Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunieczek22

Depilacja wąsika!!!!!!! Help!!

Polecane posty

Gość ewunieczek22

Mam 22 lata i od pewnego czasu mam ogromny problem z wąsikiem!!! Normalnie to moja zmora:( Nie jeste bardzo ciemny ale jednak jest.... Zalezy jakie swiatło ale w dziennym swietle go widac:( Masakra!! A jak nakladam makijaz to juz w ogole:( Wyrywalam troszke pensetą te bardziej widoczne wloski ale to i tak nie roziwazywalo problemu:( Ja nie wiem wczesniej nie mialam tego problemu, chyba sie starzeje:( dodam ze jestem blondynka:( Wiec zastanawiam sie czy nie isc do kosmetyczki na depilacje woskiem??? Co myślicie???

Gość ewunieczek22
??:)

Gość myślę ze
sama sobie kup plastry z woskiem.. są np. w rossmanie ok 6zł... jest sporo listków...

Gość ewunieczek22
depilacja u kosmetyczki kosztuje też podobnie ok 10 zł +/-, a jest skuteczniejsza, wole oddac sie w profesjonalne rece zeby sobie nie zaszkodzic:)

Gość ewunieczek22
zreszta chodzi mi o to czy warto w ogole zdecydowac sie na depilacje:) ale chyba wlasnie ta zrobir bo juz nie moge na siebie patrzec!!! ostatnio nawet na zdjeciu było go widac wyraźnie:( porazka:/ w poniedzialek ide do kosmetyczki nie ma bata!!

Gość hm..hm
skoro sobie sama odpowiadasz na pyt. bo wiesz co i jak to po co zad. pytanie:D nie żebym chciałabym byc złośliwa bo nie chce;P po prostu tak to wyglądało że jesteś zorientowana odnośnie kosmetyczki co i jak a jak ktoś dał rade od razu odrzuciałaś;P

Gość hm..hm
ja też sie właśnie zastanawiam:/ w ogóle to nie byłam nigdy u kosmetyczki, czy idzie sie tak "z ulicy" czy trzeba się jakoś wcześniej umawiac?? i czy wszędzie ok 10 zł to kosztuje???

Gość ewunieczek22
wlasnie nie bylam przekonana, nie jestem nadal, codo depilacji, ale jesli w ogole bede depilowac to tylko u kosmetyczki. Nie umiem sama:P a wlasnie tez nigdy nie byłam u kosmetyczki i wlasnie mam podobny problem hehe;) czy wejsc tak prosto z ulicy i powiedziec "przepraszam chcialabym depilacje waskia":P ja chyba najpierw zadzwonie:) sama nie wiem:P a co do ceny to nie wiem czy wszedzie, czytalam niektorzy pisali ze placa 6 zł, inni ze 10 a jeszcze inni ze 15 zł. Tak czy siak wielki wydatek to nie jest jak dla mnie w tym przypadku bo poczuje sie duzo lepiej jak sie tego cholerstwa pozbede:)