Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z miastaaaaa

Bieda intelektualna wspolczesnych kobiet

Polecane posty

Gość jestem z miastaaaaa

Niestety po raz kolejny udowodniłyście to, o czym przekonalem sie juz wieki temu. Nie potraficie rozmawiać na wyższym poziomie intelektualnym. Z waszych postów wieje nudą i nijakością. Wszystko to jakieś takie egzaltowane i napuszone,a jedniczesnie takie smutne i nijakie. Co rusz którąś facet olewa, który rzekomo szalał i byl zakochany na smierć i życie. A tu raptem przestaje się odzywać. Czemu? Bo jesteście nudne, a związek z wami byłby padaką:O Kobieta musi mieć jajca i coś do powiedzenia, a nie tylko wyrażać jakieś puste ochy i achy:O Jak to znaleźć fajna \babkę? To jest jak szukanie igły w stogu siana [płacze] :classic_cool:

Gość Dominika...2009
Ja mam jaja. To faceci nie mają jaj. Same cioty. Zresztą masz rację, baby też nie mają ikry. Dlatego mam tylko jedną przyjaciółkę, która taką ikrę posiada. Jest prawdziwa, a nie taka jak jedna z tych egzaltowanych panieneczek których na świecie pełno.

poza tym to faceci uciekaja nawet zanim sie znajomosc rozpocznie, i jak to wytlumaczysz? maja jaja czy ich nie maja? otóż mają, ale tylko z definicji :P

"Filuterna poza tym to faceci uciekaja nawet zanim sie znajomosc rozpocznie, i jak to wytlumaczysz? maja jaja czy ich nie maja? otóż mają, ale tylko z definicji " Dziwne bo jak ja próbowałem kogoś poznać to zawsze było na odwrót:P.Oczywiście w przypadku tych odpowiednich albo nie zbadanych:P.

Gość jestem z miastaaaaa
A co mają robić, skoro znajomosc nie rokuje? Kto jest bystry, moze sie pokapowac o tym juz po krotkim czasie. No taki koles przestaje dzwonic i smskować. Dlatego że jest znudzony w waszym towarzystwie ot co:P Facetowi trzeba zapewnic godna rozrywke, ale nie tylko taką rozporkowa ale i intelektualną.

a to jestes jakis "inny", bo co ja chce poznac faceta to ten ucieka gdzie pieprz rośnie, kurzy się za nim jeszcze na 1000m... :-O

Gość jak baba pokaże jaja
to facet ucieka, to więc co mamy robić??

Gość jestem z miastaaaaa
Filuterna... jak sobie ide do kina, to chce film obejrzec i podyskutować następnie o kreacjach aktorskich, a taka jedna z drugą, skoro tylko zgasna swiatla, zaczyna wedrówke do mojego rozporka:O Jak to ma byc rownouprawnienie to dziekuje ale wysiadam.

Jestem z miasta- piszesz tak glupio az czasami sie zastanawiam dlaczego tacy pseudo intelektualisci istnieja...? Czyzby znowu kolejna prowokacja...?

Gość jestem z miastaaaaa
Euforyczna.. czyzbym ci na odcisk nadepnąl?:P kolejna laska olana przez faceta...

Gość jestem z miastaaaaa
pewnie, że jestem sfrustrowany, ale nie dlatego, ze nikt mnie nie chce:P nie podoba mi sie wymiar zwiazku, jaki mi laski proponują:P

Gość niktosia 83
dziewczyny nie oburzajcie się tak, niestety chłopak ma racje, większość kobiet jest pusta i nie ma o czym z nimi pogadac...

Gość lojejkujejku
\"Facetowi trzeba zapewnic godna rozrywke, ale nie tylko taką rozporkowa ale i intelektualną.\" A dlaczego to nie facet ma zapewniać rozrywkę intelektualną kobiecie?

Gość jestem z miastaaaaa
niktosia83.. wreszcie ktoś pojął o co mi chodzi. Lapka dla Ciebie ojejkijejki... to przeciez napisalem wyzej, ze staram sie jak moge ale czekam na wzajemnosc a nie prymitywne pieszczoty:O Czy wy wszytskie myslicie, ze szczytem marzen faceta jest lod zrobiony w kinie?:O Jestem przerazony takim upadkiem.

Gość ankietka ...
jestem z miastaaaaa - to gdzie Ty poznajesz te dziewczyny? Może musisz zmienić miejsce polowania? :P

Gość jestem z miastaaaaa
przecież lodzika to sam sobie mogę zrobić, przecież sięgnę tam buzią, głuptaski

ot widzisz ja tez bym chetnie o filmie pogadala, a nie wskakiwala do łózka od razu, a jednak żaden facet na mnie nie leci... :(

Gość jestem z miastaaaaa
kotta .. ja nie mówie, ze jakiś omnibus ze mnie, ale dwa fakultety czlowiek ma w kieszeni no i calkiem niezlą i porywajacą pracę:) ankietka... chodze do klubow i dyskotek. Masz racje, chyba trzeba zmienic target, bo tam najwiecej blachar sie pałęta. A jak zobaczą kluczyk od auta to juz sikaja po nogach. Myslalem, ze czasy wyrywania lasek na sluchanie radia w aucie juz dawno minely:(

Gość jestem z miastaaaaa
Filuterna... a ile masz lat?:)

Gość lojejkujejku
może po prostu masz pecha :] jest naprawdę wiele inteligentnych kobiet a jeżeli trafiasz tylko na "pustaki" to współczucie

Gość uuuuuu
zapewniam Was, z wiekiem nabierzecie szlifu ,albo staniecie się żabo podobnymi stworami, i tu się uwidoczni równość płci

Gość ankietka ...
jestem z miastaaaaa - no i wszystko jasne ... kluby są ok, ale nie na szukanie intelektualnych perełek ... Takich to np. w galeriach, a najbardziej powszechne miejsce, to księgarnie i biblioteki ...

Gość ankietka ...
Choć wiadomo wszędzie można spotkać ... Ja swojego dr spotkałam na ulicy (zaczepił mnie) :)