Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chromeo

odpadam...

Polecane posty

Gość Chromeo

nie no powoli dowiaduje sie o jakze bujnym zyciu seksualnym mojego facedta i zaczynam przestawac chyba czuc do niego cokolwiek. dzisiaj mi wyznal ze "zabawial" sie kiedys z dwoma biseksualistkami. no ja pierdziele dla niego cale zycie i seks w roli glownej to jedna wielka zabawa :O

Gość dsgfyeru
a robił to będąc z toba??

Gość Chromeo
nie, ale dla mnie to jest straszne i zboczone, dla mnie seks to polaczenie sie pary w milosci a nie zabawa :O

Gość ona bardzo smutna
chromeo, myślę tak samo...

Gość dsgfyeru
dla mnie też, a mój facet szalał. Nie podoba mi sie to, ale przecież wtedy sie nie znaliśmy, a on z wiekiem sie zmieniłl:) no oczywiscie testa na hiv dla mie zrobic musił bez 2 zdan ;p

Gość joannnn
jakbym czytała o swoim...z pominieciem tych dwóch pań ;) tez miał bujne zycie...i mi czasxem prawie ze szcegółami opowiada :O czego ni elubi ewcale, ni edlatego ze ja az takiego nie miałam ale....to jest dziwne, jestesmy para od dawna a on z tymi ...blee oblesn eto jak opoiwaDA

Gość dsgfyeru
no w 100%cie rozumiem.... mój też 2ch naraz w łóżku nie miał... ale chyba można powiedzie ze jestem zadrosna o preszłosc;/

Gość joannnn
mi jest tylko dziwnie z emi to opowiada...jakbm była jakas kolezanką -kumplem :O a jestem jego kobieta od prawie 2 lat! mowiłam mu z eni eluie tego sluchac i nie zycze sobie ---on mnie czasem wysmiewal czasem sie dziwil i jakis taki...ze dlaczego ma mi nie mówic?? :O

Gość dsgfyeru
ja go kiedys sama podpytywałam... a czasem to robi zeby mnie podraznic albo w odwecie za oje losliwosci;p

Gość dobre to
Mój też miał bujne, ale co tam, było minęło. A najlepsze, że mierzył mnie swoją miarą :o i był nielicho zaskoczony kiedy się dowiedział, że jest moim drugim partnerem seksualnym. Na szczęście nie opowiada o swoich podbojach.

Gość dsgfyeru
mój też... zaskoczony był ze jest pierwszy.... ja tam wole wiedzie od niego niż potem usłyszec od osób postronnych, a tak wszystko wiem

Gość joannnn
ale po co oni nam to mówią???????

robil ,a nie robi,wiec to przeszlosc.zastanow sie czy sie nie cieszyc, ze swoje fantazje ma juz zaspokojone, bo gorzej by bylo jakby bedac z toba je spelnial. jestes przewrazliwiona.

Gość Chromeo
no mam nadzieje ze jesttem przewrazliwiona bo jak go poznalam to bylam dziwica :O