Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina23_23

brak okresuuuu

Polecane posty

Gość sabina23_23

Witam. amianowicie spóznia mi sie okres juz 3 miesiace. kocham sie z moim chłopakim juz 4 miesiac i nic z tego. byłam u dwóch lekarzy i jeden mi powiedzial ze najprawdopodobniej jestem w ciazy i przepisal mi luteini i folik na podtrzymanie ciazy, a znowu ten dugi powiedział mi ze ciazy nie ma i ze razem z moim lekarzem sobie ciaze uroilismy. sama nie wiem juz co mam o tym myslc. bardzo chcemy miec dziecko z moim chlopakim. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Gość joaskaaa

Gość zrob test
i dziwne ze lekarz przepisał luteine bo stwierdził ze to prawdopodobnie ciaza. luteine bierze sie jak ciaza jest zagrozona ( np. jak sa jakies krwawienia lub plamienia ) a nie tak na wszelki wyoadek ( no chyba ze mialas wczesniej jakies problemy w wczesniejszej ciazy ) zmien lekarza ,bo skoro tyle czasu nie masz okresu to lekarz powinien po badaniu stwierdzic czy to ciaza . a poza tym istniejs jeszcze cos takiego jak usg !

Gość sabina23_23
Miałam robione badanie usg 2 razy i ani razu nie wykazało ze to ciaza.

ale w czym my tu mamy Ci pomóc? jak napisala koleżanka wyżej - zmien lekarza jak najszybciej, czas leci a życie dziecka i co gorsza Twoje może być zagrożone.

Gość jajajajajajajaj