Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia______

jak sie z tym pogodzic, jak zaczac zyc normalnie

Polecane posty

Gość gosia______

hej, nie wiem co mam zrobic, bylam w ziazku z facetem 4 lata bardzo sie zakochalam kocham nadal i to strasznie, ale on mial sklonnosci do flirtow oklamywal mnie mialam dosyc kiedy [po raz kolejny dowiedzialam sie przez przypadek ze kreci z jakas inna, zostawila go z nadzieja ze sie otrzasnie i co on poszedl do niej od razu seks zwiazek przedstawienie znajomym rodzinie wszystko tak pelna geba, minelo 4 miesiace od kiedy nie jestesmy razem, miesiac temu spotkalismy sie po raz 1 bo chcialam wyjasnic zakonczyc to wszystko bo juz dodam ze nie mam sil plakac, kocham jego kazdy cm ciala ale nie chcialam sie mieszac nie chcialam uchodzic za jakas poschizowana byla wiec praktycznie wogle nie bylo kontaktu. kiedy sie spotkalismy bylam w szkoku, mowil ze kocha ze teskni ze jestem wyjatkowa ze przy mnie czue sie wspaniale a z nia nie jest mu dobrze ze sie kloca ze nie maja o czym gadac itd ze nawet seks mu nie wychodzi bo nie moze sie spelnic, bylam u niego 4 dni, tak bardzo byl czuly kochany, mowil ze jestem jego ukochana a ja bylam taka szczesliwa caly czas mialam wtrazenie ze nic sie nie zmienilo ze dalej jestesmy razem i on mowil ze chce wrocic ze sercem jest za mna , kochalismy sie bylo cudownie. dalam mu tyd wytchnienia zeby uporzadkowal wszystko, po tyg sie odezwalam a on zwyzywal mnie kazal wypierdalac mowil ze rujnuje mu zycie ze jestem popierdolona i zagrozil mi ze mam nie mowic o tym co zaszlo jego dziewczynie.... a teraz spedzali razem sylwestra ponoc jest miedzy nimi cudownie, mowi ze ja kocha ( a mi mowil ze nawet nie maja o czym gadac ) ze seks maja teraz super ze chce sie z nia nawet pobrac... czuje sie jak szmata , ktora nie jest warta nawet wyjasnien, od tego minal miesiac, on sie stara zeby bylo jak najlpiej ona pewnie tez bo moze czula ze jest cos nie tak, wszyscy po mnie jada ze jestem taka i taka a ja mu dupe chronie, bo dlam nie to nie byl seks tylko tylko wszystko zrobilam to z milosci, bo tak bardzo wierzylam w kazde jego slowo, a teraz wydaje mi sie ze stracilam sens zycia, ze to wszystko w co wierzylam moje wartosci sa gowno warte, napiszecie ze jestem k**** bo sie zn im przespalam ale to ona pierwsza chciala zrobic to znim kiedy ja znim bylam ,a kiedy sie kochalismy nie myslalam o tym ze on ja zdradza, wszystko tak jakos wyszlo, bylam taka szczesliwa wtedy, czulam ze on naprawde mnie kocha a dla mnie milosc jest najwazniejsza, a teraz czuje ze powoli znikam, nie ufam juz nikomu, i tak ciagle placze, mdleje ze stresu zaraz umre. masakra. pisze z nimjako tamta ania pamietasz tak strasznie sie podnieca aska mowi ze to ta jedyna ze mu sie trafilo ze wogle jest szczesliwy i ma wpanialy seks ? tak bardzo mnie oklamal cala sie trzese, napisal ze chcialby ja za zone gdyby nie to ze ni potrafie zapomniec skoro jest czescia mnie, to moj pierwszy facet w lozku pierwsza milosc,.... a on teraz uwaza z tego co mi mowia inni ze to ona jest jego miloscia ? kompletnie go nie rozumiem.... czemu tak sie mna zabawil przeciez nie mozna tak robic osobie. nie chce rozwalac jego szczescia bo zawsze chcialam zeby byl szczesliwyale jemu teraz tak wszystko uszlo plazem.... ach bylam u psychologa ale nie pomogl mi .

Gość taka jest prawda...
szkoda że nie potrafiłaś zauważyć jakim był naprawdę,a przecież pozostawiał po sobie ślady w swoim zachowaniu...

Gość nat.toy
Wiesz, nie jesteś k*****, zrobiłaś to z miłości i miałaś nadzieje, że on do ciebie wróci. Nie zrobił tego i przy okazji obrażał cie. To nie w porządku z jego strony. Zrobił z ciebie idiotke, uszło mu to płazem, a ty jeszcze przez niego płaczesz. Miom zdaniem powinnaś wziąść sie w garść, inni faceci tylko na ciebie czekają. Poza tym największą zadrą w jego oku będzie jak znajdziesz sobie nowego faceta, a jego kompletnie olejesz. Zaczniesz go traktować z chłodną rezerwą. Wiem, że wydaje się to tobie niewykonalne, ale to jedyny sposób na zranione serce. Znaleźć inna droge dla miłości.

Gość gosia______
aj widze ze czesc tekstu mi sie urwal :( nie wazne mieliscie moze kiedys taka sytuacje , da sie z niej wyjsc ? wiem ze czas pomaga ale ja nie chce czekac az mi przejdzie bo w tym czekaniu stane sie zamknieta na wszysktich :( a taka nigdy nie bylam, znatury ufna zwariowana teraz nic mnie nie cieszy. myslalam ze jestem kobieta z ktore pragnie byc mowil odomie dzieciach, a teraz to wszystko z nia ?? jak mam sie z tym pogodzic

Gość taka jest prawda...
pogodź sie z tym że ten facet nie jest Ciebie wart...bo na co masz niby czekać?...chcesz tracić czas myśląc o nim..po co?...ten jest cholernie niepewny...lepiej zajmij się Sobą a nie przeżywaniem czegoś co i tak w gruncie rzeczy okaże się fiaskiem...

Gość gosia______
ale jak wogle mozna kogos tak potraktowac. wszyscy go uwazali za drania a ja wierzylam w to ze on jest dobry i mu wybaczalam, i to byl moj blad, teraz on mnie obraza ze go przesladuje itd zeby tylko sie wybielic, a jak mam znalescsobie faceta skoro kazdego porownuje, jak mam sie przelamac, zawsze byl tylko on nikt wiecej, czuje sie okropnie, ze mu uwierzylam , a teraz on jest taki szczesliwy... i sie wszystkim chwali nia, i tak juz nie mam kontaktu z naszymi wspolnymi znajomymi, a dzis urwalam ostatni po tym co sie dowiedzialam tak bedzie dla mnie lepiej, nie moge wiedziec co u niego bo tylko sie doluje, to byly moje cudowne lata z nim, nie myslalam ze tak mnie potraktuje, w taki okrutny sposob

Gość nat.toy
Powinnaś spowrotem wrócic do gry... Przestań płakać, rwaćwłosy z głowy, on nie wróci. Olał cie zupełnie. Zacznij żyć od nowa bo inaczej doprowadzisz sie do stanu, z którego nawet chirurg cie nie wydobędzie http://www.zletrafiles.pl/galeria,7768.html,214 Jest frajerem skoro dał sie złapać laluni z dużym biustem...

Gość dkjfhgskohsolgisgli
Przeczytałam dokładnie to co napisałas. Byłam w podobnej sytuacji... Serdecznie Ci współczuje

Gość słowiczka to głupia cipka
słowiczka to głupia cipka!

Gość gosia______
mloda jestem mam 21 lat, ale od poczatku liceum z nim, mieszkanie razem ponad rok .,,, zaangazowalam sie . a teraz tak bardzo chcialabym przestac o nim tak duzo myslec, snic po nocach zapomniec tak jak on, moze faktycznie latwiej jest kiedy ma siekogos, ale nie chce kogos wykorzystywac tylko po to zeby zapomniec i go ranic, jak sie skonczylo u ciebie dkjfhgskohsolgisgli ??

Gość hehhh
Boze... wielkimi fragmentami - jakby moja historia. wiem co czujesz...

Gość gosia_________
i znow taka pustka rano, zal......... ze go nie ma obok :( ciagle placze, juz nie wiem jak mam normalnie zyc, nie pragne wiele tylko zeby w ciagu dnia i nocy normalnie spac, nie myslec a nie jak dzischodzic o 5 30 spac bo nie moglam zasnac....myslac

Gość malkia
Szczerze? zacznij żyć od nowa, brzydko mówiąc "olej" to co było- nie wyjdziesz z tego co było nigdy jeśli będziesz wspominać, wiem to po sobie- miałam podobnie ale niestety im bardziej się w tym brnie na siłę przez wspomnienia tym gorzej dla nas:(