Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dożynka

CIążA TYDZIEń PO TYGODNIU!

Polecane posty

Gość dożynka

OBECNIE JESTEM PRAWIE W 18 T.C I JESTEM CIEKAWA CO WY CZUJECIE BADZ CZULYSCIE W TYM OKRESIE?JAK NARAZIE JA ODCZUWAM NIESAMOWITE LASKOTANIE DELIKATNE PUKANIE W BRZUCHU NAJCZESCIEJ PO TYM JAK ZJEM GORACA ZUPE ,KICHNE CZY POLOZE SIE PO CALYM DNIU WTEDY ZACZYNA SIE PLYWANIE I WIERCENIE!CHCIALABYM BARDZO JUZ POCZUC KOPNIęCIA!!!!!!!!!!!JAK DLUGO MAM JESZCZE CZEKAC????A U WAS JAK TAM?OPOWIEDZCIE O SWOICH ODCZUCIACH CO ODCZUWALYśCIE W DANYM TYGODNIU CIążY A CO ZAPDLO WAM GLEBOKO W PAMIEC?!

Gość dożynka
FAKTYCZNIE KAFETERIA SPADA NA PSY!CO ZA CHAMSTWO!

Gość Anna monika
kiszak .......ciebie to ktos juz kopnął ale poządnie w łeb:D dożynka............. ja poczułam takie łaskotanie ok 18 tyg pozniej juz były coraz bardziej wyczuwalne ok 21 tyg zaczełam czuc kopniaczki coraz bardziej wyczuwalne i mocniejsze

Gość najbardziej pamietam okropne
bóle plecow krzyza nerek żeber i głowy a do tego anemia! Nie potrafie cieszysc sie z drugiej planowanej ciąży. W 1 wszystko bylo na medal. Nic nie bolalo nic mi nie dokuczalo zaden bol itd a sam porod trwal 10 min. A druga ciaża to jakis hardcore !!!!!!!!!!!!!!! Ciiagle zle samopoczucie, zawsze jestem zmeczona, niesypiam wcale bol pleow jest wrecz nie do wytrzymania! A teraz przy koncowce mam taki ucisk na zebra ze oddychac nie moge bo tak boli! No i brzuch jest wielkosci dziury ozonowej co tez mnie meczy i czuje sie kaleka jakis. NAWET SPOKOJNIE SOBIE SKARPET NIE ZALOZE!

Gość sniezzynnnka
a od kiedy brzuch sie zaczyna aki robic duzy?? ja mam początek 6 miecha i malutki jest :( ale ciagle mam zgage :O a kopie to mnie caly czas....

Gość sniezzynnnka
najbardziej pamietam okropne ---> w ktorym miesiącu jestes??

Gość dożynka
JA BOLE PLECOW MIALAM W 11T.C TEZ NIE SPALAM!TO BYLO STRASZNE.TERAZ ZACZYNA MNIE POBOLEWAC NERKA PRAWA ALE TO TAK BOLESNIE ZE BOL WYGINA CIALO TAKI NIEOPISANY SKURCZ!POZA TYM ZACZYNAJA DOKUCZAC MI BOLE KRZYZA I WCHODZACY NERW Z KRZYZA KTORY W CHODZI W POSLADEK I WOWCZAS NIE MOGE STANAC NA JEDNA NOGE!

Gość dożynka
JA TEZ MAM MALUTKI BRZUCH W OGLE NIE TYJE NIE MAM APETYTU JEM MNIEJ NIZ PRZED CIAZA NIE MDLI MNIE W OGOLE NIE WIEM CO TO JEST WYMIOTOWANIE W CIAZY POPROSTU NIE CHCE MI SIE JESC A JAK JUZ COS ZJEM TO PORCJA DLA DZIECKA ALE JAKA NAJEDZONA JESTEM!PROBUJE JESC NA SILE ALE NIE DAJE RADY GINKA MOJA NAWET MI ROBI USG DOPOCHWOWO BO PRZEZ BRZUCH NIC NIE WIDAC!

ja jestem w 11 t.c i juz mialam przez powloki brzuszne usg.Mimo ze brzucha nie mam, moze jakies stare usg ..

Gość DOżYNKA
to fakt USG STARE