Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aamelia454

A sie nariłobiło

Polecane posty

Gość aamelia454

Cztery dni temu zerwałąm z chłopakiem, bo denerwoałao mnie jego zachowanie a dzisiaj dowiedzialam sie , ze jestem w ciazy . Co robic?

Gość aamelia454
doradzi mi ktos :(

Gość najlepiej to mu powiedz

Witam Cie Moim zdaniem nie ma innej opcji jak tylka ta,zebys go o tym poinformowala,to duzo zmieni miedzy wami.A dlugo ze soba byliscie,i ktory to tydz ciazy?

Gość aamelia454
Nie było, az tak żle.Poprostu denerwowalo mnie podejscie jego do niektorych spraw i w ten dzien mnie tak wnerwil , ze z nim zerwalam . On mi jeszcze mowil , ze nadal mnie bedzie kochal itp ale strasznie bylam na niego wnerwiona i wyszlam, dzisiaj zrobilam test i wyszedl pozytywny, zrobilam jeszcze jeden i tez. A lat mam 20

Gość hgtre
Proponuję miłe przyjemne popołudnie w Biedronce pozdrawiam

Gość aamelia454
Bylismy ze soba ponad rok. No bede musiala mu powiedziec , w poniedzialek ide do gina , wtedy mu powiem.

to musisz Mu o tym powiedzieć i razem musicie podjąć decyzję czy nadal chcecie być razem a długo już byliście ze sobą

Gość kochanaaa
musisz mu o tym powiedziec mozliwe ze zerwalas z nim pod wplywem emocji bo bylas na niego strasznie zla jesli to taki powod to na pewno da sie to wszystko naprawic w koncu bedzie ojcem Twojego dziecka

Jesli mowisz,ze odchodzac mowil Ci,ze Cie kocha to znaczy,ze na pewno ucieszy sie gdy mu nowine powiesz.Chyba bys nie chciala aby Twe dziecko chowalo sie w niepelnej rodzinie,a poza tym,porozmawiaj z nim ,powiedz mu co Cie w nim zlosci i denerwuje,moze po tej wiadomosci o dziecku przemysli swe postepowanie.

a ciąża to naprawdę szczęście od Boga wiem, bo sama próbuję już zajść w ciążę i niestety nie mogę

Gość aamelia454
Powiem mu , boje sie jego reakcji , wiem, ze bedzie sie cieszyl , ale boje sie tez tej rozmowy ktora nas czeka , bo skoro mamy byc razem bo i ja go bardzo kocham to czyha moge oczekiwac , ze czasem zmieni swoje postepowanie w niektorych sprawach;/

na pewno zmieni bo ciąża dużo zmienia zawsze warto spróbować jak się kochacie to na pewno Wam się uda :):) Zobaczysz :):)

Gość kochanaaa
a mozna wiedziec co takiego zlego robi?

Gość aamelia454
np : o jego kolegów , kazdy wieczor w sobote spedzal z nimi , ja rozumie ze kazdy chce miec znajomych ale bez przesady a reszta to takie drobnostki.

to mój mąż też tak miał, ale to z czasem Mu przejdzie tylko Ty musisz być wytrwała jeżeli Ci zależy na tym związku a myślę że TAK

Gość aamelia454
Zalezy mi i to bardzo na nim , za naszym zwiazku , a teraz i na dzidziusiu . Mam nadzieje , ze jak on sie dowie to zmieni te soboty.

Gość raqdcaaa
jedz do UK, znajdz se legal praca wtedy zdobedziesz ubezpieczenie. idziesz do rodzinnego a on wypisuje ci skierowanko na skrobanke , masz czas chyba do 4 miesiaca

Gość aamelia454
nigdy nie usune dziecka, nigdy. Wychowam i juz.

Gość aamelia454
katarzynaz a ty ile masz lat? masz dziecko ?

Do ---> aamelia454 Zaraz będziesz zła. Dziewczyno, trzeba było myślec głową a nie trzewiami. Teraz masz kilka wyjść. Jednym z nich jest szybkie znalezienie pracy i potem, jak urodzisz, znalezienie odpowiedzialnego faceta. Związku z tym latawcem nie polecam. Juz sie na nim sparzyłaś. Od rodziny usłyszysz, zapewne - amorów sie jej zachciało... Nie daj się. są tacy, którzy trzymają Twoją stronę...

Gość aamelia454
katarzynaz i nadal jestes z tym samym facetem? Zwyklek pospolity kocham go i on mnie wiec dlateczego rto mam konczyc , zobacze jak teraz nam sie bedzie ukladalo. Co do mojej pracy to narazie chce skonczyc studia. On pracuje i calkiem dobrze zarabia wiec powinno sie jakos ulozyc.

tak jesteśmy już razem 15 lat także widzisz faceci mądrzeją, ale potrzebują więcej czasu na to

Gość manna30
A ja proponuje rozmowę z chłopakiem. o ciąży napewno musisz mu powiedzieć. co do jego wyjść trzeba znależć kompromis. jeśli on chce każdą a ty żadnej to po środku znajdują się dwie soboty w miesiącu - nie więcej. on musi zrozumieć, ze związek to kompromis. tylko musisz uważać, bo on może od razu żadać więcej by ten kompromis spadł do jego wymagań. proponuje byście ślubu nie brali tylko na razie spróbuj sobie jak idzie Wam ta wspólna ugoda i dogadywanie się. odnośnie tego, że się wkurzasz. ja z reguły jestem ostoją spokoju i łagodności. teraz jestem w 4 msc ciązy i najlepiej rozszarpałabym wszystkich i o wszystko się kłóciła. staram się nad tą złością panować, ale to trudne. może u Ciebie już też walka hormonó daje znak? Życze powodzenia i trzymam kciuki

aamelia454, Twój facet to szczęściarz. Jak chcesz mu dać szansę, to Twoja wola. Nikt nie może nic tobie narzucić. Rzecz w tym, że teraz odpowiadasz dodatkowo za , conamniej, jeszcze jedno życie. I tak na ucho poproszę Cię, aby teraz dbała o zdrowie. Trzeba chronić to maleństwo, które nosisz pod sercem... Na chłodno oblicz co się Tobei bardziej opłaca. Czy związek z nie do końca dojrzałym facetem, czy bycie samotną mamą. I wiedz jedno, jest wielu, którzy potrafią pokochać takie dziecko jak własne

Gość aamelia454
katarzynaz no to gratuluje :) fajnie , ze sie wam udało Co do slubu to narazie o nim mowy nie bedzie moze dopiero za jakis czas , juz po urodzeniu.Manna wiesz co mysle , ze ten moj wybuch emocji te cztery dni temu tez jest zwiazany z ciaza bo nigdy nie bylo az tak zebym z nim zerwala. Zwyklek pospolity daje mu szanse bo go kocham , mam nadzieje , ze dziecko chociaz troszke zmieni jego postepowanie co do spotkan z kumplami. Jak nie to sie z nim pozegnam , dziecko jest najwaniejsze,. Chociaz zdaje mi sie , ze teraz sie wszystko zmieni , on jest starszy troszke odemnie i to juz jego czas na dziecko wiec myske , ze bedzie bardzzooo zadowolony i ze bedzie lapiej.

aamelia ja muszę już iść, ale zaglądnij jutro i napisz jak rozmowa z chłopakiem OK? dobranoc :):)