Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak ceniacy dziewice

Dziewictwo

Polecane posty

Gość chłopak ceniacy dziewice

Mam pytanie w jakim wieku chcecie stracic dziewictwo albo stracilyscie chodzi mi o to ze teraz bardzo duzo dziewczyn chca byc fajne i uprawiaja sex w wieku 13 lat, przykre to w szczegolnosci ze kiedys nie bylo czegos takiego dziewica to teraz jak ''wymarly gatunek'' cenie takie kobiety co powstrzymuja sie od stosunku :)

Gość dziewica Ang
Słuchaj ja mam 26 lat i nadal jestem dziewicą. Niektórzy mówią mi, że to nie jest normalne, że to co robię mojemu chłopakowi odmawiając mu seksu to straszne cierpienie i kiedys mnie zdradzi. Póki co jesteśmy razem 4,5roku. Świetnie się rozumiemy, on jest prawiczkiem. Nie wiem dlaczego teraz dziewczyny robią się na k***y ale to przykre. kiedy miałam 18 lat i chciałam iśc do klubu a zapomniałam dowodu osobistego trząsłam się jak galareta przed wyjściem. Kiedy weszłam zobaczyłąm koleżankę która wtedy miała 15 lat. Widziałam jak pije a potem w kolejce się do niej faceci ustawiają i za przeproszeniem rżną ją. To było straszne. Teraz dziewczyny się szmacą żeby tylko utrzymac przy sobie faceta. Moim zdaniem takie związki są bez sensu. Jeśli facet nie jest w stanie się poświęcić dla dziewczyny i zachować wstrzemięźliwośc to najwidoczniej nie jest jej warty. Proste.

Gość no i widzisz dziewico
z braku chłopa poyebało ci się we łbie i bredzisz od rana. A moja stra po orgaźmie radosna jak skowronek piecze schabowe. :D:D:D:D:D:D

no tak miało być moja kochana....

Gość ja mam 17 lat
i jestem dziwicą. Poproszę o wiwaty?

Gość ja mam 17 lat
dziewicą *

zaraz się pojawi pierwszy dziewic PRL prawiczek z kropką :D:D:D

Gość ty chłopak ceniący
chuuj wie co, jak ciebie Renia Rączkowska yebnie w ten durny ryj, to przestaniesz pier dolić od rana farmazony poyebańcu .

Gość misadelkotluste
Kazdy robi to kiedi uwaza ze powinien ze przyszla na to pora. Ja mam 18 lat i mam to za soba, ale czekalam na obecnego chlopaka. Wiem ze to on i ze go kocham i to ze z nim uprawialam seks nie znaczy, ze sie szmace, bo nie poczekalam do slubu. Ale sa i takie ktore robia to bo lubia, bo chca sie przypodobac komus. Ale to ich sprawa i to one kiedys beda zalowaly

Gość missiaczkowa
a ja straciłam dziewictwo z facetem,którego kochałam...w wieku 20lat;)

Gość a ja w wielu lat 16
z moim aktualnym wciąż facetem, a mam 22 lata.

Jak mozna miec 18 lat i kogosc wielce kochac i miłowac? Nie pieprzcie glupot. A rznac sie mozna pewnie ze tak, kazdy ma potrzeby w tym wieku. Ja tam rznalem i tez mowilem ze kocham no bo co mialem mowic. Teraz z perspektywy czasu - 10 lat minelo - to juz wiem ze to szczeniackie wyznania, byle zamoczyc;) A Ta 26 letnia dziewica z 4.5 letnim zwiazkiem to jaja sobie robisz:)

Gość wwq
stracilam dziewictwo w wieku 23 lat z chlopakiem z ktorym jestem do tej pory (jestesmy razem juz ponad 5 lat) nie uwazam ze zrobilam blad, uwazam ze warto bylo czekac ale tak naprawde jak kto woli.

Gość koorrrrrrrniiiiiiikkk
przecież to naprawdę nie chodzi o wiek. dziewictwo powinno się stracić gdy jest się pewnym tej decyzji. mam 17 lat i nie jestem dziewicą. jestem z facetem którego kocham najbardziej na świecie i decydując się na współżycie z nim byłam pewna, że chociażby miało coś kiedyś między nami się popsuć to ja nigdy nie będę tego żałować. seks to miłość, nie zabawa. seks to dojrzałość. to zdecydowanie powinna być przemyślana decyzja. wiek nie ma znaczenia

Gość niewyspany dziss
Ramzes z dalekaa w sumie kolega dobrze prawi, jak mając naście lat mówić o wielkiej miłości i głębokim uczuciu? to zwykle zauroczenie,które po czasie mija... ale 26letnia dziewica w związku od 4,5roku? heh a do snu słuchacie radia maryja?:P nie no, w takie bajki nie wierzę:P:P:P

Gość zielonooka rudzielczyni
chyba nie tobie oceniać czy to miłość czy zauroczenie. miłość możliwa jest w każdym wieku. wiele osób zaczyna być ze sobą w wieku szesnastu, siedemnastu lat i okazuje się to być miłością na całe życie.

Gość zielonooka rudzielczyni
a. i jeszcze jedno. jeśli mając 26 lat jesteś ze swoim facetem już 4,5 roku i nadal ze sobą nie sypiacie to raczej nie wróży dobrze waszemu związkowi. gdyby facet Cię kręcił i podniecał to już po max roku byście uprawiali seks. ewidentnie wnioskuję, zę coś jest nei tak albo z tobą albo z facetem :P

Gość uHhoHouhhuoeohoHu

a ja mam 17 lat i nie jestem dziewica.. mój pierwszy raz był nie przemyślany i głupi bo w wieku 15 lat.. bardzo tego żałuję.. chociaż potem zachowywałam wstrzemięźliwość, teraz jestem w stałym związku już 1,5 roku. Świetnie się rozumiem z moim facetem w kwestiach seksualnych i obydwoje zadecydowaliśmy o tym czy chcemy \"to\" robić czy nie. Na prawdę nie liczy się wiek tylko dojrzałość psychiczna. Do \"Ramzes z dalekaa\" nie oceniaj ludzi swoją miarką. Jeśli myślisz że w wieku 18 lat nie można kogoś kochać i darzyć szczerym uczuciem to bardzo się mylisz. A to że Ty fałszywie mówiłeś komuś że kochasz to świadczy tylko o Twojej niedojrzałości i szczeniackiemu podejściu do dorosłości.

Gość yveta
ja mam 22 lata i nadal jestem dziewicą... nie dlatego,ze chcę czekać aż mnie kostucha pierwsza dopadnie, ale dlatego, że nie spotkałam jeszcze faceta przy którym poczułabym, wiedziałabym "to z nim" i tylko dlatego. nie chcę i nie zamierzam robić nic na pokaz ani w jedną ani w drugą stronę, bo jak ktoś nie wiadomo jak długo jest dziewicą/prawiczkiem to na moje to coś takiego samego jak ten wyścig, żeby stracić cnotę jak najszybciej tylko działająca w drugą stronę...