Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgwgg

Pierwszy raz- jaka prezerwatywa na pewien rozmiar...

Polecane posty

Gość dgwgg

Moj facet ma 15 cm dlugosci i 14,3 cm obwodu. Myslmy o rozpoczeciu wspolzycia i nie wiemy, jakie prezerwatywy bylyby najlepsze na ten pierwszy raz. Chodzi o to, zeby byly wytrzymale, ale tez sie nie zsunely, wiec mozecie mi powiedziec, jaka srednice powinna miec prezerwatywa na ten rozmiar?(Na prezerwatywach zwykle jest podana srednica np 49, 52,54, 56 mm, ale nic mi to w tym przypadku nie mowi...) Myslelismy nad Durex Extra Safe i Durex Classic- jak myslicie, ktora bylaby lepsza w tym przypadku? A moze jeszcze cos innego? Moze mi doradzic ktos z doswiadczeniem...?

Gość To jakiś ten facet niski
i chudy - 15 cm wzrostu i 14,3 cm obwodu (co za precyzja!!!!) może mieć duży chomik

Gość gość
Twoj chlopak ma chyba jakies kompleksy, skoro z taka aptekarską precyzją wyliczyl z dokladnoscią do 1 mm:DA gumka każda, byle nie jakieś XXL. Najlepiej kupić w aptece i najlepiej Durex.

Gość gość
Kurcze, to naprawde nie jest takie istotne, czy clasic, czy extra safe...guma to guma, każda wyglada tak samo i każdy przecietny czlonek sie w niej miesci. Durexy sa naprawde prawie że niezawodne, wiec....do dziela:D🖐️

Gość dgwgg
Wysoki i srednio chudy. I dajcie spokoj z tymi kompleksami, bo to nie o to chodzi. Dla nas obojga to pierwszy raz i dokladnie to mierzylismy, ze wzgledu wlasnie na te rozmiary, ktore podaja na prezerwatywach. Nie wiem, czy to takie dziwne,ze nie chce,zeby sie okazalo,ze sie zsunela,wiec dokladnie zmierzylismy, nawet jesli brzmi to troche zabawnie:P Mam sie nie przejmowac rozmiarami?Ale w jakims celu chyba ta srednica jest podana- bo rozni Panowie maja rozne rozmiary i po prostu chce miec pewnosc,ze nie bedzie przykrych niespodzianek;) A wiadomo,ze przy pierwszym razie latwiej o pekniecie,wiec pomyslelismy,ze powinna byc jakas grubsza i mocniejsza... Ale my nie mamy doswiadczenia,wiec moze sie mylimy... W kazdym razie z gory dzieki za sensowne odpowiedzi:)

Gość Dzika Mamba
kupcie classic durex, albo unimila...są ok...te durexy zakładają się b. łatwo. Zwróćcie tylko uwagę by nie zostawić na końcu powietrza (przy zakładaniu ściśnij końcówkę prezerwatywy, tę ze zbiorniczkiem), bo z tego powodu pęknąć może Powodzenia :)

Gość fdsgfdsg
do jakiegos krawca zanies wymiary niech ci uszyje

Gość dgwgg
Nie no wiem, ja pytam, ktore lepsze,ale postapimy zgodnie z instrukcja;) Mozesz mi podogryzac- ja wole sie dopytac, nawet jesli to troche zabawne niz potem plakac i panikowac, ze jestem w ciazy, bo rany rany za luzna byla i sie zsunela:P Kazdy jakos zaczyna, pewnie za jakis czas ja bede uwazala niektore pytania na forum za zabawne;)

Gość fdsgfdsg
a jak sie spusci to zalej dziure domestosem, dotrze do każdego zakamarka

Gość dgwgg
po 22. Wiec niemało. Ale jak mowie zadne z nas nie ma doswiadczenia w tych sprawach, wiec nie wiek jest problemem;)Tylko to,ze probowalismy znalezc jakis "przelicznik",zeby wiedziec jaki rozmiar wziac,a tego nigdzie znalezc nie mozemy...

Gość dgwgg
Nie twierdze, ze strasznie duzo, ale nie ma potrzeby traktowac mnie jak malolaty, ktora po nie calym pol roku twierdzi,ze kocha bez pamieci i to musi byc teraz i juz;) Ja ze swoim facetem jestem sporo, nie czuje sie juz "za mloda" i chialabym zaczac:)

Gość qwertgh
to ja chyba umysłem wyprzedzam pare pokoleń O.o

Gość reeeeewffe4e
qwertgh dlaczego?