Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_wiedzec_wiecej

czy to normalne?

Polecane posty

Gość chce_wiedzec_wiecej

Hej, nie mam za duzego doswiadczenia z facetami, ale od jakiegos miesiaca spotykam sie z pewnym facetem (ona ma 28 lat, ja 27) i on juz nalega na seks... Ja nie chce sie zgodzic, mimo, ze jestesmy juz po smielszych pieszczotach, wiec powiedzial, ze postara sie poczekac az bede gotowa. Ale za to chce zebym go dotykała, lub robila mu dobrze reka, on tez mnie oczywiscie piesci... Czy to normalne? W tym sensie, ze czasem czuje sie tak troche przedmiotowo, nie wmiem, moze ja jestem jakas dziwna? Czasem mu wystarczy moja sama obecnosc, podczas gdy on sobie dogadza..... A jak bylo u Was? Czy moj facet jest normalny czy cos z nim nie tak... ?

Gość chce_wiedzec_wiecej
nikt sie nie wypowie?

Gość doti----26
jesteś totalną egoistką chcesz żeby chłopak robił ci dobrze a ty w zamian co mu dajesz ? i póżniej problemy w zwiąku bo jakaś egoistka ma zachamowania lepiej idż do klasztoru albo kup sobie big wibrator , a nie zawracasz du.. chłopakowi

Gość Dzika Mamba
jeśli Ci to nie pasuje to po prostu tego nie rób jesteś wolnym człowiekiem, najwyraźnej tego nie wiesz.... ja czułabym do siebie obrzydzenie robiąc coś, do czego mnie się zmusza.... Weź skończ z tym facetem, nie warty zachodu, i tak nie będziecie do siebie pasować, a Ty z każdym dniem coraz bardziej nie będziesz chciała się z nim przspać

Gość chce_wiedzec_wiecej
to nie chodzi o to, ze ja mam jakies straszne opory, po prostu nie mam jeszcze duzego doswiadczenia z facetami i zastanawiam sie, czy z nim jest wszystko ok.....

Gość Dzika Mamba
mnie bardziej wkurzal mój były, który po pół roku bycia razem, sypiania w jednym łóżku, ciągle nie był gotowy :D To zdrowy, młody człowiek, co się dziwisz że chce....inną sprawą jest to, że nie szanuje Twojej prośby o poczekaniu..... najwyraźniej nie dałaś mu wyraźnie do zrozumienia, że po prostu nie chcesz, nawet takich "miziań"

Gość doti----26
no to w jaki sposób chcesz zdobyc dświadczenie? poprostu nie chcesz to nie rób i znajdz sobie innego faceta

Gość chce_wiedzec_wiecej
moze jeszcze jakies opinie?

Gość dziadek Mróz
uhu-hu uhu--hu hu uhuhu