Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 24

Dlaczego kobiety tak agresywnie zachowują się w stosunku do kobieco zbudowanych?

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 24

Czyżbyście zazdrościły anorektyczne paszczaki, że wasz facet po nocy marzy o naszym powabnym kobieco zaokrąglonym ciałku a nie waszym wieszaku? Czy zawsze musimy słuchać waszych uszczypliwości bo widzicie, że nie potraficie zapewnić prawdziwemu mężczyźnie ciepła? Żal mi was :(

Gość CO TY BREDZISZ

Gość odchudź się gruba berto
a nie próbuj mydlic ludziom oczy

Gość pusia nudna sie juz
robisz! pomysl nad ciekawszymi prowokacjami.😴

Gość tylko że ja jestem kobietą
no niewiem czy nie ma racji , tak do końca to nie wiadomo , może i na ulicach oglądają się za laską chudą , ale jak takie dwa kije się rozłożą do seksu z wystajacymi gnatami to chyba niezbyt , sama jestem chudzielec i wstydzę się rozebrać

Gość Fanka Pusi też Pusia
Pusia, czytam Ciebie od paru lat!!! I muszę powiedzieć, że jesteś super. Bardzo lubię Ciebie czytać i imponujesz mi. :) Chcę mieć t-shirt z napisem "kocham smutną pusię". buziaki

bo skoro nazywasz je anorektycznymi paszczakami, to się nie dziw. Poza tym ewidentnie widać, sama zazdrościsz:P wieszaki to są w szafie. Przypadkiem Greenpeace się Tobą nie interesował, Pusiu?:)

ja potrafię dac wiecej ciepła niz niejedna kilkutonowa lokomotywa ;) bez pocenia się przy tym :o :p

Gość Smutna Pusia 24
Wasz jad i zazdrość jest obrzydliwa. Nawet chcecie odebrać nam kobiecym prawo do wyrażania swojego zdania. Nigdy nie będziecie tak atrakcyjne i zmysłowe. Zapytajcie się waszych facetów kogo wolą: anorektyczny wieszak czy kobiece krągłości? Tylko eunuch będzie się zastanawiał nad odpowiedzią. Czego niby mam wam zazdrościć? 40 kg przy 160 cm wzrostu? Ja pomimo mojej choroby i wagi 123 kg przy 160 cm jestem wielokrotnie bardziej kobieca niż wy!!!

Gość okraglutka i mieciutka
suchotnice a z ryja wam nie wali z glodu bo tylko na salacie i spermie zyjecie

Pusia, chcesz się zaprzyjaźnić? :)

Widzę kompleksy wyłażą :D Anorektyczna dziewczyna w języku grubych bab oznacza szczupłą, zgrabną panią ;) Za to one nazwywają sie osobami z \"zaokrąglonymi kształtami\" hahaha :D Co w wolnym tłumaczeniu znaczy: z baleronami, zwisami itd

Ah pusia, jak jesteś taka boska, to zajmij się swoim facetem. no chyba że żaden cię nie chce, i tu wylewasz swe żale. Ja jestem szczupła, nie wstydzę się swojego ciała, uważam że mam fajną figurę. Mój facet sądzi podobnie. gdybym mu się nie podobała nie byłby ze mną. To logiczne

Gość dfshjgkdjkjdg
"Chcę mieć t-shirt z napisem "kocham smutną pusię". " byle nie ze zdjęciem bo ci wyjdzie prześcieradło

no niestety żarcie z McDonalda rzuca się też na mózg

a moim zdaniem nie rozumiecie Pusi ona nikomu nic złego nie robi, świat teraz taki jest, że wyrzuca poza społeczeństwo osoby z nadwagą a bardzo często nie jest to kwestia wyboru opanujcie się i nie obrażajcie Pusi, ona nawet w nicku pisze, ze jest Smutna musicie ją jeszcze dołować? poza tym po sposobie wypowiedzi widać, że to wrażliwa i INTELIGENTA dziewczyna czy to samo można powiedzieć o was? pewnie nie zawsze, co? pozdrawiam Pusię :)

Gość ollllllllllka
Dlaczego szczupłe kobiety od razu wyzywacie od wieszaków i anorektyczek?Ja nigdy nie wysmiewam sie z większych kobiet,nigdy nie mówię że są opasłe ,tluste i mają kłopoty z psychiką.Nieograniczony apetyt tez wiaże sie z zaburzeniami odżywiania i też są to zaburzenia psychiczne,wyąmiewacie sie okreslając każdą szczupłą jako anoreksję,czyli jak osobę z zaburzeniami psychicznymi.Ja osobiście jestem szczupła,anoreksji nie mam,jem co chcę ale pilnuję wagi i tyle.

Gość mama dobra rada
fakt faceci lubią krągłości ale nie ... tłuszcz :o wiec mi żal Ciebie pusiu :o Obrażasz szczupłe, zaokrąglone tam gdzie trzeba kobietki tylko dlatego aby podbudowac swoje niskie poczucie wartości spowodowane nadwagą. Lepiej zacznij dbac o siebie to może mezczyzni zaczną sie Tobą interesowac... Po za tym podziwiam fantazje :D zawsze to miło pomarzyc że ten przystojniak co idzie ze szczupła dziewczyna tak naprawde po nocach marzy o Tobie i Twoim sadełku :D :D :D

Jatam nie mam nic do kobiet z nadwagą ale normalnych a takie tuczniki jak pusia powinny być zamknięte w chlewie gdzie ich miejsce

a takie CHAMY i zera jak Ty powinno się palić w piecach :)

Obrończyni pusi-naucz się czytać ze zrozumieniem posty pusi to dowiesz się o co nam chodzi:) Ja mimo ze uwielbiam jeść, wagę mam niezmienną od kilku lat. no ale nie zapominam o 20-minutowych ćwiczeniach w domu, trzy razy w tygodniu. Oprócz tego spacery. No i jedzenie zdrowe, a nie batony i fast food. Ze słodyczy i tak lubię tylko lody i żelki, więc nie brak mi czekolady:)

Gość Smutna Pusia 24
Oczywiście od razu obrażacie kobieco zbudowane. Ja akurat jestem chora i mam problemy z tarczycą ale i tak przewyższam seksapilem, wrażliwością i tym co mogę dać prawdziwemu mężczyźnie takie zawistne pozbawione kształtów kobietki.

kurde greenpeace chyba zapił w sylwka bo dwa kaszaloty na powierzchni

Pusia ja też mam chora tarczycę, nadczynność dokładnie. I problemów z wagą nie mam, bo do nich nie dopuszczam. Nie ma co się zasłaniać chorobą, bo z lenistwem też można walczyć

Gość ollllllllllka
Do Smutna Pusia 24 .Ja nigdy nie obrażałam ani szczuplych ani większych kobiet,z tego co widze teraz to Ty obrażasz.Jedym podobają sie szczupłe osoby innym większe,ja nie widze w tym problemu.A co do Twojej tarczycy,znajdz dobrego endokrynologa,bo niedoczynnosć da sie leczyc z rewelacyjnm rezultatem.

no to masz szczęście, bo masz taką przemianę materii i nie masz problemów hormonalnych nie każdy ma to szczęście moje szczupłe koleżanki często wpieprzają za 2 osoby, kebaby, alkohol, śniadania w Macu i są szczupłe, taki los ja ważę 70 kg i mam 170 cm, mimo, że uważam się za bardzo atrakcyjną osobę, to nie przychodzi mi to łatwo (nawet te 70 kg uważane przez was za wagę spaślaka) a atakowanie kogoś kto ma problemy z nadwagą, ale coś sobą reprezentuje, jest słabe bo wy najczęściej tę szczupła sylwetkę macie NATURALNIE i żadna w tym wasza zasługa a po sposobie wypowiedzi widać, że wiele więcej sobą nie reprezentujecie uważacie się natomiast za lepsze i Pusia mówi temu NIE zresztą słusznie :) pozdrawiam Pusię

ollllllllllka pusia to rodzaj zakompleksionej osoby która uważa że ma prawo obrażać wszystkich ale jej to nie wolno. I z racji tego powiem pusia i jej fanka w koryto pomyj naleli można już żreć