Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepus16

jak powiedziec dziewczynie co do niej czuje

Polecane posty

Gość klepus16

Czesc mam na imie Patryk mam 16 lat . Mam problem , cała chistoria zaczęla sie we wrzesniu był początek roku szkolnego, juz wtedy mi sie spodaobala usmiechalem sie do niej , lecz popelnilem wielki błąd wypisalem sie z tej klasy ale na szczescie zostalem w tej szkole po prostu jestem na innym profilu. Dziewczyna ma na imie Martyna jest i inteligetna . :roll: gdy sie przepisalem zacząlem sie z nią spotykac ale nie w sesie sam na sam tylko wiecie jakies grupowe spotkania filmy u kogos w domu i byla tez 1 impreza ..... bardo sie w niej zauroczylem :) jak mam jej to wyznac aby niepomyslala ze jestem jednym z wielu takich wiecie :-/ prosze pozozcie mi jak najszybciej bo niemoge spac po nocach chce po prostu z nia byc :-) ps. na tej 1 imprezce zrypalem temat zobaczyla mnie z inną (byłem juz po alkoholu ) , za jakies 2 tygodnie szykuje sie nastepna ... za ten wybryk na imprezce juz ją przeprosilem ale niejest w pelni do mnie przekonana chyba wiec prosze o jak najszybszą pomoc:-)

Nie wyskakuj z uczuciami, bo możesz ją spłoszyć! Bądź miły i traktuj ją wyjątkowo, tym zdobywaj jej zainteresowanie :).

Gość klepus16
wiecie o co chodzi z tym alkoholem to kazny natolatek juz zazywal :)) wlasnie co mam zobic zeby jej bylo milo moze jakies kkwiaty co ? jak mam ja wyrozniac?

Gość klepus16
prosze powiedzcie mi szybko co mam robic

Gość najlepiej otworem paszczowym

Gość klepus16
wczoraj ją pocalowalem bylo cudownie

Gość klepus16
wczoraj ją pocalowalem bylo cudownie :)

Gość prawie 17
A co wy gadacie ja za pare miesięcy koncze 17 i pije jak głupi .. to jest norma w naszym wieku .. a ty klepus16 spotkaj sie z nia sam na sam tak jak ja to zrobiłem ze swoja dziewczyną pierwsze spotkanie drugie, trzecie i tak sie zaczeło jestem z nia 11 miesięcy i jest cudownie. Jesli ją pocalowałes to nie wyznawaj jej odrazu tego co czujesz .. idz do niej do domu pare razy, duzo gadajcie całuj ja kiedy mozesz i do piero po miesiącu powiedz jej co czujesz (rzuci sie na ciebie:P)

Gość Jan Jansen
Gosciu, ale masz nasrane. Lepiej bedzie, tak dla tej dziewczyny, jak i dla calego spoleczenstwa jak pierdolniesz sie z mostu. Prawdopodobnie sam sobie nie dasz z tym rady, ale jestem pewien ze kazdy chetnie Ci pomoze.

Gość lustereczko powiedz...
Ty maly wyrostku moze najpierw naucz sie pisac bez bledow glabie a nie spijasz sie jak ostani glab na imprezie- myslisz ze ty jej tym zaimponujesz? ...

Gość KSP
Brawo, nie znam osoby która nie pije w wieku 16 lat!!!!!!!!!!!!! Hahahaha

Gość Wstydliwy 17
Ja nie pije :) a za 4 miesiące mam 18-stkę , a co do dziewczyny to nie wiem co ci doradzić bo sam jestem w takiej sytuacji a nawet w gorszej ;(