Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

UDAŁO SIĘ!! po roku starań wrzesień 2009! A pomogło nam..

Polecane posty

Gość luckylucia
No to ja popisze :) Przede wszystkim - Gratuluję!! Mam ogromną nadzieję, że dołączę do Ciebie i będziemy razem oczekiwać dzidziusia we wrześniu :D Jutro teścik!! Póki co @ powinna przyjść jakieś 4-5 dni temu - zwykle nie mam takich opóźnień :) Ach! Tyle czekania!

I jak wróżko? :D Jak dzisiaj samopoczucie? a kiedy do lekarza? Dzisiaj robiłam test.. Dwie kreski !!! :D Nie wiem tylko po jakim czasie najlepiej do lekarza, żby nie odesłał mnie z kwitkiem .... ;)

wielkie gratulacje dla wszystkich pan, mi tez sie udalo zalapac na wrzesien :)

Lucylucia no to moje serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :):):):) a jak ja sie czuje? Hm... nienajlepiej.. boli mnie podbrzusze, tak jakbym miala miesiączkę, a dodam, ze ja strasznie przechodzę @. Do tego mam uplawy. Do lekarza narazie iśc nie moge bo musze sie zarejestrowac w PUP. jutro mykam do skarbówki...ale to tak czy siak potrwa jakies 3 tygodnie.

Gość jhuj
zalosne jest to ze zamiast sie pobrac jak Bog przykazal i potem planowac dzieci to wy malolaty robicie na odwrot.Jeszcze bokiem Ci wyjdzie i ta ciaz i malzenstwo! zalosne!

heh. Po 1 nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz, że któraś z nas to małolata? Po drugie. Jesteś bezczelny i dosć źle wychowany, że masz tupet kogokolwiek umoralniać nie znając go. Gdzie się tego nauczyłeś? Nie wydaje mi się, że miałbyś/aś aż tak głupich rodziców żeby dawać Ci taki przykład. Wiec skąd to wyniosłeś/aś? Może ze świniami za długo przybywasz? Chociaż świnie maja wiecej kultury i serca niż Ty.

ja wczoraj robiłam teścik i wyszło pozytywnie:) gratuluje wszystkim mamuśkom!