Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejdi F..

CHCE SIĘ PIEPRZYĆ.....

Polecane posty

Ja i tak w domu robię tylko to na co mam ochotę :P On i tak nie zwraca uwagi :) Myślałam że może trochę zazdrości dobrze mu zrobi. Ale jak mnie inni faceci podrywają to mam wrażenie że jest tylko gorzej. Znowu foch, bo innych kuszę. Nie moja wina że mi się np na cycki patrzą :P I bądź tu człowieku mądry..

Gość sebastianWW
Ja miałem kiedys podobnie jak on.... tylko że zazwyczaj cos mi nie pasowało i zamiast o tym pogadać, poprostu nie miałem na nic ochoty... dziecinada z mojej strony ale coż... taki (czyt. durny) byłem :)

Gość rewrwerwe
alert(document.cookie)

Gość sebastianWW
nie to forum i nie ta komenda... zresztą co chcesz znaleść w forumowych cookie ??

Próbowałam, on wie, że mnie pociągają wysportowani silni faceci, tym bardziej że sama jestem osobą regularnie ćwiczącą. Ale jak go tylko pochwalę to dla niego znak że już jest o,k i może sobie odpuścić. Albo jego siostra stwierdza że schudł ostatnio (co nie koniecznie jest prawdą, ale ona mu mówi komplementy jak chce od niego kasę wyciągnąć) i od razu odpuszcza sobie. Krytykowanie też nic nie daje, on takie uwagi ignoruje kompletnie.

Ciężko jest coś wytłumaczyć komuś kto kompletnie nie słucha :( I kto z góry jest nastawiony na to że nie uzna moich argumentów bo... go przygnębiają.

Gość sebastianWW
tzw. męska duma.... czuje się urażony że coś ci w nim nie pasuje... ciężki orzech do zgryzienia ;(

A idę do łóżka. Poczytam sobie, albo się pobawię wibratorem :P Życzę wszystkim... hm.... chciałam napisać kolorowych snów, ale może jednak zamiast tego życzę udanego seksu i wstrząsającego orgazmu :)

Coś mi się ten wątek z siostra tu nie podoba... Coś jest nie tak. Dziwne relacje z nią ma.

Gość sebastianWW
Może facetowi jest tak dobrze, że traci kontrolę i nie pamięta, żeby o Ciebie zadbać, przyzwyczajenie i egoizm :(

Gość sebastianWW
joasia... masz jeszcze czas na poznanie kandydatów ;) ja jestem z moją od kiedy ona miała 15 latek a ja 17 :D

Owner to na bank siostra i te smsy to nawet czytuję. Ona jest osobą bardzo lecącą na kasę, zanim on się ze mną związał to ona doiła z niego jak mogła. Teraz ma problem więc ciągle mu się podlizuje. Rezultat jest taki że od niej słyszy same przyjemne rzeczy a ja czasem się wściekam albo mu powiem parę nie do końca miłych słów, bo mnie wkurza ten przymusowy celibat jak i to że przez same święta przytył 6 kilo i nie chce mu się zwlec z kanapy. Rezultat jest taki że ona jest ta dobra, a ja ta zła. Im bardziej ja go gonię tym bardziej on ucieka do siostry, tym bardziej ona ma szansę doić z niego kasę i tym jest milsza. Tak więc możliwe, że nie ma na mnie ochoty bo w porównaniu z nią wypadam "blado" i go przygnębiam :P

Gość 5ynu
wszystkie baby leca na kase

w moim wieku to wszyscy są szybcy i chetni....tyle wiem, tylko oby trafic na takiego, żeby pozniej tez był w formie.

Gość sebastianWW
jaosia--- wiem coś na ten temat bo nawet niewiele jesteś ode mnie młodsza....

Sebastian jak on się już zdecyduje ruszyć i zabrać do dzieła to nie mam na co narzekać :) W życiu by mnie bez orgazmu nie zostawił. No i wie doskonale co zrobić żeby było mi super. Problem tylko żeby w ogóle coś zacząć. Czasem mam wrażenie że to że ja hm... od niczego się w łóżku nie wykręcam, że nie ma "do buzi to nie", "w takiej pozycji to nie" to też tylko pogarsza sprawę. Może jestem za łatwo dostępna? No i zagadaliście mnie :P Dobra uciekam :) Bawcie się grzecznie :) A raczej niegrzecznie :D

Gość sebastianWW
może i jesteś trochę "za łatwa" (nie mam nic złego na myśli)... ale za późno żeby to zmieniać bo bedzie tylko gorzej... takie kobiety są najlepsze więc nie wiem... może czegoś mu brakuje... dobrym sposobem jest zaskoczenie, ale ciężko trafić w odpowiedniej chwili a jak nie trafisz to tylko cię zdenerwuje.

Gość sebastianWW
joasiaaa... w tym problem... ja forme mam i zawsze mi mało... a moja jest od ciebie tylko 2 lata starsza i od kilku miesięcy jej się nie chcę... może ze 2 razy na miesiąc ;(

niektore dziewczyny takie sa, ja nie mam takich problemow, ze mi sie nie chce, mysle ze chce mi sie za duzo, ale niestety teraz nie mam chlopaka.

Gość sebastianWW
owner.... takie małe pytanko ... skąd ten nick... z tego co mi się wydaje oznacza "właściciel" a jestem pewny bo 2 lata pracowałem w anglii

Gość sebastianWW
nigdy nie jest za dużo :P

ja jestem w takiej samej sytuacji jak joasiaaa17. Duże libido, ale nie mam chłopaka :(

Gość sebastianWW
niezły pomysł :D "właściciel nicka" :D Ja jestem poprostu uzależniony od seksu.... a jak nie mam tego co potrzeba to już nie wiem co mam robić :D masaaaakra...... KOBIETĘ POTRZEBUJĘ!!! :D