Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co noooo

faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Gość Mój facet też zauważa
jak mam nową fryzurę czy bluzke czy coś innego, tylko tego nie komunikuje, że zauważył bo jak twierdzi nie widzi potrzeby, np byłam kiedyś u fryzjera i czekałam uparcie prawie tydzień aż w końcu zauważy a widywaliśmy się codziennie. w końcu nie wytrzymałam i zapytałam "kochanie czy zauwazyłeś we mnie jakąś zmianę" a on" schudłaś ?", a ja na to "nie, byłam u fryzjera" a on "Znowu, przecież z tydzień temu byłaś" :D.

Obrzydza mnie jak wymaga od faceta fajnie zbudowanej klaty i miesni :D A sama jest przy tym pasztetem podlaskim :O

Gość bellalina
strasznie atakujecie tych facetow dziewczyny, przeciez odpowiadaja tylko na zadane pytanie i nie mowia, ze wszystkie kobiety sa zaniedbane itd. a to, ze wielu zwraca uwage na szczegoly jak buty? coz..spotkalam sie z tym juz nie raz i nie widze nic zlego, czas najwyzszy, zeby ci "dzikusi w skorze" sie ucywilizowali. osobiscie wole typ bardziej meski, ani metroseksualny i pewne rzeczy uwazam za niemeskie, ale troche gustu, oglady i mydla jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. a my kobiety tez czasem wykazujemy sie tego brakiem.

Gość MIZOGIN

głupie gadanie ponad normę wieczne czepiactwo o byle pierdoły darcie ciuki wymuszanie swej woli mówisz do niej i tłumaczysz ty o rybkach a ona o akwarium ...KI MATERIALSITKI zapatrzone w siebie i swe kolezanki /ale za ich plecami je obgadują/ po prostu DURNE ISTOTY.

Z resztą od lat zdycham sam bo nawet najblizsi okazali sie s...ielami - własna siostra by cię w łyżce wody utopiła dla zasranych swych dziecek i majontków /śluby za plceami, i 45 lat darcia ciuki o wszystko/.

30 lat pracuje z MADAMAMI i nie ma dnia by człowieka NIE W...IŁY. Idzie taka widzi Ciebie, ledwo idziesz a ona by Cię jeszcze przewróciła. NO NIE JEST TO GŁUPIE STWORZENIE ?

Gość łysy1410
Dnia 4.01.2009 o 17:34, Gość FACET PRAWIE IDEALNY napisał:

1.solarium 2.tipsy 3.nadmierna tusza 4. przetluszczone wlosy 5.zolte zeby i brzydki zapach z ust 6.brunetka zafarbowana na blond/ochyda 7.owlosienie na nogach i pod pachami (okolice intymne niekoniecznie!) 8. brak wlasnego stylu i upodabnianie sie do np. dody 9. ubieranie sie na rozowo 10.plotkarstwo 11. materializm

Wpis sprzed 10 lat ale nadal aktualny.