Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co noooo

faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Gość no co noooo

licze na wasza kreatywnosc.. moga to byc obgryzione paznokcie, cellulit, odstajacy brzuch, wlosy na rekach czy to, ze spi w skarpetkach:) no mowcie:>

Gość krestonnn
moja ma 3 sutki

Gość no co noooo
super:)

Gość jnafzxj qxzfj2fwk
wrozka dawaj ja tez kobieta i sie wypowiem;)

Gość oliwia1666
tez bym sie chetnie wypowiedziała na ten temat jezeli chodziło by o męzczyzn.

Gość głupie psitki to załóżcie
drugi temat:O

Gość no co noooo
koibetki jak chcecie to piszcie tutaj;) temat i tak niebawem upadnie wiec mozecie offtopowac:)

Gość westyajsy5
TIPSY :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o wystający znad spodni rowek gdy się schylają :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Gość facetow nic nie obrzydza
u kobiet dla nich tylko dziursko sie liczy

jak kobiet moga to ja napisze ze tez tluste wlosy lub obgryzione paznokcie a widziala tez nie jedne brudne

Gość facet wyjatkowwy
- pomalowane paznokcie u nog - złosliwość wobec innych kobiet - brak wyobrazni - czytanie miedzy wierszami (doszukiwanie sie) to tak na szybko

Gość chłopiec z drzewa X
plotkarstwo tipsy i wzorki na paznokciach kolczyk w języku, pępku...w uszach ok, ale po jednym silikon, powiększone usta odkryty tłusty brzuch brak higieny nieświeży oddech niezdecydowanie

Gość kochanyartur
to że zdecydowanie częściej od facetów kłamią i przede wszystkim to ,że wszystko robią na pokaz, nawet przyjaciólki maja na pokaz. wszystko tylko by inne zazdroscily, by gadaly. to glupie pizy wydzadza 88943 zl na versace, chanel itp. sa strasznymi tchurzami!11 sa niekonkretne, nie maja zazwyczaj zainteresowan i czekaja zeby je tylko zabawiac, jak ci sie nie chce to uwazaja ze jestes nudnym facetem. same zapominaja ,ze tez musza cos zaoferowac, nie tylko wyglad. w rezultacie taka laske to poderwie facet, ktory umie podrywac laski (mozliwe ze to jedyna rzecz ktora umie). tak jest z mlodymi /nastolatki/, ze starszymi juz duzo lepiej ...:)

Gość ja byłem w związku
z dziewczyną która w kółko gadała o tym ile to musi schudnąć i jaka jest gruba i że piwa się nie napije ze mną bo ma aż 100 kalorii. A wcale nie była gruba

Mnie w kobietach najbardziej denerwuje brak jakichkolwiek zainteresowań, pomijając kosmetyki, ciuchy i ploty z koleżankami. Rzadko która ma taką prawdziwą pasję, której się poświęca. Zgadzam się też z tym, że większość kobiet jest nastawionych na branie i nie potrafi wykazać się własną inicjatywą.

Dla mnie najgorsze to takie, ktore wiecznie narzekaja.

Gość raku
Zgadzam sie z tą inicjatywą. Jak mnie denerwują takie panny co tylko czekają aż facet je będzie gdzieś zabierał, stawiał im drinki, kolacje, zapewniał rozrywki. Ale żeby same coś zaproponowały, zaprosiły do jakiejś knajpki itp. to już bardzo ciężko.

Gość ja byłem w związku
A mój kolega ma pannę co umieszcza swoje pościelowe zdjęcia na naszej klasie. Jeszcze w bikini to rozumiem, ale w prześcieradle z tyłkiem na wierzchu trochę przesadzone. Poza tym jak niektórzy tu już wspomnieli to obrzydzają mnie - tipsy (no chyba ze są krótkie i wyglądają naturalnie), - przesadny makijaż - zwłaszcza jak postarza o 10 lat - nienaturalnie ufarbowane włosy - niektóre laski to sobie robią siwiejące pasemka, nie wiem po co - włosy na nogach i co gorsza pod pachami - miałem okazję poznać jedną taka co jak podniosła rękę to... - materializm - jak sie puszczają na imprezach

Gość chłopiec z drzewa X
no właśnie..narzekają, czasem nawet nie mają powodu..ale wiecie po co? aby nas zmotywować do robienia dla nich wtedy co chcą, abyśmy mieli wyrzuty sumienia, że nie stajemy na wysokości zadania, aby było im jak chcą...i to czasem jest dobre...bo awansujemy:-)

Tipsów też nienawidzę u kobiet, ale jakieś wzorki fajne na paznokciach czemu nie. Zwłaszcza gdy paznokcie są ładne i zadbane.