Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojza

moj 3 tygodniowy syn w ogole nie spi pomocy!!!!

Polecane posty

Gość alojza

witam moj 3 tyg syn w ogole nie spi,dzis i wczoraj calymi dnimi nie spi,placze jest marudny,w nocy tez ciezko,wiem ze niemowlaki powinny spac wciaz a moj w ogole nie spi,nie mam czasu nawet zjesc

Gość najbardziej pamietam okropne
a moze cos mu dolega? Moze ma kolki albo brzuszek go boli, moze zle sypia bo sie boi bo mu mamy brakuje nie czuje sie bezpiecznie? Malemu brakuje twojego ciepla i biedny sie stresuje. Przytul go do swojej nagiej piersi pochodz tak z nim chwilke uspokoi sie i napewno zasnie.

Gość alojza
ja wciaz jestem przy malym nie zostawiam go placzacego nigdzie,wcxiaz mam go na rekach,bardzo sie denerwuje ze w ogole nie sypia,przed chwila zasnal o 16 i wstal po 20 min

Gość ja tez tak mamm 00
takie dziecko zazwyczaj nie placze bez powodu. jesli bylas u lekarza i nie pomogl, to warto zmienic go... Mysle, ze Twoje malenstwo prawdopodobnie ma kolke, albo jest mu niedobrze, jesli karmisz piersia, moze cos zjadlas co mu niesmakowalo? i dlatego tak.., hm wiele jest mozliwosci, ale warto chyba wybrac sie do lekarza!!!!!!!

Gość Anna monika
jeszcze niedawno tez przez to przechodziłam,bylam na wykonczeniu maly wcale niespał ,tylko płakł dzien noc ,dzien noc non stop ,miał kolki lekarz przepisał lakcit i wszystko przeszło ,