Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korale rzuciłam o ścianę

Cały dzień swędzi mnie C...a...

Polecane posty

Cześć! Na Sylwestra zrobiłam sobie pełną depilację. Nie pierwszy raz, ale już chyba ostatni. Mój mężczyzna był bardzo zadowolony, mówił, że jestem "zadbana". Było mi miło i fajnie się czułam. Tylko... wczoraj i dziś, kiedy włoski odrastają, mam cały czas rękę w spodniach, to SWĘDZI!!! On uważa, że to znak czasu, że depilacja jest obowiązkowa zawsze. A ja naprawdę sobie tego nie wyobrażam na dłuższą metę. Co będzie kiedy razem zamieszkamy? Dziewczyny jak sobie z tym radzicie? Przecież nie da się żyć z ręką w majtkach!

Gość a feeeeeee
mnie tam nie swędzi :D:D może niech cie chlopak 'podrapie' :P

Gość pytankonakaffe
ja sie przyzwyczaiłam a i nie depijue całej zostawiam paseczek cienki.........i dla mnie najlepiej jak uzywam kremu do depialcji a nie maszynki mniej swedzi i nie mam takich krostek czerwonych

Gość Margeritaaa
no wiesz z czasem przejdzie, przynajmniej tak mysle, mnie tam nie swedzi, chociaz nie gole codziennie

No ale jak to Was "nie swędzi". Przecież to nie do wytrzymania. Poza tym dlaczego jak sobie zgoliłam włosy, to nagle jestem "zadbana". Ja zawsze jestem zadbana! Czy nie wystarczyłoby facetom, gdybyśmy ładnie podcinały włoski. Wam jest wygodnie z ta depilacją?

Gość vcvcx
moze zwyczajnie gól sie codziennie to wlosy nie zdarzą odrastać .?

Gość Margeritaaa
nie, codziennie jak sie bedzie golic to prawdopodobnie mocno podrazni skore i bedzie jeszcze gorzej, tymbardziej jesli jestes brunetka, ja nie pamietam jak to bylo na poczatku, pewnie tez swedzialo, ale poczatki sa najgorsze, posmaruj kremem albo cos

moze zwyczajnie gól sie codziennie to wlosy nie zdarzą odrastać .? - to musiał mężczyzna napisać :o jestem blondynką nie robię jedynie dla faceta, ale to podobno "znak czasu" może nie gól włosów na nogach, żeby nie było, że to dla mężczyzn? :o