Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_waszych_opinii

ile facet jest w stanie poczekac... ?

Polecane posty

mam pytanie: ile czasu facet 30 letni jest w stanie czekac na to, zeby kobieta poszla z nim do lozka? Jesli oczywiscie mu na tej kobiecie zalezy...a po jakim czasie z niej rezygnuje? Wiem, ze odpowiedzi pewnie beda rozne. Ale jeszcze chcialam dodac, ze okazuje mu czulosc i zainteresowanie w rozny sposob, ale chodzi mi o to ile jestescie w stanie czekac na seks, tudziez na milosc francuska?

nikt sie nie wypowie? jak bylo w Waszym przypadku dziewczyny?

Gość odpowiee
Hmmm....a dlaczego kazesz mu czekac i ile chcialabys zeby czekal?Jesli Cie kocha to uszanuje kazda Twoją decyzke-uwierz mi...poczeka nawet do slubu...jesli nie chce czekac albo robi z tego powodu fochy jakies-krzyzyk mu na droge

mysle, ze tak kolo 2-4 m-cy jak jest w wieku kolo 30-tu lat nie wiem ile jeszcze ma kobieta jak jest duuzo mlodsza np moze miec 20 lat to na pweno poczeka dluzej:)

czekać to można na przyjście księdza na kolendę, w życiu trzeba działać. W interesie kobiety , jest przetestować faceta, o ile nie chce tracić fortuny na Viagrę, albo nabawić się oziębłości płciowej z facetem, co nim rozpoczniee to skończy :D:D:D:D

mam 27 lat, jestesmy juz po smielszych pieszcotach, znamy sie od miesiaca, ale w sumie widzielismy sie 6 razy.. ja jestem dziewica, nie jestem jeszcze gotowa, natomiast on ma do mnie zl, ze chcialby ze mna sie kochac, a ja nie mam widocznie do niego zaufania....

Gość odpowiee
To ze ma do Ciebie jakikolwiek zal zle o nim swiadczy.Na Twoim miejscu bym uwazala na niego,wyglada mi na oszusta,facet ktory szanuje i naprawde mu na kobiecie zalezy nie bedzie napieral,przyspieszal a juz na pewno nie bedzie mial do kobiety zalu ze potrzebuje ona wiecej czasu!!! Aha i jeszcze jedno...zwolnij tempo,odsun sie od niego,tym pozwoleniem na pieszczoty dalas mu czerwone swiatlo-zle! Teraz on mysli ze pojdziecie dalej i wyglada to tak jakbys sie nim bawila,zielone swiatlo i nie pozwalasz mu isc dalej....pomalu go "odstaw" i ...czerwone swiatlo! Spotykajcie sie rzadziej i w miejscach publicznych,koniecznie,a nie w domu!Do domu go zapros jak bedziesz gotowa i wtedy dopiero smielsze pieszczoty.

Gość odpowiee
Przepraszam :- dalas mu zielone swiatlo :)

Może czekać długo, ale pod warunkiem, że będzie miał dupczenie na boku. Pies leci do suki, która dupy daje a nie do takiej, która jest ładna.

zawsze sie takie niewyzyte palanty znajda. moj bez zadnego dupczenia czekal, nawet natarczywy nie byl. jak kocha, to poczeka

twój jest tak stary że dla niego czekanie wychodzi na zdrowie, nie rozśmieszaj ludzi z pamięcią :D:D:D:D

Gość do trzech miesięcy max
jesli trzeba czekac dluzej znaczy ze laska jest oziębła i nie lubi seksu, a ja sie nie chce całe zycie męczyć z taką

Gość
Jak dziewica można poczekać dłużej, jak nie, więcej niź tydzień nie opłaca się. Tego kwiatu jest pół światu.

widz, ze sami egoisci ... ale jak bedzie "wpadka" - a nawet dobra antykoncepcja nie jest 100 procentowa, to jak myslicie, kto bedzie wychowywal dziecko jak facet sie rozmysli ?

to zależy od kobiety. Jeśli jest niedoświadczona i głupia, to może sobie czekać i myśleć romantyczne bzdety, doświadczona, max miesiąc. Moja żona , czekała miesiąc, bo jako wdowa, wiedziała, że nawet rozkaz : stój bo strzelam nie pomoże.....

imperia, 17 lat to bym miala, gdybym bez zastanowienia sie zgodzila na seks z kims, kogo nawet dobrze nie znam

moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość odpowiee
czyli jak wyszlo? ze ile miesiecy poczeka ....?

Nie chcesz iść do łóżka z kimś, kogo dobrze nie znasz, to nie idź. Tutaj dobrych rad nie dostaniesz, tu Ci każdy facet napisze, że cnotkę zostawi po tygodniu (sic!). Naprawdę nikt z zegarkiem nad Tobą stał nie będzie, jeśli nie czujesz się gotowa, to się nie zmuszaj...

wkasnie nic nie wychodzi, bo on sie wkurza, ze ja mu niby nie ufam:( zalezy mi na nim, (chociaz w sumie to jak to analizuje to nie wiem dlaczego)- ale po prostu jego egoizm mnie dobija:(

Wkurza się, że mu nie ufasz? A wiesz, co to takiego szantaż emocjonalny? To zrób tak: strzel focha, że Cię nie kocha, bo nie chce poczekać na seks. Od jakiej broni wojuje, od tej zginie.

Gość moj mi powiedzial kiedys
ze tak mu sie podobałam, ze gdyby musiał czekać, to by nawet 4 miesiące wytrzymał :)

zalezy jak szybko rozwijałaby sie ta znajomosc. 6 razy sie widzieliscie to nie duzo, a gola sobie sama strzeliłas zaczynajac smielsze pieszczoty ;d bosh. Czeste spotkania , szybko rozwijajac sie znajomosc - miech , połtora, inaczej to tak max 3 miesiace, potem bym sie zaczał zastanawiac czego ode mnie chce pewnie. Chociaz jak byłem zakochany to czekałem raz dłuzej.