Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co noooo

faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Gość ja byłem w związku
chłopiec z drzewa to chyba jest kobietą

Gość ja byłem w związku
ja wolę szukać tej inteligentnej

Ja nienawidzę głośnych panien. Takich co jak się zbiorą w babskim towarzystwie, to narobią tyle pisku i hałasu, że aż głowa pęka. A jeśli do tego są wulgarne i chleją alkohol na umór, to już w ogóle porażka. W święta poszedłem z kumplami do pubu, przy stoliku obok siedziało 5 dziewczyn, w wieku tak ok. 25 lat. Piły, wrzeszczały, piszczały, a najgorsze były teksty które słyszeliśmy. Makabra, np. rozmowy o kutasach, o seksie analnym, która jak sobie głęboko wepchnie. Zupełnie bez krępacji. Ogólnie były bardzo nieprzyjemne, wulgarne, chociaż wygląd na to by nie wskazywał. Po godzinie się stamtąd ulotniliśmy, bo wysiedzieć się nie dało.

Najlepiej jedno i drugie :-) a trzeba też pamiętać, że z prawie każdej początkowo niezbyt ciekawej ( z wyglądu ) kobiety można "zrobić" ślicznotkę :) czasem wystarczy dobrze dobrane ciuchy, makijaż, fryzura i przede wszystkim - wiara w siebie. I kobieta rozkwita..

Gość jj halibut
mnie wkurwiają puste lole, które myślą że jak są ładne to już wszystko im można. Jak widzę taką to mnie skręca.

Gość ckxzjcz
liliowa - niektorzy chyba mylą urodę z kosmetykami, a to dwie rózne rzeczy. sa i kobiety piekne i zadbana, ale nie zawsze ida w parze

ja rozumiem, ale kobieta zadbana to kobieta umalowana ( nie mówię o wampirzym makijażu ;) ) z czystymi paznokciami, wyregulowanymi brwiami i błyszczącymi włosami.. wtedy nawet jeśli ma nieregularne rysy twarzy, małe oczka lub odstające uszy to schodzi na drugi plan. No i najważniejsze - uuuśmieeech!

bezapelacyjnie włosy w dziwnych miejscach (np.na plecach w pasie) i wszelkie brodawki vel narośla, gdziekolwiek by nie były :-o :-o :-o

Gość ja byłem w związku
Vann Ja akurat wczoraj jechałem autobusem i jechały takie 4 siksy co wrzeszczały i rechotały na cały autobus, a gadały o tym i to chyba wszyscy w autobusie słyszeli jedna zaczęła opowiadać historię "jak to fajnie, bo jakiś facet na wczorajszej imprezie mi zaproponował bzykanko" i sie chwaliły pozostałym ile miału takich propozycji i która więcej. Gówniary pewnie z gimnazjum :o.

Gość kaarda
Tak wszystkich obrzydzają kobiety łatwe,niemające nic do zaoferowania prócz swojej fizyczności. Jakoś słabo uajwniacie to obrzydzenie skoro tego typu panienki całkiem dobrze się mają i na brak zainteresowania nie narzekają. Osobiście mnie obrzydzają bardziej faceci, którzy z truistycznych powodów chowają w sobie ową niechęć, bo co sobie naużywają to ich. Wiadomo jest popęd jest i podaż.

Gość kaarda
poużywają

Gość kaarda
Nie wiedziałam, że ta kwestia jest dla Was w takim stopniu krępująca i wstydliwa, że nikt z was nie podejme nawet rękawicy.

Gość kumpelkumpla
moj kumpel ma dziewczyne juz 4 lata. zabiera ja do kina , teatru, opery. ona nigdy nie wychodzi z zadna incjatywa. on mowi,ze sie juz chyba do tego przezwyczaila i sama nigdy nic... niestety niektore kobiety uwazaja ,ze wszelka inwencja to obowiazek faceta, a one najlepiej by tylko siedzialy i mowily tak albo zabiegajacym o nie frajerom. zenada ale sa tez fajne dziewczyny, tylko malo niestety...

Gość kobitka. zadka bywalczyni
fajnie sie czytało te wasze wypowiedzi Ps. kobieta,która naszczęscie nie ma tych wszystkich wad co wymieniliście:) :P no może jedna. brak konkretnej pasji:)

ale w moim związku to nie przeszkadza...

Gość o jeju jeju
ja mam wlosy przy kosci ogonowej i wcale nie dlatego ze o siebie nie dbam, po prostu geny... w ogole zauwazcie ze jak jestescie owosieni to wasze corki tez beda... no ale za to mam piekne wlosy i rzesy i jak byscie mnie zobaczyli to kopra by siadla wiec sie nie przemadrzajcie:P

o jej oni poprostu napisali jak to widzą. i tyle... a o tych włosach na plecach to chyba tylko jeden napisał

Gość a co sądzicie o włosach
wokół odbytu i na brzuchu????:classic_cool:

Gość dla mnie daj to
najbardziej wkurzają mnie dziewczyny które wiążą sie z takimi kretynami jak wy :D

powiem szczerze, że nie przeszkadza mi jak kobieta jest lekko przy kości dopóki nie wystaje jej opona... najgorsze to biodrowki i krotkie bluzki przy grubszym brzuszku :)

Gość KAśka tryska cytrna
hahhaa :D to sie naczytałam.. Wy faceci jestescie żałosni.. a Wy jak chodzicie? jak te lumpy .. za krotkie spodnie,przetarte,jaracie,pijecie,albo udajecie ciepłe kluchy .;/ śmierdzicie potem i nie używacie perfum ot co poptrzcie na siebie lepiej;] macie krotkie wlosy to wamłatwo mówic co? nawet wam sie nie chce ich jakos fajnie postawic do góry,albo cos... sami pach nie golicie ,a to mnie juz w ogole odstrasza.. żygać sie chce;] macie żółte zęby ,a czasami tak wali,ze trudno wytrzymac,te bluzy nosicie jak z bazaru.. rękawy przykrotkawe ,a nogawki przetarte .. adidasy dosłownie jak z rynku ! niechluje ..kocmołuchu;] do roboty ! a nie narzekacie ;]

Gość KAśka tryska cytrna
no dobra,ale takich kobiet jest mało.. a sory jaki maja problem,ze dziewczyna nie ma zainteresowan? ja np/ kocham tańczyc,ale nie wychodzi mi to ,to co mam mu odpowiedziec? ze cos lubie,ale nie umiem? i juz nie mam zaineteresowan;| no żałosne oni maja jedno zainteresowanie sPORT OOOO I LASKI ! ;] wstrętni

Gość ropinchót von
80% kobiet prezentuje postawę roszczeniową. kryjąc w ten sposób przeciętność której się wstydzą. przeciętność nie jest zła bo wyobrażmy sobie że jesteśmy otoczeni samymi ,,dodami,, lub ..madonnami,,

Gość prawiczek a ty sobiedepilujesz
odbyt???:classic_cool:

Gość KAśka tryska cytrna
prawiczku to chyba nie tobie oceniac,czy wyglądasz,czy nie jak lump ;] musialaby to zbadac dziewczyna :)

Gość boso po rosie
witam . popieram wiele opini facetow ale nie wszystkie . nie ma tak naprawde idealnej kobiety i mezczyzny kazdy jakies wady ma niestety...

Gość KAśka tryska cytrna
ha ! ja jestem idealna :D i dziewica z poczuciem humoru :P ale jak ja nie cierpie głupoty ;)