Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EaStClubersS

Mój nauczyciel się do mnie przystawia...

Polecane posty

Gość EaStClubersS

Otórz problem polega na tym że od 3 miesięcy mamy nowego nauczyciela w-f ,który ma 26 lat i nie ukrywam że bardzo przystojny. Ja z kolei jestem energiczną blondynką pewną siebie i lubie zwracać na siebie uwagę...Od jakiegoś czasu zauważyłam że potrafi patrzeć na mnie całe 45 min jakby chciał dać mi coś do zrozumienia ponad to , prosi mnie abym pokazywała z nim ćwiczenia, zagaduje do mnie przy każdej możliwej okazji,żartuje, bierze zastępswa... nawet koleżnki zaczęły zwracać mi uwagę , a mi to wcale nie przeszkadza ostatnio nawet patrząc na mnie stanął mu w spodniach , a najgorsze jest to że on mi się też bardzo podoba. Czy to normalne,gdy nauczyciel zabuja się w 16-latce???Nie wiem co zrobić w tej sytuacji chciałabym z nim porozmawiać tylko jak myślicie czy on się we mnie zabujał? POMóżCIE!!!

Gość Magda091
Powinnaś mimo wszystko z nim porozmawiać o tym, będziesz wiedziałą na czym stoisz, bo przecież masz prawo mieć swoje obawy i podejrzenia skoro ondaje Ci takie sygnał, to napewno mu się podobasz. Pamiętaj też żey się nie angażować, bo możesz być obiektem jego fascynacji erotycznych i może się okazać pedofilem i będzie chciał Cię tylko wykorzystać! życzę powodzenia

Gość eee dostawianie
sie do 16nastki to juz chyba nie pedofilia ...

Gość EaStClubersS
No tak mi nie chodzi o to... tylko poprostu nie wiem czy on się we mnie zabujał czy co? Boję się do niego podejść i zapytać wprost... Dlatego potrzebuje waszych opini na ten temat.

Gość myśle ze jest
normalnym,z drowym facetem. jest młody, w Tobie budzi sie kobieta, jestes pewnie atrakcyjna. Dla mnie nic dziwnego. Ale oczywiście nie możecie przekroczyc granicy. I na Twoim miejscu wcale bym z nim nie rozmawiała. To Twój nauczyciel. A nóz twoje przeczucia są błędne, moze się to potem odbić na Tobie

Gość EaStClubersS
to co mam zrobić, on mnie wyraznie podrywa;P

Gość omgwtf2
prosto z mostu? 'czy ja sie panu podobam?' albo go zamuruje, albo obroci to w zart. no i jest jeszcze 3 opcja. powie co mysli ;P

Gość EaStClubersS
heeh no tak;)Racja! Mi się wydaje że nie ma innego wytłumaczenia takiego zachowania;P Czyli rozumiem że Wy uważacie że się mu podobam??? Ja po jego zachowaniu tak myśle, ale nie jestem pewna na 100%

Gość iiiiiiiiiiii
prosze cie mała zabujał sie no kurcze od razu:) zaraz bedzie slub i happy end otwórz oczy i pomysl o co mu chodzi

Gość EaStClubersS
to co powinnam zrobić??

Gość dcdscdccdcdcdc
olać go. on ma 26 lat, a w tym wieku facetom nie zależy na tym, żeby chodzić za rączkę i się całowac...wiec olej go bo cie wykorzysta i pozniej bedziesz niepotrzebnie cierpiec

Gość EaStClubersS
ale problem jest w ym ze on mi się też podoba...

Niestety to moze byc tylko własnie to ze chce Cie wykorzystac...

Gość omgwtf2
@iiiiiiiiiii nie moglo byc bardziej delikatnie :F my niestety za ciebie decyzji nie podejmiemy. jesli czujesz sie na silach zawsze mozesz sie pobawic. pamietaj jednak o co idzie gra :D

Gość jjskakj
reaktywacja tematu? wow. moze cos konstruktywnego ktos napisze

Gość lalalaboy
tak, swiadczy o podszywie

Gość niktamozektos
Czy ty jestes normalna??? Z takim zdjeciem wyskakujesz...

Gość EaStClubersS
toś soię podszył pod moją osobę!Nie robie sobie jaj!

Gość niktamozektos
To radze ci nie zaczynac zadnych rozmow z nim itd ja mialam kiedys podobny problem

Ja Ci powiem tak... ze jeżeli cos z nim zaczniesz moze sie to skonczyc dla was obu źle! Np.wyleceniem ze szkoły...pogardą itp..Lepiej nie zaczynaj

Zgadzam sie z Mika , lepiej z nim nim nie zaczynaj , uczen zawsze wychodzi na tym zle , wkoncu to nauczyciel , pozniej sie wszystkiego wyprze , a Ty biedna bedziesz wytykana paluchami . Moja rada ZWYCZAJNIE GO OLEWAJ , a da Ci spokoj

Gość aaaaaauuuuu
💤

Gość aaaaaauuuuu

Gość aaaaaauuuuu
ludzie jak sie robi te mordke ziewającą????????

Gość retros
EastClubersS Wiesz ty jeszcze jestes dzieckiem. Nie pisze tego aby cie urazic ale sam pomysl zeby pytac faceta ktory zaledwie na ciebie spojrzal i sie usmiechnal czy sie w tobie zakochal jest jak z Harlequina!!! Powstrzymaj wyobraznie i nie dopisuj hollywodzkiego scenariusza do szarej rzeczywistosci. Dziewczyno- musisz wziac pod uwage to iz wyobraznia kobieca moze dzialac cuda. Nam wydaje sie ze mezczyzna zycia poza nami nie widzi a tak naprawde on tylko stara sie byc mily. Nie powinnas wchodzic w jakikolwiek uklad z doroslym mezczyzna. Bedzie to traumatyczne przezycie dla ciebie. Wez pod uwage rowniez nieprzyjemnosci ktore moga spotkac tak ciebie jak i jego.On wyleci z pracy ty bedziesz na jezykach calej szkoly. Jesli facet bedzie chcial- sam wyjdzie z inicjatywa spotkania.Nie musisz go do tego prowokowac.Choc szczerze ci powiem ze w to watpie.

Gość Jola112
zgadzam się z powyższymi opiniami, jeśli rzeczywiście okaże się że się zakochał to sam Ci to powie , a Tobie pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń... Bo jeśli jest tak jak piszesz to rzeczywiście nie jest w obec Ciebie obojętny...ale nie warto wychodzić zinicjatywą bo może się to obrucić przeciwwko Tobie!

Gość majamaria
Olej go i daj mu do zrozumienia że Cię to denerwuje... Ignoruj go!

Gość gość
„...nie jest wobec Ciebie obojętny..." faktycznie! ...a właściwie to jego fred... :/ Serio, mam nadzieje że autorka nie dała sie w nic wwikłać...

Gość gość
Tak... wyobraźnia u 16 latki jest zbyt bujna...