Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merlinda29

wczesna ciaza a uzycie przetrrminowanego kremu

Polecane posty

Gość merlinda29

Nawet jesli to glupie odpowiedzcie mi. Jestem w 5 tc i niedawno odkrylam ze smarowalam twarz przeterminowanym kremem i to prawie o rok. Wczesniej sie nie skapnelam bo konsystencja i zapach byly okey dopiero po przeczytaniu opakowania wyszlo ze krem stracil waznosc w 2008 roku. Czy moglam sobie a przede wszystkim dziecku zaszkodzic?

Gość anjja123
myśle że nie jak wszystko by tak szkodziło to zamiast wychodzić z domu trzeba by się zamknąć w szklanym sterylnym pomieszczeniu ja też jeste w wczesnej ciąży i onstop lape przeziębienia i musze leżeć

Gość karrollaaa
beznadzijen sa te baby w ciazy ciąża odbiera rozum :O

Gość NIE PANIKUJ
GDYBY NAPAWDE BYL KREM ZEPSUTY TO BYC MIALA JAKIES KROSTY NA TWARZY . JEZELI TWOJA TWARZ JEST OK TO SIE NIE MARTW

Gość merlinda29
Jejku sorry jak temat wydaje sie glupi jednak sie boje tym bardziej ze to moja pierwsza i taka wczesna ciaza. Swoj niepokoj opieram na tym ze nawet w ciazy np pewnych kremow nie mozna stosowac np tych z retinolem. wiec to znaczy ze jakies przeciwskazania sa jednak i sa skladniki ktore moga zaszkodzic. Jezeli moje pytanie jest tylko glupie to w gruncie rzeczy sie ciesze bo to znaczy ze nie musze sie martwic.

Gość beaaaaaataa
czasami mam wrazenie,że ciąża zabiera kobietom mózg:o

Gość NIE PANIKUJ
ZRESZTA PISZESZ ZE KREM STRACIL WAZNOSC W 2008 A DPIERO MAMY 2 STYCZNIA 2009 CZYLI 2 DNI PO TERMINIE .

Gość niestety zgadzam się z dziewcz
Musiałabyś się tym retinolem non stop smarować żeby dziecku zaszkodzić. Starsznie przewrażliwione jesteście.

Gość Ciężaróweczka176
wszysko ok, takie rzeczy się zdarzają, a swoję drogą - gratulacje!!!

Gość merlinda29
Ten krem stracil waznosc w marcu 2008 roku wiec to prawie rok a nie tylko pare dni.

Gość merlinda29
Ciezaroweczka dzieki:)) No ja jeszcze uwierzyc nie moge tym bardziej ze nie mam az takich wyrazistych objawow. ZEby chociaz ten 1 trymestr juz minal. Moze dlatego ze to taki poczatek jestem przewrazliwiona. Gdyby to chodzilo o pare dni nie denerwowalabym sie ale tu chodzi o prawie rok (krem utracil waznosc na poczatku marca 2008). Chodzi mi o to ze nawet pomimo iz mozna sie smarowac w ciazy masciami, kremami eccc to pewne wytyczne sa tzn ze pewnych rzeczy nie wolno uzywac w ciazy bo szkodza. wiec jak jest napisane ze krem mozna uxywac do pewnej daty to po prostu czy potem nie bedzie szkodliwe dzialanie. O to mi chodzilo. Jesli moje pytanie bylo bezpodstawne to naprawde czuje sie uspokojona.

Gość fdjfdjhfdjg
"czasami mam wrazenie,że ciąża zabiera kobietom mózg" a może to przez ten przeterminowany krem???

Gość uuuupppp
:o

Gość nie wiem jak krem ale mózg
tej pani na pewno jest przeterminowany :O Nie wiem, czy ktoś tak głupi powinien się rozmnażać :O