Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co noooo

faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Gość FACET PRAWIE IDEALNY
1.solarium 2.tipsy 3.nadmierna tusza 4. przetluszczone wlosy 5.zolte zeby i brzydki zapach z ust 6.brunetka zafarbowana na blond/ochyda 7.owlosienie na nogach i pod pachami (okolice intymne niekoniecznie!) 8. brak wlasnego stylu i upodabnianie sie do np. dody 9. ubieranie sie na rozowo 10.plotkarstwo 11. materializm

Gość boso po rosie
glupota? no wlasnie skoro twierdzisz ze jestes idealna to nie ma o czym mowic..

Gość FACET PRAWIE IDEALNY
I BRAK INTELIGENCJI JESZCZE

Gość taka jaką masz
ja wam coś powiem:dla faceta nie ma znaczenia ile kasy wydałyście na ciuszki i jakiej one są firmy,nie pociąga ich też przesadny makijaż,ekstrawagancka fryzura.Faceci lubią kobiety zadbane-ładna cera,zadbane włosy,ładny ubiór(wyczucie smaku),zadbane zęby,delikatne perfumy.

Gość KAśka tryska cytrna
boso po rosie widać jakie masz poczucie humoru;] brak inteligencji .. chyba nie wyczułes ironi :) chyba żadna szanująca sie dziewczyna nie powie o sobie,ze jest idealna ...

Gość boso po rosie
ale wy wszyscy wymagania macie.. oczywiscie ze obrzydza niechlujny wyglad , zaniedbanie itd.. lecz mom zdaniem gdy pojawia sie uczucie milosc na niektore rzeczy prztmykamy oczy chodz nie na wszystkie mozna

Gość KAśka tryska cytrna
ja sie zakochałam w chłopaku pryszczatym z aparatem ortodontycznym i niezbyt szanowanym przez innych;) a tak sie z niego nabijali i jeszcze mi wmawiali,ze on jest okropny,ze stać mnie na lepszego ... a nawet nie wiecie jak jego koledzy sie zmienili w stosunku do niego;] wy nie lubicie zazdronic o inne dziewczyny,a tym czasame sami nie jestescie lepsi;]

Gość boso po rosie
taka jaka masz super napisane

Gość Kuba Wesołowski
Nienawidzę jak dziewczyna zadbana a na butach wczorajsze błoto, i wystające stringi.

Gość aparatka18
a co Wam sie podoba w takim razie?

Gość KAśka tryska cytrna
stringi aa blee :P aa co macie do pofarbowanych włosow?:D mialam zawsze swoj własny kolor,ale ostatnio chcialam cos zmienic i wzielam balejaż walnelam :D i musze przyznac całkiem całkiem :D

Sama jestem kobietą i przyznam, że w większości przypadków nie dziwie się mężczyzną którzy uważają, że kobiety nie mają żadnych zainteresowań. Niestety, ale to jest prawda. W mojej klasie dogaduje się na lajcie tylko z jedną dziewczyną, z którą gram razem w klubie piłkarskim. Trenuje już piłkę nożną od kilku lat i jest ona moją pasją, moim życiem. Mimo, że w damskiej lidze nie odniosę kariery - jest to coś co kocham robić i oddaje się grze całym sercem. Nie wiem czy tak zawsze było, bo co prawda jestem młodą gówniarą (17 lat) ale dziewczyny rozmawiają przeważnie TYLKO o kosmetykach, super dietach, ekstra ciuchach i chłopakach oraz o ich \'zabawkach\'. Całe dnie spędzają na malowaniu, plotkowaniu i spędzianiu godzin w galeriach handlowych polując na facetów i ciuchy. Przeraża mnie to i po części smuci mnie pustota większości dziewczyn. :( :(

Gość Bernie
1. jak nie dba o swoj wygląd 2. nieumiejetnosc dobrania butów (buty sa baaaaaaardzo ważne) 3. chlopskie zachowanie typu przeklinanie, plucie , itp 4. włosy na nogach ,wszedzie indziej dozwolone jak najbardziej ale na nogach nie zdierżu 5. noszenie chlopskich ciuchów non stop czyli dżiny bluza/sweter, najki bleeeeeeee wszystko inne typu kolorowe wlosy (im bardziej porąbany kolor tym lepiej:-) kolczyki wszedzie gdzie sie da, kiecki, obcisle spodnie, BUTY NA OBCASIE , pomalowane paznokietki na gorze i na dole dozwolone w nieograniczonej ilosci

Wiecie co mnie obrzydza u facetów? Jak kuźwa zwraca większą uwagę na moje ubranie niż ja sama. Jesteście jacyś spedaleni, wszyscy tu piszący "mężczyźni". Dobrze dobrane buty? Skąd Ty się geju urwałeś?

Gość boso po rosie
prawiczek ... cos czesto zygac Ci sie chce to wez se zygnij wkoncu daj juz z tym spokoj

Gość prawiczek pewnie jest
w urojonej ciąży to i mu sie żygac chce.:classic_cool:

Gość KAśka tryska cytrna
kurde wyszlam z kąpieli jestes super :D hahah... dokładnie jakies wstrętne gejuchy zamiast patrzec na to jaka jest dziewczyna to na buty bedzie sie lampił..;D

Gość Bernie
do tej z kąpieli: babka nie wydaje ci sie ze masz za dużo męskich hormonow, wąsik ci sie nie sypnąl czasami??? mowilem ze nie toleruje chlopskich zachowan, nawet nie chce myslec jak wygladasz , co do butów- a kto ma zwracac uwage na twoje buty??? ty sama?? nie wmawiaj tylko nikomu ze ubierasz sie tylko dla siebie bo nikt niczego nie robi dla siebie ok posrednio tak wszystko robimy dla siebie ale w koncowym efekcie oceny moze dokonac tylko druga osoba, bez ludzi jestesmy nikim, co z tego ze wmowisz sobie ze wygladasz dobrze skoro inni mowia inaczej to inni ludzie nas oceniaja; a jak facet ktory zwraca uwage na kobiecy wyglad/ubior/buty jest w/g ciebie spedalony to w takim razie kto ma oceniac te babki??? inne babki??? Świat to dualizm wszystko ma swoje odbicie jest dzien i noc cieplo i zimno w koncu sa chlopy i babki sa swoim przeciwienstwewm a jednoczesnie sie przyciagaja a to ze sie ostatnio wszystko poprzewracalo typu gejostwo, meskie babki itp to juz jest wina cywilzacji/chemizacji/niezdrowego jedzenia, no i na zakonczenie chyba nie musze mowic ze wlasnie takie babki jak kąpielowa odrzucaja facetow ale to juz napisalem wczesniej babka rzuca mięsem a zero argumentów i gdyby nie wpis ze WYSZŁA z kąpieli to pomyslalbym ze gadam z chłopem, nara

Kochany Emo, otóż znam wielu normalnych facetów i zdecydowana większość z nich nie zauważy u kobiety tego, że była u fryzjera lub że kupiła nową sukienkę, spodnie, buty. Jeśli Ty patrzysz na źle dobrane buty, jest z Tobą coś ewidentnie nie tak. Żeby posłużyć się Twoim językiem: jesteś pewien, że w spodniach masz to, co należy?

Gość KAśka tryska cytrna
"Bernie" wyluzuj troszke :D mam pytanie... czemu przesiadujesz na babskim forum? :P to tak z ciekawosci moze moi koledzy tez tu siedza tylko sie ukrywają:))

Gość Bernie
do KAśka tryska cytrna m.in wygląd tworzy calośc czlowieka , wszystko o nim swiadczy to jak sie ubiera, jak sie zachowuje, jak siedzi, jak pluje, jak je, jak zwierzęta toleruje itp itd myslisz ze wystarczy tak sobie po prostu byc?? jestes z serii tych babek ktore czekaja na ksiecia na koniu a same nic ze soba nie zrobią i mysla ze no tak przeciez wystarczy ze jestem heh zycze dalszego czekania

A MNIE OBRZYDZA U FACETÓW brudne zęby, i ogólnie smród ! ;p

Gość KAśka tryska cytrna
Bernie po 1. nie czekam na żadnego ksiecia z bajki i żadna dziewczyna na niego nie czeka.. nie chce miec obok siebie kogos idealnego bo sama taka nie jestem ;) jesli chodzi o wygląd nie mam z nim problemu bardziej chodzi o psychike patrząc na kolesia,ktory prawi komplementy wiem,ze chce jednego ... a wkurza mnie jedynie to,ze 3/4 facetow żyjących na tej jebnniętej planecie nie dbaja o siebie ,a o butach to nawet nie pomyslą.. po prostu wieje bazarem ! a na to mam uczulenie..

Gość Bernie
nie wierze ze prawdziwy facet nie zauwazy ze babka zmienila fryz albo kupila nowa kiece o butach nie wspomne, normalnie nie wierze, kobiecosc jest zbyt piękna zeby tego nie zauwazyc , kobieta to najpiekniejsze piekno na ziemi i nie ma nic piekniejszego , wszystkie zachody slonca, niagary ,zorze polarne, piramidy, i ciul wie co jeszcze nie dorastaja do pięt pięknie kobiecego ciała i kobiety jako całosci bo cialo bez tego czegos tez jest niewiele warte, liczy sie calosc a kazda babka ma cos co soba przyciaga oczywiscie dla kazdego bedzie to co innego ,dla mnie m.in sa to z cech zewn., co juz dalo sie zauwazyc nogi i zwiazane z tym buty , a co do cytrynowej kaski , tu sie nie ma akurat co dziwic ze chlopaki mysla tylko o jednym ,tak jest zbudowany swiat i tego nie zmienisz kazdy chlopak albo no nie wiem moze 99% mysli tylko o jednym no niestety tak juz jest ale przez to ten swiat caly czas sie kreci , pokaz mi kolesia ktory na widok pieknej babki nie mysli tylko o tym ,nie ma takiego a co do wygladu to tez za duzo nie zdzialasz tak juz sa zbudowani kolesie wyglad idzie u nich w odstawke i niewiele jest takich ktorzy dbaja o niego mniej wiecej na tym samym poziomie co np o swoj samochod ale kilku sie znajdzie;-) aha dostalem juz dwa okreslenia gej i emo no to teraz moja kolej : dzi**a i szm*ta - taki mały żarcik;-)

Gość KAśka tryska cytrna
Bernie kurde bez dziwek i szmat bardzo prosze.. ;/ włąsnie wasze gadanie,ze tak jest zbudowany świat co wy pieprzycie ! po prostu wam sie nie chce zmieniac niczego w sobie,jestescie leniwi tak wam wygodniej i koniec kropka. Zobaczycie jeszcze sie wszystko zmieni.. piękne co pisales o kobiecie,ale wiesz co.. takie kity to nie do mnie przynajmniej;] wy wiecie w ogole jak to jest kochac jedną dziewczyne? JEDNĄ?! wątpie.. pukacie na prawo i lewo.. żal mi was ,zebyscie nałapali jakis chorob od tego to zobaczymy jak bedziecie gadac.. co mnei to obchodzi,ze wam hormony świruja i potrzebujecie wiecej sexu? to sie wykastrujcie ...:| ja wiem,ze dziewczyny tez są puste i sie puszczaja,ale są tez normalne mianowicie ja do takich naleze i nie pozwole sie dotknac jesli nie bede miala na to ochoty bez wzgledu na chcice mojego faceta.. a jak sie nie podoba to nara droga wolna,a facetow chętnych jest ho ho..

Gość nigdzie nie bzykają
Mój nigdy nie zauważa, że byłam u fryzjera. Zawsze się pytam jak wyglądam a on "co znowu kupiłaś nową bluzkę".

Gość nic nie wiem
co do dostrzegania fryzury o kobiet - są wyjątki w facetach... Mam szefa, którego widuje raz na pare tygodni i on prawie za kazdym razem zauważa jakiekolwiek zmiany w mojej fryzurze, nawet inne uczesanie...