Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaw

czy to byl orgazm ?? SAMA NIEWIEM ??

Polecane posty

Gość ciekaw

poczulam dziwne drgania przez pare sec, tak jakby mruczalam jęczałam jak zawal tak zwal nie moglam nad tym zapanowac i bylo mega przyjemnie ??

Gość ciekaw
wyleciało mi cos jeszcze z pupy taka brązowa maź i nie wiem dokładnie co to ale to chyba był orgazm ;)

Gość ciekaw
sama nie wiem kochalam sie z moim chlopakiem i tego nigdy nie doznalam a takie uczucia pojawily sie podczas masturbacji stad moje pytanie

Gość ciekaw
najwieksze doznania czuje wkładając sobie ciepłego preta w odbyt

Gość ciekaw
nie podszywaj sie ;/

Gość ciekaw
??

Gość ciekaw
Błądząc po dzikich wrzosowiskach Yorkshire, nasłuch.ując wyjącego po kotlinach i jarach wiatru, wyszukuję świeże, opalizujące w przebłyskach słońca stolce końskie, które gdy już odnajdę, uważnie oglądam, badam z powściągliwością niczym Ludwig Pasteur opracowujący szczepionkę na wściekliznę, jednak przemożne, pierwotne pragnienie pożarcia tego bezcennego skarbu natury zwycięża we mnie ostatki człowieczeństwa i niczym czujny kuguar rzucam się na swą ofiarę, rozszarpując ją i dostając się do wewnętrznego, świeżutkiego miąższu, który skrzętnie spijam oraz wygrzebuję martwe owsiki, delikatne jak marcepan.

Gość kulka analfabety
musze to powiedziec - podszywaczu KOCHAM CIE ❤️ 👄

Gość aaakkk
Błądząc po dzikich wrzosowiskach Yorkshire, nasłuch.ując wyjącego po kotlinach i jarach wiatru, wyszukuję świeże, opalizujące w przebłyskach słońca stolce końskie, które gdy już odnajdę, uważnie oglądam, badam z powściągliwością niczym Ludwig Pasteur opracowujący szczepionkę na wściekliznę, jednak przemożne, pierwotne pragnienie pożarcia tego bezcennego skarbu natury zwycięża we mnie ostatki człowieczeństwa i niczym czujny kuguar rzucam się na swą ofiarę, rozszarpując ją i dostając się do wewnętrznego, świeżutkiego miąższu, który skrzętnie spijam oraz wygrzebuję martwe owsiki, delikatne jak marcepan. SUPERRR