Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra 24

zdarzyło wam się zerwać z partnerem po wypiciu alkoholu

Polecane posty

Gość Masakra 24

a potem do siebie wrócić? bo kurcze ja zerwałam i mi tak szkoda trochę tych trzech lat. tym bardziej,ze zerwałam z błachego powodu dzwonił do mnie wczoraj i dziś tak pogadac ale troche zlewczo z nim gadałam. a teraz mnie korci zeby napisać smsa,żeby zadzownił i umówić sie z nim na jutro wieczór pogadać.......

Gość maxxiorr
napisz

Gość Masakra 24
napisałam i odrazu zadzwoń. I też stwierdził,że to po alkoholu i takie tam bla bla... i jutro sie z nim umówiłam.

Gość maxxiorr
i OK ;) nie ma co sie fochowac :D

Gość Masakra 24
no czasami warto dume schowac w kieszeń;) najlepsze w tym wszystkim jest to juz wczesniej kiedyś z nim zerwałam i to też po alkoholu....

Gość Masakra 24
mam coś z bańką chyba jednak;)

Gość mimozzza
AA proponuje ...........:D:D zartuje :P

Gość Masakra 24
hehe;) dobrze ,że mam straszne ale to naprawde starszne kace. To mnie może ustrzec przed AA;)

Ja zerwałam po wypiciu wina:P Zmuliło mnie totalnie, spałam sama w domu i miałam jakąś jesienno - zimową depresję. On dzwoni: - Mogę przyjechać? - Nie. - Dlaczego? Nie widzieliśmy się tydzień. - Bo nie. Śpie. Rozłączyłam się. Śpie dalej. Mija godzina. Dzwoni znów: - Stoje pod domem. Otworzysz mi? - Po chuja przyjechałeś? Już Ci otworze. Wszedł do domu, wydarłam się na niego. On też miał zły humor, zaczął coś flunkać o swojej byłej, że go wkurzyła. Byłam pijana, zerwałam i wyrzuciłam go za drzwi. Żałowałam? Bardzo. Ale on już nie chciał wrócić i się nie dziwiłam.

Gość Masakra 24
Może się za bardzo dumą uniósł . albo mu nie zależało.....

To był kretyn, a ja byłam młoda i naiwna. Bawidamek, lubił jak się za nim biegało. "Oh, Piotruś, jaki Ty boski jesteś, mogę połknąć Panie i Władco?" Był bardzo zdziwiony, że go rzuciłam:P Pisał później, że tęskni, ale nie może zapomnieć o tym co zrobiłam, że już mi nie ufa. Ogólnie farmazony pieprzył:P Teraz jakoś przed świętami odczuwał jakąś tęsknotę niepojętą, przypuszczam że za seksem to i dzwonił.