Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak

kto jest wku***ze nie ma nadwage po ciąży i nie moze nic kupic z przeceny

Polecane posty

Gość bo ja tak

Gość anjja123
a duzo masz tych kilo do pozbycia ??? ile jesteś po ciąży

Gość bo ja tak
niestety w cholerę! jestem 2 miechy po ciązy w lato nic nie kupiłam bo ciąża ,teraz tez nic bo mam nadzieję ze schudnę i mi szkoda wielkich rzeczy kupowac ps .zeby nikt przypadkiem nie odebrałaze ja zaluję ze w ciązy byłam córke mam śliczną tylko tak mi sie chce nowego ciucha :O :)

a duzo przytylas w czasie ciazy? Moja przyjaciolka urodzila nie cale 3 tygodnie temu w okresie ciazy przytyla 14 kilo, a teraz po niej nie widac ze urodzila dziecko. Tylko lekko kroglutki brzuszek zostal. Nogi, rece ma takie same jak przed porodem, karmi piersia.

Gość bo ja tak
nie pytaj ile w kazdym bądź razie tyle ile twoja kumpela była w ciązy to ja mam nadwagi...to sobie wyobraź :O

Gość moszkiererera
spokojnie, ja przytylam 21kg i schudlam wszystko, ale dopiero po pol roku. Jeszcze wczesnie u ciebie - wystarczy, ze przejdziesz na diete (i wcale nie ograniczajaca jedzenie, tylko jakosc - wiecej warzyw, owocow, odstaw chleb) i zacznij np biegac.trzymam kciuki - tez plakalam 2 miesiace po :( ale sie udalo :)

Gość mloda mama..
ja jestem 9 miesiecy po porodzie i 10 kg stoi w miejscu nic niespada :( chyba juz sie tego zapasu niepozbede:(:(:(:(:(

Gość ahajsjsk
albo dzieci albo super figura...tak jest najczesciej - uprzedzam ataka na mnie, prawda boli ale tak jest

wszystko zalezy od organizmu,moja siostra przytyła 9 kilo,zaraz po ciąży schudła. Ja przytyłam w pierwszej ciąży 30 :P, dochodzenie do 55 kilo zabrało mi 3 miesiace, z synem przytyłam tez 30 ,ale juz około 6 miesiecy sie tego pozbywałam.Teraz waze 58 kilo,wzrost 171 i jest ok. I nie słuchaj głupot o tym ze albo figura albo dzieci :D:D Albo jest sie człowiekiem albo fladrą :P (to do tej madrali co tak napisała). Mam 62 cm w pasie,94 w biodrach- zła figurka ? ;-) Bedzie dobrze,a dwa razy w zyciu byłam wielorybem:D