Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrowska pietra

Czy facet może się zakochać w dziewczynie i nie chcieć z nią być??

Polecane posty

Gość piotrowska pietra

Nie chodzi mi o jakieś trudne sytuacje, kiedy ona np jest zajęta, mieszka bardzo daleko itd.. Ale jeśli teoretycznie nie ma przeszkód, żeby byli ze sobą - oboje są wolni, bez zobowiązań, on się w niej zakochuje, a jedyną przeszkodą może być a) on sądzi, że ona go nie chce b) on jest zakompleksiony, szuka ideału a wydaje mu się, że ona jest dla niego nie dość atrakcyjna, nie dośc inteligentna, nie zaimponuje nią kolegom Czy myślicie, że taka sytuacja może mieć miejsze?? Czy raczej nie, bo w przypadku a) - on w końcu jest facetem i powinien walczyć, b) - jeśli się zakocha, to na pewno to przeskoczy. Proszę o opinie

a co ty walisz za banały , kup se "z życia wziete" i poczytaj ;D

Gość Pocisk Nieoplywowy
A mzoe spytaj sie tego faceta o co mu chodzi? Moze nie odpowiada mu Twoje IQ :(

Gość grazulek
Do tych wszystkich zdan przypuszczajacych, dodam jeszcze jedno, od siebie - Jaka masz pewnosc, ze sie w Tobie zakochal ? Jak dla mnie za duzo stawiasz sobie pytan. Gdzie nie ma jasnosci, tam nalezy POROZMAWIAC z osoa zainteresowana.

Gość piotrowska pietra
Nie mogę ot tak, spytać. Aktualnie udajemy, że się nie znamy...;/. Jakoś przełknę gorycz porażki tego potencjalnego związku, ale nie daje mi spokoju pytanie, czy on coś do mnie czuł czy nic i sobie wymyśliłam.

Gość piotrowska pietra
Grazulek, nie mam tej pewności - gdybam :). A ja wygrałem życie - wiesz, myślę, że choć on ma pewne problemy z psychiką i poczuciem własnej wartości to nie az takie jak Ty, sorry ;)

Ty chyba jestes bardzo samotna i wymyslilas sobie jego milosc ... ale to dobrze :) ... bo dzieki temu nieswiadomie wysylasz mu jakies sygnaly i, jesli on tez jest bardzo samotny, to cos miedzy Wami bedzie :)

Gość grazulek
W takim razie, zakochal sie na pewno w pani Gieni z Biedronki :) Co wtedy poczniesz ?

Nie wiem w jakim wieku jest, ale odp a i b jest wysoce prawdopodobna. Życie każdego człowieka jest czymś indywidualnym, a na ta niepowtarzalność składają się w jakiejś mierze problemy, a raczej umiejętność radzenia sobie z nimi. Dlatego odp a i b nie może tyczyć się jedynie 'brzydszej płci', aczkolwiek jest wysoce prawdopodobna. Właściwym rozwiązaniem jest rozmowa i otwarcie się na drugą osobę. W życiu trzeba ryzykować bo co można stracić? :) W porównaniu do wartości jaką jest życie jest to niewiele.

w końcu jest facetem i powinien walczyć, otóż są dwa rodzaje facetów myśliwi i rolnicy. Jak jest rolnikiem, to cię potraktuje sikiem prostym sterowanym

Gość piotrowska pietra
Psycholog - Taka bardzo bardzo samotna nie jestem - mam przyjaciół, jest chłopak, który się mną interesuje... Tyle tylko, że ja się zakochałam w tamtym i ten drugi mnie teraz tylko obrzydza. Jak nie moge być z tamtym to wolę być sama. Tylko nie wiem, czy się wieszac, bo on uznał mnie za nie dośc dobrą dla siebie, czy się wieszać dlatego, że to ja spartoliłam niedostępnością i takimi różnymi gierkami czy się nie wieszać, za to zdrowo sobie popłakać, bo on nic d mnie nie czuł, a wręcz mnie nie lubbił. Tyle, mam dylemat, a tutaj na cafe jest wielu ludzi, którzy może mogą mi pomóc. Gwiazdor - trudno będzie z nim porozmawiac, skoro oboje zgodnie udajemy, że się nie znamy (ja zaczęłam, bo byłam wkurzona tym, że nic nie zrobił, a on podjął grę). W każdym przypadku (a, b czy innym)zrobię z siebie idiotkę jeśli on mnie nie chce. No a chyba jednak nie chce, nawet jeśli cośtam czuł, bo gdyby chciał, to coś by zrobił, prawda?? Zrobiłby coś??

Gość skąś znam te historie
skąd jesteś? :D

Gość byk23
Ja teżtaki byłem, i w moim przypadku była to odpowiedź a - sądziłem że ona mnie nie chce, no ale sie myliłem, a ona czuła to samo co ja

Gość piotrowska pietra
No kanałami chyba, bo studiujemy na tej samej uczelni i mamy milion wspólnych znajomych. Jak ja mu potem w oczy spojrzę?? A on mi nie powie "No, jesteś miła i fajna, ale tak w sumie to brzydka i obciachowa" tylko będzie kluczył, bo jest kulturalny i nie chamski, a wyjdzie na jedno i będę upokorzona na całe życie. Jestem z Łodzi, skąd znasz tę historię?? Byk23, no ale w końcu coś zrobiłeś, prawda??

Gość skąś znam te historie
to jednak nie Ty, ale w identycznej sytuacji jest moja kumpela i tak samo nad tym debatuje.

Gość piotrowska pietra
No ja się znajomym nie zwierzam, bo wszystkie go choć trochę znają... Myślę, że w końcu nie wytrzymam i go zapytam. ale pasowałoby do tego schudnąć, wyładnieć, nabrać pewności siebie i wtedy jakoś z mniejszym ryzykiem bym z nim gadała...

Gość czarna777
kretyn jakis daj sobie spokoj.