Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaa999

Co z sexem!?

Polecane posty

Gość Onaaaaa999

Pomóżcie, mój facet nie ma ochoty na sex. Siedzi cały czas przed kumputerem. Zaczynam się martwić. Zaporponowałam MU poradę sexuologa, ale się nie zgodził. Może Mu podac jakąs Viagre czy jak to sie piszę!?

Gość just a dream
może ma depresję?

Gość Onaaaaa999
DKMG też mi się tak wydaje. Tylko jeżeli jest tak faktycznie to dlaczego razem mieszkamy. Niech się spotyka z kimś kto go kręci. ja uważam, że jest z Nim cos nie tak. Kiedys sypialismy 4 razy dziennie, ale pamietam, że na poczatku tez mial z tym problemy. Byl nawet u sexuologa.

Gość Onaaaaa999
Jest Informatykiem i chyba ten wirtualny świat go przerasta. Boję się co będzie dalej, zwłaszcza, że naprawdę Go kocham.

to moja rada zaproponuj mu jakiś relaksacyjny masaż czy kąpiel pomoże jeżeli jest to wina stresu jak go nie kręcisz lub międy wami są jakieś nieporozumienia w łóżku i nie tylko to najpierw wyjśnij to rozmową

Gość Onaaaaa999
Ja mam jakiś super przypadek, bo przytulamy się do snu, śpimy przytuleni o ile nie ma za ciepło i wszytsko gra. Jedynie SEX. Bylismy ostatnio u znajomych i weszliśy na temat sexu, znajoma opowiadała, że jej facet ma duże potrzeby. Spoglądałam na mojego faceta i był widocznie zaniepokojony. Boję się, że ma problemy męskiej natury i nie stać go na rozmowę. Druga strona medalu jest taka, że jakby Mu zależalo na mnie to poszedłby po poradę bez mojej wiedzy jak tak bardzo się wstydzi. Ja bym tak zrobiła.

Gość Onaaaaa999
27 i 32

jeżeli w waszym związku wszystko gra to ja stawiam na stres związany z robotą jeżeli ma jakiś projekt na czaszce to raczej nie myśli o seksie proponuję sprawdzić jakiś relaksacyjny masaż czy coś w tym stylu