Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowniczka

Dlaczego na chude dziewczyny...

Polecane posty

Gość Słowniczka

Dlaczego na chude dziewczyny można mówić : patyczak kłoda trup szkieletor wieszak (na ubrania) patykowate nogi i tego typu rzeczy, a jak ktoś na grubą dziewczyne powie grubas spaśluch gruba świnia to jest już najgorszym hamem, jeżdżą po nim wszyscy i jest to uważane za szczyt bezczelności? Nawet ludzie nie wiedzą jak ranią taką osobę, która napewno zdaje sobie sprawe ze swojego wyglądu i czasami żyć sie odechciewa, a tu jej jeszcze dowalają takimi komentarzami, ktore zadają kolejny cios, każde takie słowo długo sie pamieta, a szczególnie gdy są momenty, ze trzeba uwierzyc we własne siły, a tu sie nie da...

Gość spokojnie spokojnie
chamem - przez "ch" bywa się w każdej sytuacji obrażającej kogoś poprzez używanie wulgarnych, dokuczliwych lub zwyczajnie podłych wyrazów...

Gość tortura nie na czarno
bo ogolnie ludzie to burasy:o

Gość osoba
też sie z tym nie zgadzam nie maja prawa mówić tak o innych ludziach

Gość Thomson VXVX
Gosiu a ty jaka jesteś chuda czy gruba, brzydka czy piękna. To tylko pytanie .

Gość a.n.o.r.e.k.t.y.c.z.k.a.
naleze do chuderlaków i mam identyczne zdanie na ten temat kiedys nawet powiedziałam to głośno przy okazji wytykania mi "anoreksji" bo chudej nie obrazisz - "chuda aż brzydko" a grubą chocby grubaskiem urazisz....

Gość Słowniczka
ja nawet nie słysze takich uwag, ale to może zalezy od tego, ze unikam duzego towarzystwa, a w szkole to sie juz kazdy przyzwyczaił myśle.. Jak raz sama poruszyłam ten temat to usłyszałam od koleżanki z ławki "masz anoreksje", a ja "no co ty, nie mam, przeciez chce przytyc, tylko nie moge!" "masz masz" ..i takie gadanie ;/ Może mi ludzie wstydza sie tego mówić, albo w myslach sobie na mnie nadają;)