Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man_with_problem

brak przyjemności podczas seksu

Polecane posty

Gość man_with_problem

Witam! Kocham się z moją Kobietą od 5 miesięcy. Właśnie z nią zrobiłem to po raz pierwszy. Do zabezpieczenia używamy prezerwatywy... jestem młody i niedoświadczony, stąd może wynikać moja niewiedza. Chodzi o to że podczas seksu nie odczuwam żadnej przyjemności... ona wręcz przeciwnie widzę, że jest jej cudownie, nawet sama to mi później mówi jaki byłem wspaniały itd. itp. Przyjemność odczuwam dopiero podczas wytrysku, ale trwa to przecież tylko kilka sekund... Gdzie cała przyjemność z seksu? Czy tylko dla kobiet jest ona zarezerwowana? Proszę o odpowiedź, ale bez żadnego nabijania się. Forum jest w końcu od tego żeby sobie pomagać. Dzięki wielkie!

Gość man_with_problem
ale kochamy się już 5 miesięcy, 4-5 dni w tygodniu...

Gość man_with_problem
no z tym nie mam problemu... znaczy ze wzwodem, utrzymaniem go nawet bardzo długo i z podnieceniem... tylko zastanawia mnie jedno... też tak masz że jest Ci przyjemnie tylko podczas wytrysku? wiem dziwne pytanie;/ czuje jak wkładam i wyciągam swojego małego, ale równie dobrze mógłby to być dowolny inny otwór... ;/ dlatego się pytam bo wydje się to dla mnie trochę dziwne... i ten temat nie jest jakąś prowokacją czy cos...

spróbuj się masturbować i porównaj będzie to samo podczas wytrysku facet czuje największe podniecenie itp

Gość zupuś
no dobra a gdzie ta cała przyjemność z seksu o której tak wszyscy wkoło mówią? ;/ pic na wodę, fotomontaż? ;/ porównując seks z masturbacją to u mnie jest 100 razy przyjemniej tylko podczas wytrysku, reszta jest taka samo... też tak masz?

Z reguły więcej kobiet, niż mężczyzn skarży się na to, ze nie odczuwa przyjemności z seksu. Raz słyszałam, takie określenie że mężczyźni już na wstępie od matki natury otrzymali naturalną możliwość osiągania orgazmu, a kobiety tak trochę nie bardzo. No cóż, na szczęście ostatnimi czasy medycyna, technologia tak poszły do przodu, ze nawet takim problemom można bardzo łatwo zaradzić.

Gość zboczona?
No, fakt to troche dziwne że facet nie czuje nic. Piszesz że masz problem ze wzwodem, a to się zdarza w młodym wieku. Moim zdaniem powinieneś skorzystac np z pierścieni które się nakłada na penisa. Poprawiają ukrwienie i powodują że podniecenie utrzymuje się na stałym poziomie ( nie maleje). Można je dostac w każdym sex shopie lub na allegro.

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona www.erotyzmoczamikobiet.pl mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją,po oglądać ciekawae fotografie czy filmiki artystyczne. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na perwersyjną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety