Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaaaaa

czy potrafilybyscie zaakceptowac brak podstawowej wiedzy u swojego faceta?

Polecane posty

Gość pomadka bebe
jeszcze mu się nie zdarzyło palnąć jakiejś głupoty...poza tym kazdy jest dobry w ''swojej'' dziedzinie...tak samo nawet ''magister'' może palnąć gafę w nie swojej dziedzinie i mój mąż może stwierdzić ze jest nie ma on wiedzy...

Gość ooooooooOOooooooooooo
!!!!!! A IDZCIE WY W HOLERE !!! JAK MOZNA BYC TAKIM TĘPYM!!!!!!!! MUSI BYC JAKIS OPOZNIONY CZY COS :O nigdy bymztakim nie byla i jestem pelna podziwu ze tobie to autorko nie przeszkadzalo, pozdro

Gość fdfffdfdfdf
choc nie ukrywam ze jednak najbardziej bym chciala miec inteligentnego faceta, co jednak ma te podstawową wiedze ;) ale z drugiej strony to tez nie powinno sie za bardzo na to patrzec, bo moze byc ktos super inteligentny a nie do zycia kompletnie, a ktos glupszy z kim jednak da sie stworzyc szczesliwy zwiazek. najlepiej by bylo jednak i kazda kobieta by tak chciala, zeby facet mial wszystko co potrzeba, czyli zarowno inteligencje jak i byl dobrym partnerem. jesli ci sie nie spieszy do zamazpojscia i rodzenia dzieci to szukaj takiego faceta cierpliwie, moze znajdziesz. nie ejstes chyba przeciez az tak zdesperowala zeby byc z kims kto np. nie wie co to jest Europa???

Ogólnie ja bym ta dyskusje podzieliła na dwie części, ponieważ można rozróżnić brak wykształcenia ale wysoki poziom mentalny i wiedzę życiową - do takich osób mam ogromny szacunek i z pewnością gdyby mój narzeczony prezentował taki poziom byłabym dumna w równym stopniu co po doktoracie, i druga część - ktoś tupu but z rusztowania porozumiewający się dialektem yyyy hoooo grrrr :) takiego bym nie zniosła bo jak wspominałam uwielbiam rozmawiać.

Gość nataliaaaaaaaaaa
mnie przerazalo to, ze przecietne dziecko chodzace do szkoly podstawowej wie wiecej od niego

Gość nataliaaaaaaaaaa
ooooooooooooooOOoooooooo --> no wlasnie przeszkadzalo i dlatego juz razem nie jestesmy

Gość pomadka bebe
nataliaaaa---> a ja podejrzewam ze on tego nie wiedział bo nie było mu to w niczym potrzebne...od czasów szkoły sobie tego nie przypominał,nie miał styczności z kimś kto by rozmawiał z nim o Europie to mu to ''wywietrzało''...ale pewnie wiedział coś czego ty wiesz...

30 letni facet który nie wie co to jest Europa... który nie żył przez te lata w drewnianej chatce w środku lasu z dala od cywilizacji a w dużym mieście z dostępem do wszystkich mediów, sklepów .....wg. coś z nim jest nie tak:o Mam w rodzinie upośledzonego wujka- ma porażenie mózgowe, chodzi do szkoły specjalnej, jeździ na wycieczki, ogląda dużo telewizji( bardzo dobrze orientuje się w polityce) ROZWIJA się....a tamten to leń :o

Gość lalallalalallalalala
nie bronie i nie osądzam,odpowiadam tylko na pytanie autorki - nie moglabym byc z kims takim, poniewaz najbardziej w mezczyznie pociaga mnie intelekt,mozliwosc poprowadzenia ciekawej rozmowy.tak jak ktos wczesniej napisal - chyba autorka - rozmowa tylko o naszym uczuciu predzej czy pozniej by nas oboje znudzila.no i nie wiem ale brak elementarnej wiedzy kojarzy mi sie z leserem,leniem i nieukiem.wolalabym tez zeby nie zawstydzal mnie w towarzystwie na przyklad nie rozumiejac dowcipów :) dziwne by to bylo i nie moglabym sie zakochac w kims takim.

Gość korolionka
hehehe moj chłopak ma siostre , która jes w moim wieku i cala jego rodzina myslala , ze sie polubimy, niestety niezbyt nam to wyszło. Kiedys rozmawialysmy o czym juz nawet nie pamietam o czym i użyłam słowa luteranizm i bardzo sie zdziwilam bo ona zaczela mowic o muzyce , potem sie okazalo , ze ona mysli ze luteranizm to kierunek w muzyce taki jak np pop. Ale to nie raz sie jej takie cos zdarzyło.Ona urodzila dziecko w wieku 16 lat i przerwala szkole w wieku 17 , wszyscy sa bardzo zawiedzenia , ze my nie rozmawiamy ale ona poprostu jest głupia i tyle i nie mamy o czym rozmawiac.

Gość oj dziwczyny dziewczyny
dziewczyny, szkoda mi was napewno stac was na kogos lepszego, nie znizajcie sie do takiego poziomu z takimi głącami :) trzymajcie się

Gość pomadka bebe
mam znajomych po studiach i też dużo dowcipów nie rozumieją...więc to nie zależy od tego czy człowiek ma studia czy nie...bo np.prostactwa się na studiach nie pozbędziesz jak i inteligencji nie nabędziesz.....

Gość nataliaaaaaaaaaa
pomadka bebe --> dla mnie to nie jest wytlumaczenie, ze wywietrzala mu z glowy taka info; przeciez dostep do mediow mial; kiedys mi powiedzial, ze nauka do zycia mu potrzebna nie jest bo bez niej i tak sobie radzi

Gość oj dziwczyny dziewczyny
trudno :) ja im tylko dobrze radzę :) 🖐️

Gość pomadka bebe
szkoda ci mnie że mam kochającego męża?..że jestem szczęśliwa?...że jestem dla męża najwazniejsza na świecie?...

pomadka bebe>>> ale tu chodzi o taką podstawową wiedzę... coś jak 2+2... w ciągu tych 30 lat coś mu się powinno obić o uszy o kontynencie na którym żyje....wystarczy tv włączyć:p

Gość buahahhahahahha
''wywietrzalo mu to z glowy'' hahhahaha no nie moge!!!!!! :D:D jak mozna nie wiedziec na jakim kontynencie sie zyje buaahahahha co za matoł dajcie sobie spokój z takimi o jaaaaa :D

Gość pomadka bebe
tylko 2+2 to kazdy wie ile to jest bo to jest bardziej przydatne w zyciu niż wiedza gdzie leży Antarktyda...

Gość korolionka
A on wie jak sie nazywa ? hahaha

Gość buahahhahahahha
pomadka bebe ---> to to widac jestes na takim samym poziomoie jakwoj męzus:D ja bym z takim nie wytrzymala:D inna liga:D nie mo to jakies prowokacje muszą byc:D az takim glupim byc:D

Gość nataliaaaaaaaaaa
wtedy, gdy konczylam te znajomosc, to zastanawialam sie nad soba, czy nie jestem zimna rezygnujac z badz co badz bliskiej znajomosci z takiego powodu jak brak wyksztalcenia u partnera; przeciez uczucie powinno byc najwazniejsze; tylko czym mialabym je podsycac przez przyszle lata...

Gość pomadka bebe
o własnie pokazujecie swoją inteligencję wyśmiewając się z osoby której nawet nie znacie...robicie z siebie wielkich inteligencików a jesteście prostakami którzy osądzają kogoś nawet go nie znając...gratuluję ''yntelygencji'' :O

no cóż ludzie dzielą się na zwykłych i głupich, ci zwykli nie powinni sie wiązać z tymi głupimi i problem z głowy:)

Gość nataliaaaaaaaaaa
pomadka bebe--> po jakiej szkole jestes?

Gość pomadka bebe
o już nawet mnie ktoś osądził nie znając mnie :o...nie twoja liga?...to ja dziękuję za taką ligę która uwaza siebie za kogoś lepszego bo wie co to jest Europa :O

Gość fdfffdfdfdf
wiecie mnie w sumie tez u mezczyzn najbardziej pociaga intelekt... i nie wiem czy bym sie mogla zakochac w kims kto nie wie co to Europa, podobnie jak nie moglam sie zakochac w tamtym co takie byki ortograficzne robil....