Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaaaaa

czy potrafilybyscie zaakceptowac brak podstawowej wiedzy u swojego faceta?

Polecane posty

Gość pewnie ze inna liga

Gość pomadka bebe
a skąd byś wiedziała czy robi błędy ortograficzne?...na pierwszej randce podsuwasz mu kartkę i robisz dyktando?...a co byś zrobiła jeśli byś się zakochała bo okazał by się wspaniałym facetem a po pewnym czasie by się okazało ze robi byki?....byś go zostawiła bo nie ''zasługuje'' na ciebie?..

Gość może jakas renta im sie należy
przecież to niedorozwóje jacyś

Gość rita1399
co do błędów to może przeciez byc dyslektykiem, tylko o tym nie wie

pomadka na początku to moze nie przeszkadzac ale po pewnym czasie na pewno tak :O widac ty jestes inna jakas

"pomadka bebe jeszcze mu się nie zdarzyło palnąć jakiejś głupoty...poza tym kazdy jest dobry w ''swojej'' dziedzinie...tak samo nawet ''magister'' może palnąć gafę w nie swojej dziedzinie i mój mąż może stwierdzić ze jest nie ma on wiedzy... " Problem w tym że jest wielu jełopów co jak myślą ze są w czymś dobrzy to w czym innym też:O.Np. taki Z.Boniek:O.

oj tam skończcie temat :P jak ktoś chce byc z takim matołem to niech sobie będzie :P hhehe

Gość nataliaaaaaaaaaa
pomadka bebe--> a jak widzisz Was (Ciebie i Twojego meza) w roli rodzicow? kto bedzie pomagal (lub juz pomaga) im w nauce? Podolasz temu sama?

Gość fdfffdfdfdf
ja go akurat przez neta poznalam ;) i pisalismy ze soba wiec widzialam jakie robi byki, chcialam juz nawet przestac z nim pisac ale przeciez nie bede taka, nie zerwe znajomosci z powodu bykow, zwlaszcza ze facet wydaje sie dosc mily. po pewnym czasie sie dowiedzialam, ze on w zyciu tylko jedną ksiazke przeczytal, lektur nic, ciagle tylko komp i gry i tak cale dziecinstwo ;) no ale pisalam z nim, potem sie spotkalismy i facet i tak nie przypadl mi do gustu i nie chodzi tylko o te byki, w ogole nie iskrzylo z mojej strony. a facet nawet nieglupi, mimo ze nieoczytany to jednak wiedze ma, widac ksiazek nie czytal ale ladnie sluchal na lekcjach.

Gość 123456Ona
Czesc Ja mam brata ktorego nauka nigdy nie interesowła. Nie nauczył sie nawet płynnie czytać. Też niewiele wiedział - ale nauczył się dwóch fachów - mechaniki i stolarki umie wszystko prawie naprawic i rozwiazac wszelkie usterki w zyciu codziennym. około 27 roku zycia zaczal interesowac sie kompami i zdobył wiedze na wyzszym poziomie niz przecietny uzytkownik netu. Nałogowo ogladał Discovery Animal Planete i NG - nie dlatego ze czuł sie głupi tylko wreszcie cos go zainteresowało. W pracy też zostala nagrodzona jego pracowitasc i zaradnosc i jest liderem grupy. Ma zone z wyzszym wyksztalceniem - ja tez mam wyzsze. I czesto jest mi strasznie wstyd - bo on ma do opowiedzenia tyle ciekawych historii i anegdot ze swiata nauki oraz na temat samochodow srobek itd A ja co ja wiem jakie sa kontynenty? i kogo to obchodzi?

Gość pomadka bebe
tu na forum zawsze tak jest...wszystkie są piękne,wykształcone,bogate,zaradne,,,a pewnie w prawdziwym życiu zasuwają na kasie w Biedronce i mają mężów którzy większość czasu spędzają przy budce z piwem...no ale na forum trzeba pokazać jakim jest się ''inteligentem'' bo przecież nikt nie sprawdzi jak jest naprawdę...że zamiast pięknego domu z ogrodem jest nędzna kawalerka,,,ze zamiast ciepłej posadki jest kasa w Biedronce...że zamiast męża inteligenta jest ''zwykły'' mechanik samochodowy.....albo siedzą tu takie ze teraz sa młode to wybierają,przebierają w facetach a dobiją 30-stki to biorą co im w ręce wpadnie..juz nie musi wtedy być bogaty i inteligentny...znam takie........no ale przynajmniej na forum możecie poudawac kogoś kim nie jesteście a kim chciałybyście być....tyle w temacie...żegnam...

hehhehe glupia jestes pomadka :D taka jak mężus:D

Gość ankietka ....
Analfabeta zdecydowanie odpada ... :O Bez względu na inne przymioty, czy umiejętności ... :O

Gość nataliaaaaaaaaaa
pomadka bebe--> dlaczego jestes taka oburzona? kazdy moze miec swoje zdanie a to, ze Ty jestes w stanie zaakceptowac razaca ignorancje u partnera a my nie nie czyni Cie ani lepsza ani gorsza; pytalam tylko o zdanie innych i bylam ciekawa ile dziewczyn mysli tak jak ja

Gość ankietka ....
pomadka bebe - no wiesz, akurat inteligencja to się ujawnia częściowo w wypowiedziach ... Nawet widać, kto czyta, a kto nie, bo to widać w stylu wypowiedzi, interpunkcji itd.

Gość fdfffdfdfdf
wiecie Edison slynny wynalazca tez byl glabem, uwazany za niedorozwoj, wyrzucili go ze szkoly, a jednak potem dokonal on tylu odkryc w fizyce, ze moze byc spokojnie uwazany za geniusza. ale jdnak to rzadkie przypadki.

Gość ankietka ....
Edison miał dyslekcję ... :O której wtedy nie znano ....

Gość dyslekSję

W życiu nie! Nie wiedział, co to Europa? Przecież to nie jest brak wiedzy, tylko niedorozwój umysłowy, jak takich rzeczy można nie wiedzieć? Ja się poczułam, jak bym się spotykała z głąbem, jak mój ex palnął, że Korea Południowa jest komunistycznym państwem :o Ale za takie braki, jak tu piszecie to z powrotem do podstawówki powinni cofać. Co oni robili na lekcjach? Wyrywali muchom skrzydła?

Gość nataliaaaaaaaaaa
niczego nie zmyslam ani nie dodaje. facet mieszka w duzym polskim miescie; ma tv, radio, internet... sama bylam w szoku gdy sie zorientowalam, ze ma az takie braki... dla mnie to tak jakby nie wiedziec ze po poniedzialku przychodzi wtorek

Gość nataliaaaaaaaaaa
jak juz napisalam wczesniej, jego odpowiedzia na moje glosno wyrazone zdziwienie, ze nie wie co to Europa bylo zdanie, ze "jemu ta wiedza do zycia potrzebna nie jest"i

chyba raczej nie, nie jestem wybitnie inteligetna, nie studiuje niewiadomo jak trudnego kierunku ale jakas granica minium jest...nie wyobrazam sobie spedzic zycia z kims takim, pokazac sie znim gdzies, nie wyobrazam sobie jkby on wychowywal nasze dzieci mozecie mnie teraz zbluzgac:P

Gość Albertinni
S Z O K !!! :O a kim on jest z zawodu mozna wiedziec??

Gość Albertinni
nikt cie ie bedzie bluzgal, dobrze mówisz:)

Gość nataliaaaaaaaaaa
mechanik samochodowy

Gość nataliaaaaaaaaaa
tego czy slyszal o owych targach to nie wiem i juz sie nie dowiem... ale on slyszal slowo "Europa", tylko nigdy go nie zainteresowalo co to takiego ta Europa jest; pewnie gdyby ktos mu powiedzial, ze to rzeka to tez by uwierzyl

Gość Synekdocha Nowy Jork
Wydaje mi się że post użytkowniczki "123456Ona" raczej pogrąża jej brata niż świadczy na jego korzyść. Co to za kiep, co w wieku 27 (sic!) lat "zaczyna się interesować komputerami", w efekcie czego uzyskuje wiedzę "większą niż przeciętny użytkownik netu"? To znaczy co, potrafi sam zainstalować Windowsa? Usunąć wirusa? Wymienić DVD w notebooku? Wow. Oglądał dużo NG i teraz co, opowiada o tym jak kopulują pawiany i co mówiono w kokpicie lotu United 93? Wow. Zazdroszczę Ci brata.

Gość Alberciaati
hehehhe:D zagladam tu juz któryś raz i za kazdym razem ryję ze śmiechu:P co za.... nawet nie ma słowa na tego inteligenta hehehehe

jak mozna nie wiedziec na jakim kontynecie sie zyje? a wie w jakim krauju mieszka? czy mysli ze Polska to miasto? moim zdaniem jego wiedza na tak niskim wynika tylko i wylacznie z lenistwa,