Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEVIS

Prosze o wypowiedź

Polecane posty

Gość LEVIS

Witam. Mam pytanie. Na sylwestra troche wypiłem i z dziewczyna zaczelem sie zabawiac... Zrobilem jej minetke palcówke i nagle szepnela mi do ucha Zebym w nia weszedl. Bo ona jest dziewica i chce poczuć jak to jest. Za bardzo nie chcialem bo nie bylem zabezpieczony. No ale jakos wodze fantazji mnie skusily i z nic weszłem ale tylke 2-3 razy po czym wyjelem. Jak myślicie? Duze jest ryzyko? :( tylko niech tu nie pisza ludzie ktorzy pisza aby pośmiać sie czy cus chce wypowiedzi dojrzałych i znających sie na temat ludzi. Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość LEVIS
Dodam, że byla ona dziewicą analną i te 2-3 ruchy wykonałem w jej dziewiczym anusku.

Gość LEVIS
Ten u gory sie podszywa.

Gość asdjakfdnsjchbsdfxdx
raczej male prawdopodobienstwo jeszcze zalezy w jaki to bylo dzien jej cyklu bo mogl sie wydobyc plyn zawierajacy plemniki zdolne do zaplodnienia

Gość sexi lady
gdzieś wcześniej był temat o tym że ten płyn który leci podczas stosunku nie chodzi tu o wytrysk nie zapładnia ja mysle, że to prawda bo od 5 lat uprawiam stosunek przerywany i jeszcze nigdy nie zaszłam w ciąże :))

Gość Maksik
Takie są właśnie dzisiaj dziewczyny- same kooorwiszony które chca się dymać z jakimś smieciem po jednym piwie :( kobiety teraz tylko do kuchni albo przypadkowego rżniecia się nadają niczygo więcej...Z kim założyć rodzine? Jak może żyć z kobietą wiedząc że bzykala się z byle kim, bo większośc tak robi albo po prostu Cie zdradzi z jakimś frajerem bo kochanek dzisiaj to taki sport :(

Gość LEVIS
Wiesz co podszywaczu? Życzę Ci abys sie wpierdolil z jakas pierwsza lepszą laska. I zeby inni jak napiszesz temat tez pod Ciebie podszywali.

naprawde???ja mam wlasnie teraz problem bo okres spoznia mi sie 2 dni a sam stosunek przerywany zaczelam uprawiac po 18 dniu cyklu mozliwe ze to ciaza??czy raczej cos z hormonami

sexi lady ta wypowiedz wyzej byla do ciebie oczywiscie;)

Gość LEVIS
Przepraszam Was, ale okrutnie zdenerwowal mnie ten podszywacz. Gdybym go dopadl do własnym anusem postawiłbym mu parującego kloca na klacie i wydupczył doodbytniczo, a na koncu zmusił do siarczystego OZP!😠

bozzz czlowieku idz sie wyzywc gdzie indziej....

Gość sexi lady
ja pamiętam jak kiedyś okres spóźnił mi sie 15 dni, byłam przekonana, że jestem w ciąży. Do tej pory nie wiem czym było to spowodowane, nie odchudzałam się nic nie robiłam z rzeczy które mogły by wpływac na opóźnienie okresu.

Gość LEVIS
Zal tych co sie podszywaja pod moj nick...

ja juz teraz jestem przekonana ze jestem bo taka mam nature panikary;)a testu nie zrobie bo sesja uczyc sie trzeba a jak sie okaze pozytywny to kicha

Gość LEVIS
No to zaliczenia sesji życzye :)

dzieki mam nadzieje ze to tylko hormony albo stres i lada chwila dostane;)

Gość sexi lady
myśle, że dwa dni to nie dużo, naewną na opóźnienie wpłyneły jakieś czynniki :)

moze.... jakos w dzien o tym nie mysle ale w nocy to cale zycie staje mi przed oczami choc jestem mezatka i mam juz dziecko to teraz nie czas na drugie z wielu powodow i nie cieszylabym sie gdym byla w ciazy...no ale tak logicznie myslac skoro od 1 dnia cyklu kochalismy sie w gumce + stosunek przerywany a dopiero 19 dnia bez ale ze stosunkeim przerywanym to raczej male prawdopodobienstwo co??jak myslicie?

Gość LEVIS
Nie mialem. To bylo złożone 2-3 razy

Gość LEVIS
Włożone 2-3 razy