Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdelka

Dajcie mi motywacje do cwiczeń znowu sie obrzeram

Polecane posty

Gość serdelka

Mam wyrzuty sumienia i zaraz pękne a to wszystko przez to że nie widze celu.Dla kogo mam ćwiczyć dla siebie? Po co ?Już mi sie nic nie chce jestem sama i nie chce mi sie życ

Gość wv23
mam podobnie :D tylko ze ja dodatkowo z dniem 1 stycznia pozegnalam nałóg palenia :) odchudzac sie mam dla kogo ale mi sie nie chce...rosne sobie :D to tragedia

Gość serdelka
JA DO TEJ PORY CODZIENNIE CWICZYŁAM A TERAZ JUŻ MI SIE NIC NIE CHCE

Gość puerto rico
A przyjdzie wiosna trzeba bedzie odslonic troche ciala i znowu bedzie placz...co ja ze soba zrobilam!

Gość serdelka
Już była jedna wiosna odchudzałam siei schudłam 48 kg i wcale sie dobrze nie czułam.Zyłam jak w ukrytej kameże wszyscy się na mnie gapili i teraz też sie gapią

Gość wv23
dietka...i Cindy Crawford mi pomoga :P ..troszke solarium.i jestem jak nowa :D

Gość puerto rico
Cos mi sie wydaje ze twoj problem tkwi glebiej.Masz problem z samoakceptacja.Odchudzalas sie bo zle sie czulas z nadwaga a teraz kiedy jestes szczupla udalo ci sie pozbyc balastu tez siebie nie akceptujesz.

Gość serdelka
Chyba nigdy siebie nie polubie i jeszcze ta okropna skura.

Gość 48kg
jezu to zjakiej wagi startowalas? jak wyglada teraz twoja skora? ile masz lat i wzrostu?

Gość a ile teaz ważysz
jeśli mogę wiedzieć 48 kg schudłąś jakim cudem?i ile ważyłaś nimschudłaś?

Gość serdelka
Ważyłam 116 i bardzo szybko schudłam do 68 i przytyłam do 82.A moja skura jest cała w rozstepach na brzuchu i na rękach.Ale cwicze codziennie jak nie mam doła i jakos jeszcze żyje chocaż nie wiem po co i dla kogo?

Gość serdelka
chyba muszę isć poćwiczyć jednak

OJ SERDELKA POWINNAŚ BYĆ Z SIEBIE DUMNA ŻE AŻ TYLE SCHUDŁAŚ GRATULUJE!!!!! ZADBAJ O SIEBIE DLA SIEBIE A JEŚLI BĘDZIESZ ZADBANA TO NAPEWNO POZNASZ OSOBĘ KTÓRA BĘDZIE WARTA TEJ TWOJEJ MĘCZARNI:) WAŻNE BY SIĘ NIE PODDAĆ CHYBA NIE CHCESZ ZNÓW WAŻYĆ116???????BO WTEDY NAPEWNO NIE BĘDZIESZ MIŁA DLA KOGO O SIEBIE DBAĆ!!!!!!!NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!!!!!!!

Gość serdelka
ALEXI DZIEKI ZA TE SŁOWA NAPRAWDE DODAŁAŚ MI otuchy i OCHOTY DO CWICZEŃ I DO ŻYCIA .A teraz ide ćwiczyć na mojej maszynie a potem cos napisze ciekawego o mnie pa

Gość puerto rico
Nie mozna myslec w ten sposob o sobie!Przede wszystkim wszystko co robisz rob z mysla ze robisz to DLA SIEBIE!Kiedy nawet aktualnie nie spotykasz sie z kims to jeszcze nie powod do zaniedbana tego co juz osiagnelas.Schudlas bardzo duzo ale jakim kosztem?Sama piszesz ze skora ucierpiala strasznie-rozstepy.Niestety tego juz sie nie pozbedziesz ale przynajmniej zadbaj teraz o swoje cialo cwicz ruszaj sie jak najwiecej ,zobaczysz ze chociaz rozstepy nie znikna to cellulitu na pewno miec nie bedziesz.

SERDELKA NIE MAS MI ZA CO DZIĘKOWAĆ NAPRAWDĘ TAK UWAŻAM DLA POCIESZENIA JA TEŻ ZARAZ IDE ĆWICZYĆ:) A ZOBACZYSZ ZE ZA PÓŁ ROKU NIE ODGONISZ SIE OD FACETÓW ŻYCZĘ CI TEGO!:)3MAJ SIE!!!!!!!!!

Gość serdelka
Ale dlaczego za pół roku?

BO TO CZAS NA ZŻUCENIE ODPOWIEDNIEJ ILOŚĆI KG;) I WTEDY JAK BĘDZIESZ ZGRABNA TO BĘDĄ SIE WSZYSCY ZA TOBA UGANIAĆ:) A MOE I JESZCZE WCZEŚNIEJ;)NIEWIEM TAK TYLKO POWIEDZIAŁAM ŻE ZA PÓL ROKU NAJDŁUŻEJ:)

Gość serdelka
A celulitu już nie mam nogi mam umięśnione i cwicze A6W DZISIAJ 11 DZIEŃ mam też ab rocket i jakoś narazie daje rade.Ale mam takie dni jak ten że nie mam ochoty na nic a wiem że muszę

Gość kurce
serdelko na czy polegaja te cwiczenia a6w czy jakos tak? wszyscy o tym pisza...to jest ogolnie dostepne wsiecie?

Gość kurce
serdelko na czy polegaja te cwiczenia a6w czy jakos tak? wszyscy o tym pisza...to jest ogolnie dostepne wsiecie?

Gość serdelka
Naprawde u Mnie już efekt między tymi rozstepami widac cwicze jeszcze na ab rocet to mnie jakos ta A6W NIE MĘCZY ZA BARDZO

Gość kurce
dziekuje Ci;) tez sie dosyc objadlam ( kluski slaskie- bez komentarza) a juz te moje cwiczenia mi sie znudzily. takze zjadlam tworog chudy z cynamonem :P i do dziela:P

Gość serdelka
WŁASNIE mogłam zjeśc lepiej twaróg chudy a nie sałatke .Ale cwiczyc trzeba naprawde chce i muszę w to wierzyc

SERDELKA JA TEŻ ĆWICZĘ A6 IDZIĘKI ZA LINK BO NIE WIEDZIAŁAM CZY OBRZE ROBIĘ A TERAZ JUŻ WIEM DZIĘKI:)

Gość kurce
nie no sluchaj- jak piszesz ze masz juz kuloski umiesnione ( ja nad tym tez pracuje ale glownie skupiam sie na tanczeniu) i przed wszystkim ta wstretna skorka pomaranczowa Ci zaniknela to ja skladam poklon:)

Gość kurce
ALEXI a Tobie spadlo 2kg po siwetach BRAVO

Gość serdelka
JA codziennie PONAD 20 km na rowerku 20 minut na air walkerze 3 serie po 10 powtórzeń na ab rocet no i jeszcze A6w