Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiniaMiniaMinia

Biore tabletki anty i jestem wniebowzieta !!!!!

Polecane posty

Gość MiniaMiniaMinia

Biore tabsy juz 2 tygodnie i kocham sie z moim chłopakiem wreszcie bez gumki !! To jest takie cudowne uczucie jak czujesz jego a nie lateks :D robiiśmy to rok z gumka i dopiero teraz czuje ze zyje :D a tak wogóle to czy Wyu czujecie jak Wasi faceci Wam sie tam spuszczaja ?? Bo ja nie czuje zupełnie nic .....koleżanki mi opowiadały ze bede czuła rozlewajace sie ciepło tam w śrdoku a nic takiego nie czuje :(

Gość a to juz nie masz wiekszych
problemów??? Gratuluje. Byłabym ostrozna w tak pochopnym osadzaniu wspaniałosci tabletek anty. Ja nigdy nie wezme tego swinstwa

Gość cukierek kopiko
nie chwali sie dnia przed zachodem słońca. ja brałam 3 lata i tez byłam zachwycona. teraz odstawiłam i juz nie jestem. Już nigdy nie wezmę tego świństwa do ust

Gość werrrronka
tiaaaa tylko zeby tabletki zaczely dzialac tak na 100% to chyba ze 3 miesiace trza czekac az hormony sie wyreguluja odpowiednio ;)

Gość cukierek kopiko
nie prawda, teoretycznie jest się zabezpieczonym od pierwszej tabletki. Choć czasem radzą przez pierwszy cykl jeszcze uważać.

Ja dopiero zaczęłam brać tabletki i narazie, przez pierwszy miesiąc cały czas krwawię, więc nici z sexu ;/ Na domiar złego przez to wszystko nabawiłam się tam podrażnienia... Więc ja narazie jestem na tabletki obrażona, chociaż muszę je brać..

Gość werronka kto ci takich
bzdur naopowiadał nie siej bzdur na forum pigułki działają od pierwszej wziętej sztuki o ile weźmie się ją w pierwszy dzień cyklu

Dokładnie :) ulotki przeciez nie kłamią :) tyle osób zaczyna seks bez zabezpieczenia od pierwszej tabletki ....i ja tez zaczełam i w ciązy nie jestem :)

Gość mama dobra rada
ginekolog tez nie kłamie - mój jak zaczynałam kazał odczekac przynajmniej z tydzien.

Ja od piątej, i bzdury są, każdy mówi co innego, ze są skuteczne od tygodnia brania, miesiaca, trzech... bla bla bla. Od pierwszej, tak jak powiedzil mi lekarz.

Gość w kwestii skuteczności
najlepiej zajrzeć do ulotki - nie tworzą jej debile, naprawdę tabletki są skuteczne jeśli pierwsza jest wzięta w pierwszym dniu cyklu. Jeśli w 3-5 dniu cyklu przez tydzień należy się dodatkowo zabezpieczać lub nie współżyć. Jeśli później - całe pierwsze opakowanie jest niezabezpieczone.

Gość w kwestii skuteczności
*2-5 dniu cyklu

Gość mama dobra rada
to co piszą w ulotkach to tez marketing jakby nie było :o Jak jedni napiszą że działa od pierwszej to reszta też musi bo inaczej nikt tego nie kupi i pójdą do konkurencji ... a hormony przez różne kobiety są różnie przyswajane i w różnym tempie.