jestes patologia. moja mama znala wszystkich gosci (sama bawila sie w klubie niedaleko), caly 'dobytek' (czyli wszystko co moglo sie zniszczyc lub co drogocenne) bylo wyniesione do drugiego pokoju. a w mieszkaniu nic nie jest zniszczone, idiotko. :o zreszta musialam zostac w domu, chociazby ze wzgledu na psa. :O

Gość tech hiszp
p.s. ja nie sadze, ze 20 osob w mieszkaniu to wielka impreza. ciekawe, czy wiesz, ile wynosi wynajecie klubu w SYLWESTRA.

Gość madallena123
jesteś patologia i koniec córka 16 lat robi impre i zaprasza 20 ludzi niewiadomo jakich buhahahaha, szok, kurwa matka pozwala na coś takiego ? chyba żart, nie znam NIKOGO w swoim środowisku, a jest to kilkadziesiąt rodzin - którzy pozwolili by córce robic taką imprę podczas swojej nieobecności znam tylko jednych ale mają własny dom 200 metrów na pustkowiu gdzie zaprosili 20 osób ale oczywiście rodzice byli obecni i goście to tylko znana rodzina jakie ty bzdury piszesz, chyba meliniarą jesteś !

Gość tech hiszp
widac, skoro nie znasz nikogo takiego, nie masz w ogole znajomych (a te kilkadziesiat rodzin wymyslilas sobie, ale nie przejmuj sie, to sie leczy) i jestes przegranym kaszalotem probujacym sie dowartosciowac na kafe. 🖐️

Gość jhdfghjh
madallena123 ile ty masz lat? 70? :-o szesnastoletnia dziewczyna to juz nie takie dziecko, poza tym był sylwester to chyba normalne że ludzie się bawią itd :-o Chyba masz zły dzień co?

Gość klakskonon
no, maddalena ma jakiś problem. bluźni, używa obrzydliwego języka, a gra osobą na poziomie. brak logiki w tym co pisze... pewnie siedzi w robocie i nie wie co ze sobą zrobić :p

bez przesady kiedyś moja znajoma zrobiła taką imprezę w swoim m3 że chyba ze 100 osób się przewinęło przez cały wieczór :) a po zabawie Ci którzy pozostali, ok. 20 osób wytrzepali dywany, zmyli podłogi, pozmywali itp. I wszyscy byli happy :D

Gość madallena123
policja w tym kraju jest za łagodna do przestępców i do takich ludzi robi impreze gdzie są sąsiedzi ja gdybym mieszkała w bloku albo innej aglomeracji gdzie są ludzie nigdy nie zrobiłabym hucznej impry Policja powinna was zamknąć w areszcie conajmniej 3 dni

Gość tech hiszp
ja juz tego nie skomentuje :o

Gość madallena123
jak sie chce robić duże zabawy to trzeba sobie kupić dom pod lasem albo wynająć lokal a jak was nie stać to nie zatruwa się życia porządnym ludziom rzyganiem, muzyką i ćpaniem bo nie mam gdzie to robię imprezę tu - to nie jest wytłumaczenie 3 dni aresztu

Gość klakskonon
madallena, studiuję prawo, nie gadaj głupstw, proszę :)

Gość madallena123
klakskonon - chyba chciałbyś studiować prawo he he mój narzeczony jest [rawnikiem - konkretnie adwokatem sądu rodzinnego :-P

Gość tech hiszp
wspolczucia i krzyzyk na droge. oczywiscie dla niego. :P

Gość klakskonon
i co, wsadza na 3 dni do aresztu ?

Gość madallena123
każdy ma prawo wezwać policję jeżeli uważa, że porządek publiczny jest zagrożony na mnie kiedyś też sąsiad naskarżył bo paliłam liście w ogrodzie i mu się kopciło - wezwał straż miejską - miał do tego prawo ( swoją drogą mógł ze mną najpierw pogadać ale trudno) i nie płaczę z tego powodu ani nie wyzywam ludzi od idiotów takie jest prawo że mógł to zrobić

Gość madallena123
klakson jak studiujesz prawo jak nie rozumiesz słowa pisanego ? 3 dni aresztu to jest moja zabawowa interpretacja, nie posłużyłam się paragrafem myślisz logicznie ? wróć do podstawówki i się doucz

Gość madallena123
napisałam "powinno" rozumiesz co to znaczy ? wiesz że w prawie trzeba przytoczyć paragraf ? studiujesz pewnie kopanie rowów

Gość klakskonon
oczywiscie ze mozna wezwac policję. Ale są sytuacje które nie wymagają czegoś takiego. Ja mam napięta sytuację z sasiadami z gory, alkoholikami. Nie raz policję wzywaliśmy, ale nie jak akurat wiedzieliśmy że któreś ma urodziny...

Gość klakskonon
porozmawiaj z narzeczonym o tym czym jest prawo i jak sie tworzy. "paragraf" czy raczej norma prawna wysnuta na podstawie przepisu nie jest podstawą, tylko jednym z kilku elementów. niestety.

Gość madallena123
jakie prawo studiujesz ?

Gość klakskonon
jakie prawo ? zadne, na 2 roku nie wybiera sie profilu, przynajmniej u nas. tak ogolnie to czuć, że narzeczony chyba raczej nie istnieje, a na pewno posiadanie narzeczonego prawnika nie powoduje poznania prawa w wiekszym stopniu niż narzeczonego leśnika...

Gość nmnghyh
madallena123 to kretynka ot w tym cały problem!!!!!!! dziewczyna zadała pytanie, szuka odpowiedzi a ty z mordą. Dzuęki bogu, że nie jesteś maoją sąsiadką !!! oczywiście do madalleny123

Gość Geronimo 57
są ludzie którym wszystko przeszkadza

Gość madallena123
widać od razu że prawa nie studiujesz jesteś jakimś dzieciakiem z gimnazjum z którym niepotrzebnie rozmawiam i niepotrzebnie się fatyguję