Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnoooerde

pomoc w tlumaczeniu

Polecane posty

Gość smutnoooerde

witam czy moglby mi ktos pomoc przetlumaczyc zdanie na angielski przepraszam ze przeszkadzam.widzialam ze mam zmienionego offa na srode i piatek i nie wiem czy mam dzis i jutro przyjsc do pracy czy nie?nie ma mnie wpisanej na rota i Kata tez nie wie czy mam przyjsc czy nie.prosze o odpowiedz

Gość maja2000
ja bym ci pomogla, ale nie rozumiem tego off rota kata nie mam pojecia o co chodzi

Gość traalleska
chodzi o prace....(ofa) czy ma dzien wolny czy nie a to rota i kata to tez nie wiem

Gość dzis pod czarnym nickiem
rota to grafik, off to dzien wolny, a kata to chyba czyjes imie...

Gość fann
From (with) apologize prevent. saw that changed free day beguile on środe and fives (friday) and I do not know if (or) mum < beguile > < have > today and for work tomorrow < tomorrow > incoming < come > not?

Gość pinocchio
Ale sie usmialam z poprzedniego!!!! I apologise in advance for the disturbance. I have noticed that my days off have been changed to Wednesday and Friday and I don\'t know if I should come today and tomorrow in? My name is not on the rota and neither Kata knows if I need to come in or not. Please advise. Voila\'

Gość nie piszesz do krolowej
Sorry to disturb you. I've noticed that my day off has been changed to Wednesday and Friday and I am not sure shall come to work today and tomorrow. I am not on rota and neither is Kat so I dont' know if I should come or not. Please advise.