Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PNJA ANGIELSKI

Jak zmniejszyć duży biust?

Polecane posty

Gość 16natalia61
mozesz oddac mi :pp

i ja to chętnie uczynie oddam komus chętnie

Gość 16natalia61
mozecie mi oddac !!!ja nie mam wogole biust wiec cieszcie sie tym co macie i nie nazekajcie lepiej miec wiecej niz nie miec wcale!!!

Gość mama dobra rada
schudnąc :o

Gość sniezzynnnka
hmmmmmm nie wiem spróbuj schudnąć może...

Gość masakra007
Ja mam też o wiele za duzy i ja jednak jestem zdania, że lepiej mieć za mały niż za duży i niewygodny. ja chce mały.. może nie jakieś zerówki.. żeby troszeczke tego było.. ale nie to co ja mam teraz O_o .. a w moim przypadku odchudzanie nic nie da bo i tak mam niedowage i jestem chuda.. więc jedyne wyjście to operacja i już.. ;/

no coś TY...nie zmniejszaj bo będziesz żałować :) ja też mam baaardzo duży i kiedyś też myślałam aby zmniejszyć ( zbierałam nawet na operację :) a teraz chodzę z wypiętą klatką :) he he o reakcjach nie muszę wspominać :) kłopot tylko z ubraniami i BABAMI-zazdrośnicami ;) hehe

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie