Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_waszych_opinii

ile facet jest w stanie poczekac... ?

Polecane posty

jak sie jest patalachem jak blondyn, to sie od razu do lozka ciagnie. moj byl/jest madrzejszy.

Gość 198cm
Mógłbym czekać tyle ile będzie trzeba - czy tydzień czy 10 lat.

Najlepszym dowodem miłości mężczyzny jest nie proszenie o dowód miłości kobiety :)

kciukiem, co ty piszesz, moja luba mnie zaciągnęła, a ty mnie od patałachów, bo znała ,życie i miała przykre doświadczenia z poprzednim mężem, a życie seksualne to możliwe , że 100% powodzenia związku.

miłość bez seksu, jest miłością kulawą, niepełną i całkiem możliwe, że Miłością si e nie nazywa tylko bo ja wiem, zauroczeniem, znajomoscią.... :P

Gość
Coś mało obrotny ten twój wybranek a ty strasznie oziębła. Dorośli ludzie a jak dzieci: \"będziesz grzeczny to dostaniesz\" Dobry piesek.

ktoś wcześniej napisał , że jak dziewczyna nie chce szybko iść do łóżka tzn. , że jest pewnia jakaś oziębła i seksu nie lubi - BZDURA - może nie jest pewna faceta, chce kogoś na dłuższy związek i seks łączy z miłością - też pewnie kazałabym poczekać facetowi dłużej niż wiele kobiet , ale oziębła na 100% nie jestem - pomimo iż jestem niedoświadczona w tej kwestii to spotykając się z moim obecnym facetem , bardzo ciężko jest mi się opanować... ;) Nie wiem co z tego wyjdzie i czy akurat on będzie moim pierwszym - prędko na pewno to sięie stanie bo mi nie chodzi o "dupczenie" , ale o seks z kochanym facetem z którym się świetnie rozumiem i na którego mogę liczyć w każdej sytuacji- z którym zbuduję cos fajnego i trwalszego - nie zadowolę się namiastką - jeżeli niektórych rajcuje uprawianie seksu po kątach z każdą i ciągle inną(ew . innym) to spox- mnie nie rajcuje a oziębła na pewno nigdy nie będę ;)

Gość wkółko to samo
po co zakładasz nowy temat??? wczoraj juz o tym pisałaś i dziś znowu💤

co tu jest do rozumienia. Moja żona, nie wdawała się czekanie z seksem, Spotkaliśmy się spodobałem się jej, i po miesiącu "zacianęła mnie do łóżka". Po prostu była doświadczoną kobietą, znającą się na życiu i to, że z chłopem różnie jest. Albo mu nie stanie, albo nim zacznie to skończy, a że miała przykre doświadczenia z poprzednim mężem, nie chciała wpaść z deszczu pod rynnę i co jest do rozumienia. A seks to 100% powodzenia związku

Gość facet wyjatkowy
facet chce cie zaliczyc i tyle, rajcuje go to ze dziewica i boi sie ze mu uciekniesz wiec cie naciska, kazdy normalny nie wywierał by presji. A tak odbiegając nieco od tematu to nie zastanawia cie to ze facet okolo 30 i jest sam? i nie ulozyl sobie zycie? pewnie zadna go nie chciała, przyjrzyj mu sie dobrze, bo to podejrzane. A do łozka idz z nim wtedy jak bedziesz pewna ze chcesz z nim być do konca zycia. powodzenia

seks to 100% powodzenia zwiazku. cos tak ,,madrego'' mogl tylko palant napisac:O

fecet wyjątkowy - jak mi nie wypali z moim obecny to się chyba za ciebie wezmę - tak mi się podoba to co ogólnie na tym forum czasami piszesz ;):D:D:D

kciukiem czyś ty taka głupia jesteś, czy złośliwie po tym wpisie moim o twoim partnerze nie pierwszej młodości. Jak jesteś smarkata to ci powiem, jak w życiu seksualnym coś się nie układa, nic się nie układa i związek prędzej czy później się rozpadnie. Pożyj trochę, a dopiero później , coś gadaj

nic tylko pozazdroscic ,,madrosci'' zyciowej. jestes zalosny. a do glupich docinkow sie przyzwyczailam, poza tym nie jestem msciwa. tylko seksy palantom w glowie.:O

słuchaj, napisałem złośliwie, przepraszam, wolno ci wybierać partnera jak ci odpowiada, ja cię palancicą nie nazwałem, a życie znam widać bardziej od ciebie.....

kciukiem , przepraszam cię za wpis o 11:42, jest wyjątkowo wredny i złośliwy, masz prawo być wściekła. jeszcze raz przepraszam.

o nic nie jestem wsciekla. po prostu bzdury piszesz i jeszcze sie za madrzejszego uwazasz.

Gość dvd pr
mój czekał ponad 3 lata, a miał 31 lat jak sie zeszliśmy. Ja mam 20 parę. Kocha mnie i seks nie jest dla mniego priorytetem. Powiedział mi ze móglby czekac nawet do ślubu. To naprawdę zalezy od charakteru faceta. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego czy nawet 2 worków.

nie uważam się za mądrzejszego, ale wiek 40 + i dwa małżeństwa, czegoś mnie nauczyły. A nie jestem rozwodnikiem tylko wdowcem byłem.

Gość dvd pr
ja nie sprawdzałam. po prostu nie bylam gotowa na seks, bałam się wpadki. po drugie nie byłam pewna czy bede z nim go końca życia.

Gość facet wyjatkowy
i jeszcze jedno, pełno na forach postów typu "Zrobiłam to a facet okazał sie dupkiem" czy cos w tym stylu, sporo jest tekstow o tym ze zrobiłam i nie załuje, ryzyko sie opłaciło, ale jeszcze nie widzialem zeby ktos pisał ze tego NIE ZROBIŁ i załuje, wiec wyciagnije z tego same wnioski niuniaaaa kurcze ale chyba z nas nic nie bedzie bo ja zonaty jestem ;-) ;-)

myslalam, ze faceci w tym wieku az tak niemadrzy (nazwe delikatnie) ne sa. a jednak:O i ty mojego faceta staruchem bedziesz nazywal?? :D:D:D

mała mi - tu nikt nikogo instrumentalnie nie traktuje - kobieta chce oddać się facetowi którego pozna na tyle, że dojdzie do wniosku , że jest w stanie się w nim zakochać, że może na nim polegać , że on darzy ją odrobiną szacunku - tu o to chodzi - właśnie o to aby nie traktowacsię przedmiotowo jak seksmaszynki , ale ty już się wykazałas w innym wątku twierdząc , że kobietę która idzie z facetem do łóżka i w trakcie się rozmyśla i nie chce seksu bo coś np. ją boli albo zwyczajnie nie chce , facet ma prawo zmusić siłą i zrobić co chce i jak chce mimo jej protestów - no comment :O

prawiczek - thx mam nadzieję ,że coś z tego fajnego wyniknie, ale myślę , że dziewczyna , która zdecyduje się na związek z tobą będzie b. szczęśliwa

mi mała- czego nie zrozumiałam - przytocz proszę , albo skończ ten demagogiczny bełkot ;)

kciukiem, weź ty daj sobie na spokój, czy ja gdzieś nazwałem twojego partnera staruchem, coś z tobą zaczyna być nie tak. Nie wiem ile masz lat, ale jak facet w moim wieku porywa dziewczynę w wieku 20 kilka lat jak Pazura , uważam go za starego durnia