Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała0322

ciaza?

Polecane posty

Gość mała0322

czesc wszystkim obserwuje sluz od okolo roku juz nigdy mnie to jeszcze nei zawiodło. cykle mam od 30-33 dni. ostatni okres miałam 22.12 dzisiaj doszlo do stosunku z moim narzeczonym i on nie jest na 100 % pewny czy troche spermy nie poleciało do mojej pochwy ale ja mysle ze nie bo od razu poszłam do łazienki i zobaczyłam ze nic mi nie wypłyneło i w srodku tez nic nie było. słuz mam biały pare dni temu miałam takiego ciągutka ale to mam zawsze przed i po okresie. poZniej miałam sucho a od dwoch dni białem. teroretycznie wypadaja mi teraz dni plodne sama nie wiem... wczoraj i dzisiaj bolała mnie mocno brzuch na dole tak jak przed okresem ni i dół pleców dzisiaj to jest moj objaw przed okresem. czy to moze spowodowane jest owulacja? tylko ze chyba to nie mowlie bo kregosłup na dole chyba nie bolał mnie od owulacji? jest duze ryzyko ciazy? moze mi sie przesuną cykl i niedługo dostane okresu? nie wiem czy w poniedziałek isc po postior co myslicie??

Gość mała0322
niby biały sluz grudkowaty to dni nie plodne sama nie wiem poczekam co mi napiszecie bo nie wiem czy w poniedzialek isc po postinor..

Gość mała0322
nie wiem czy isc po postinor doradzcie mi prosze... chlopak mowi ze wytrysku nie miał i mi tez sie tak wydaje bo zawsze jak konczyłwe mnie to mi to wypływało z pochwy a nawet jak by nie wypłyneło to powinno byc w srodku?? bo nic nie miałam...

Gość mala0322
pomozecie mi?

Gość mala0322
i czy jak wczoraj była owulacja i wczoraj doszlo by do zaplodnienia to bolał by mnie brzuch na dole jak przy owulacji i czy wystapil by dzisiaj sluz poowulacyjny bo taki własnie dzisiaj mam i juz nie jest mokro a ostatnie kilka dni miałam ciągutka przejrzystego wiec chyba jak by doszlo do zaplodnienia to ten sluz by nie wystapil znaczy ten poowulacujny???