Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaa

Kocham mojego Faceta

Polecane posty

Gość kkkaaa

Szaleje za nim jest zajebisty!

Gość co to znaczy zajebisty
?

Gość kkkaaa
Jest po prostu genialny! Taki mega Kochany! Taki prawdziwy Misiek:)

a moj mi obiecal ze mnie powozi na sankach i nareszcie zaczal padac snieg! ;) musze mu napisac zeby skolowal sanki z oparciem i z kocykiem zebym nie zmarzla :) i herbatke w termosie :)

no ale jaki jest prawdziwy Misiek?:)

nom?

Gość kkkaaa
prawdziwy Misiek zrobi dla Ciebie wszystko:). zawiezie Cię rano do pracy, zrobi kanapeczki i ciepłą kawe, wymasuje stópki, wszystko bezinteresownie:) aa i jeszcze ten brzuszek i mięśnie jak u Misia:) mrrr:)

a moj misio jest taki prawdziwy misio... ma taki slodki tluszczyk na brzuszku i jest taki silny... :) przy nik czuje sie naprawde bezpieczna :) jest taki kochany, czuly i opiekunczy... tylko niech lepiej nie spiewa... :P

to nie prawdziwy Misiek:O To prawdziwy pantoflarz:) Poza tym nic się nie robi bezinteresownie, bo robi to po to, że jest zakochany i chce, żebyś też była, albo dla seksu. Najprawdopodobniej z oby przyczyn:) A niedźwiedzie są leniwe i ospałe:classic_cool:

Ja marzę o zajebistym mißku. Zajebisty znaczy; super, zajefajny, najlepszy, najkochańszy, -- ZALEŻY OD KONTEKSTU

Gość kkkaaa
wcale nie pantoflarz ;/ Zakochany po uszy facet... tojuż facet nir może być dobry, bo jest nazywany pantoflarzem...

moj jak mi kiedys plecki wymasowal to rano nie moglam sie ruszyc w sumie to kawal chlopa ;) ja zaledwie 154... i 45kg... a on 194... i prawie 100kg ;)

no nie, ale mi tacy "zakochani" działają na nerwy:O Zwłaszcza, że zazwyczaj przechodzi im w ciągu 6-24 miesięcy.... I potem już są zupełnie inni:(

Gość kkkaaa
o matko no to faktycznie:) uwielbiam masaż który mi robi jeszcze z oliwką to juz w ogóle^^

Gość kkkaaa
no my już jesteśmy trochę dłużej ze sobą.... przeżyliśmy juz sporo ponad 24 miesiące...

lubie jak mezczyzna jest dobry i dba o swoja kobiete... to nic zlego ze chce sprawic jej czasem przyjemnosc... ;) mhmmm uwielbiam jesc i nie protestowalabym jakby mial mi zrobic kanapke... chociaz spaghetti robi najlepiej na swiecie... ;)

Gość kkkaaa
no właśnie to jest fajne:), nawet gdyby ta kanapka miałaby być z samym masłem, ale wiem że jest zrobiona specjalnie dla mnie i smakuje mi wtedy najlepiej na świecie

najsmieszniejsze jest jak w sklepie zabraknie krojonego chleba i meczy sie z krojeniem :P albo zazwyczaj jak mam kanapke to np nie jest to chleb z szynka tylko szynka z chlebem bo zazwyczaj szynka jest dwa razy taka jak chleb heheh i za to go kocham :) moj kucharz:P

Gość eweciaxx
Ja również ogromnie kocham swojego narzeczonego,mimo że napewno ideałem nie jest,ale jestem przekonana,że ludzi kocha sie nie za coś ale pomimo czegoś...każdy ma jakąś paskudną ceche charakteru,która komuś innemu moze przeszkadzać . Myśle,że w związku najważniejszą rzeczą jest naprawde poznanie drugiej osoby,na początku każdy mysli że spotkal ideał,dopiero później rzeczywistość weryfikuje to wszystko...

ojj zarowno ja jak i moj partner nie jestesmy idealami... kiedys normalnie talerze lataly to kuchni :P

Gość kkkaaa
dokładnie tak! niecierpie jak mój Misiek się spóźnia, niestety nie da się z tym nic zrobić, ale jak sie umawiamy to juz wiem że z domu muszę wychodzić dziesięć minut później:P

kkkaaa ojj u nas jest to samo... i mowia ze kobiety sie spozniaja... a jak kiedys ja sie spoznilam to co to bylo... on juz na mnie z 10min czeka...

Gość eweciaxx
no właśnie,na pewne sprawy po prostu lepiej przymknąć oczko:)chociaż swoją drogą ja nienawidze spóźniania się,na szczęscie mój facet tego nie robi:)

kurcze on ma w sobie cos takiego ze nie potrafie sie na niego dlugo gniewac ;)

Gość eweciaxx
OlliM ja mam to samo:) na innej osobie tego samego przewinienia napewno bym nie darowała,a jeśli chodzi o niego to dosłownie wymiękam i po pewnym czasie odpuszczam bo nie mam serca sie na niego gniewać...:)chociaż swoją drogą uważam,że to niezbyt dobrze,ale cóż

tak... i te jego oczy... nawet czasem brakuje sil zeby nawrzeszczec :P