Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pmddtka

jak sie dostac do nieprywatnego psychologa??

Polecane posty

Gość ależ idiotka
wejdz na najwyższe piętro wieżowca i powiedz że chcesz skoczyć, gwarantuję dożywotnią pomoc psychologiczną na kasę chorych :D sory za głupi żart bo pewnie masz problem i tylko wspólnie z kimś możesz go rozwiązać no ale niestety tu jest polska, żeby dostać się do lekarza na kasę chorych i nie czekać pół roku no chyba musiałby być cud.

Gość mrofeczkaaa
do psychologa tak jest potrzebne skierowanie, do psychiatry nie:) od razu mowie ze bedziesz dlugo czekala do tego psychologa:P szybciej ci pojdzie do psychiatry:)

Gość jest potrzebne skierowanie
i nie wiem jak gdzie indziej ale ja na wizytę czekałam ok. 4 tygodni wiec chyba nie tak długo.;)

na pierwszą wizytę u psychologa czekałam około tygodnia. psycholog okazał się dupkiem. na wizyty do psychiatry czekam około miesiąca. do psychologa miałam skierowanie od lekarza rodzinnego i później od psychiatry. na wizytę u psychologa do którego skierował mnie psychiatra czekałam kilka dni, to były testy potrzebna do dalszego leczenia i wykonane w tej samej przychodni. ogólnie nie jest kolorowo, ale...