Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZadenZeMnieRomantyk

Co powiedziec dziewczynie romantycznego ?

Polecane posty

Gość ZadenZeMnieRomantyk

Mozecie mi doradzic co powiedziec dziewczynie romantyczngo ?

Gość ZadenZeMnieRomantyk
Co myslicie o "Powiesilem sobie twoje zdjecie na sciennej makatce nad lozkiem i zasypiam patrzac na twoje promienne oblicze"?

Gość zdejmuj majtki
i walę konia rytmicznie przy dźwiękach IX symfonii

Gość ZadenZeMnieRomantyk
Jakis podel to wyzej napisal a nie ja :)

jak nie jesteś romantyczny, to lepiej nie wymyślaj nic na siłę - będzie wyglądało sztucznie. trzeba mieć taki polot do romantycznego zachowania we krwi, inaczej nie wychodzi z tego nic fajnego. lepiej mów jej prawdziwe, zwykłe miłe rzeczy - to, co o niej dobrego myślisz. nawet zwykłymi slowami

Gość jnlf
musi to z Ciebie wypływac musi byc spontaniczne!!!! nie mozesz zaplanowac bo tak sie nie da!!! jak sie z nia spotkasz to zobaczysz bedziesz wiedział co masz powiedziec

powiedz jej : gwiazdeczko, czy bolało Cię gdy z nieba spadałaś ? haha. :D żartuję. jakby mi tak kolo powiedział to bym się tylko i wyłącznie uśmiała :)

kupić jej podręcznik Romantyzm i cytować, A. Mickiewicza, J.Słowackiego, ewentualniem, Byrona

Ja sie rowniez zgadzam z Asia :) jesli nie jestes z natury romantykiem i czule slowka ciezko Ci przychodza to nie wymyslaj nic na sile.Mow jej to co czujesz ale swoimi slowami i w swoim stylu.Romantyzm to nie musi byc koniecznie wlazenie komus w tylek i recytowanie wierszy :) moze zamiast tego zrob dla niej cos zeby pokazac ze Ci zalezy?Jakas fajna kolacja czy cos ;) na pewno to doceni.

Gość jhvhgvljknml
Skoro żaden z ciebie romantyk, to nie rób nic na siłę, bo TO się ma we krwi albo nie ... bo co z tego, że np. nauczysz sie jakiegos wiersza, powiesz kilka ciepłych słów, dziewczyna wychwyci ton twojego głosu, no chyba, że i tego byś się nauczył...tylko później tobie romantyczność się odwidzi a ona będzie chciała więcej, więcej..i co wtedy?? Będziesz kuł poezję na pamięć??

Gość Fack you
Niema to jak być pedalem ! pedaLem ? żal m cie przez rz !

Gość Sławek.Z
Tak jest z tym niemały problem co powiedzieć, a szczególnie gdy twoja partnerka lubi romantyków. Ja sobie z tym radzę powiec co Ci się w niej podoba możesz Wymieniać od włosów po całą resztę. tak się akurat u mnie natrafiło, że moja dziewczyna jest zboczona, tak jak i ja, więc.. nawet jak mówię jej coś romantycznego a ona wyczówa że coś splatam zaczyna się uśmiechać i wtedy moża dowawać stopniowo coś zboczonego.. jeśli nawet może to doprowadzić w taki dziwny trans twoją wybrankę i możecie potem nawet pujść dalej tak jak jest to w moim przypadku, a no i NAJWAŻNIEJSZE nie mów tego wyłącznie po to aby się nią pobawić i wykorzystać. Mam 16 lat i jestę naprawde szczęśliwie zakochany.. wiem większość skomętuje to jako sczeniacką miłość. Ale wydaje mi się, że dorosłem to tego typu żeczy. i jeśli to mówisz to powiec to z serca anie wydukaj bo wyjdzie na siłę, mów to szeptem do ucha wyjdzie Romantycznie. Pozdrawiam powodzenia Sławek :)

Gość Sławek.Z
Tak jest z tym niemały problem co powiedzieć, a szczególnie gdy twoja partnerka lubi romantyków. Ja sobie z tym radzę powiec co Ci się w niej podoba możesz Wymieniać od włosów po całą resztę. tak się akurat u mnie natrafiło, że moja dziewczyna jest zboczona, tak jak i ja, więc.. nawet jak mówię jej coś romantycznego a ona wyczówa że coś splatam zaczyna się uśmiechać i wtedy moża dowawać stopniowo coś zboczonego.. jeśli nawet może to doprowadzić w taki dziwny trans twoją wybrankę i możecie potem nawet pujść dalej tak jak jest to w moim przypadku, a no i NAJWAŻNIEJSZE nie mów tego wyłącznie po to aby się nią pobawić i wykorzystać. Mam 16 lat i jestę naprawde szczęśliwie zakochany.. wiem większość skomętuje to jako sczeniacką miłość. Ale wydaje mi się, że dorosłem to tego typu żeczy. i jeśli to mówisz to powiec to z serca anie wydukaj bo wyjdzie na siłę, mów to szeptem do ucha wyjdzie Romantycznie. Pozdrawiam powodzenia Sławek :)

Gość gośćuuu
Ja nie jestem ani trochę romantyczny, ale dziewczyną też podobają się takie słodkie, niewinne pierdoły romantyczności. Zanim byłem z moją dziewczyną, mowiłem jej wpros że nie jestem romantyczny ani trochr, ale przy tym bardzo szczery i ona to wiedziała od początku, teraz gdy jesteśmy razem liczy się po prostu originalność, ona wie, że nie jestem romantyczny, ale tez wie, że ogromnie sie staram być i z reguły mi nie wychodzi, ona wie, że tekst "Wygladasz jak taki słodki ziemniaczek" jest z mojej strony komplementem i razem się z tego śmiejemy, po prostu powiedz że nie jestes romantyczny, strzel jakimś głupim tekstem, byleby nie obrazić o bądź taką pierdołą i będzie super! :D

Gość gość
i myslisz że on od 2009 czeka na sugestie w sprawie romantycznych odzywek? no to gratuluje poczucia czasu i logiki