Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eon

Gdzie zabrać dziewczynę na randkę zimą?

Polecane posty

Gość gość
Może basen lub wspólne wyjście do klubu jeśli lubicie tańczyć. Ale zazdroszczę jej, u mnie rutyna.

Gość gość
Znajdziesz dużo autorskich, często ostrych potraw od Hindusów w HotChili na ul. Pijarskiej 9 w Krakowie. Chodzę do nich dość często, szczególnie po większych imprezach. Ostre warzywa jakoś dobrze mi na brzuch wpływają, rozgrzewające potrawy. Przed pracą dobrze zjeść coś z kuchni indyjskiej, np. zupkę pomidorową. Dodaje energii.

Gość sakamenta
Niezależnie od pory roku zawsze sprawdza się dobra restauracja. My z chłopakiem najczęściej świętujemy jakieś ważne okazje w Akademii na Różanej. To takie nasze ulubione miejsce, tutaj byliśmy na pierwszej randce i z sentymentu, a także świetnej kuchni, zawsze wybieramy właśnie ten lokal.

Gość damian1414141414
Najlepiej do escape roomu ;) Zacząłem ostatnio wychodzić z Dominiką do escape roomów i jest super. Ostatnio bylem na randce w New World 22 na Nowym Świecie 22, rezerwowalem wejscie przez ich strone www.newworld22.pl. Stworzyli nam calkiem fajna atmosfere, super obsluga i niezle zagadki

Gość gość
Też byłam w New World 22 i mogę polecić :) Świetna atmosfera i dużo ciekawych rozwiązań, których nie widziałam w innych escape'ach

Gość NorbertW
Do Nanaki Sushi!Zjecie u nich najlepsze sushi w stolicy!Ja ze swoją dziewczyną jadamy u nich dość często i za każdym wychodzimy najedzeni do pełna!

Gość Karinar
Byliśmy ostatnio na kolacji w Barze&Restauracji Bubbles, dobre, świeże jedzenie. Potem szampan (mają tam wyjątkowy wybór szampanów). Personel miły. Ogólnie to bardzo klimatycznie. Z wielu miejsc z Warszawy w jakich jedliśmy bezkonkurencyjny jest właśnie ten Bar.

Gość KarolaDyk
Lubi sushi?;D Jeśli tak to koniecznie zabierz ją do Akashii!!Mają super zestawy sushi w super cenach!Na pewno nie będziecie żałować!

Gość manbat
Mogę się podpisać pod opiniami na temat Baru&Restaurcji Bubbles na Placu Piłsudskiego - super jedzonko i przyjazne ceny jak na taka jakosc dan.

Dobrym rozwiązaniem może byc lodowisko. Jak dziewczyna umie jeździć na łyżwach, to ok, a jak nie, to zabłysniesz i pokażesz jej jak sie to robi. No chyba że sam nie za bardzo potrafisz. Ale wtedy może byc weselej. Więc pomysl o takim rozwiązaniu.

Gość gość
My byliśmy z dziewczyną w górach to taka długa randka była :) Do tego jeszcze byliśmy na Mikołajki w tunelu w wielkopolsce i lataliśmy sobie. Chodzimy też do kina czy na jakieś kolację, ale to przez ca ly rok tak można.

Gość gość
To zależy co lubi Twoja dziewczyna, czy woli aktywne spędzanie czasu, czy może bardziej jakieś wspólne aktywności, które nie wymagają dobrej kondycji? Na pewnym blogu znalazłem fajne propozycje, akurat dla mnie najbardziej fajna jest czekoladowa randka w Manufakturze czekolady http://czytaj-na-walizkach.pl/zrob-warszawie-czyli-miejsca-randke-w-stolicy/ ale chyba też wypróbuję park trampolin :)

Gość gość
można zabrać tez do kostnicy zapewniam ze będą mega wrażenia

Gość gość

kolacja jest fajnym pomysłem 🙂 w Warszawie mogę polecić restaurację Instalacje Art Bistro, bardzo dobre jedzenie i fajny klimat 

Gość mysa25

do pizzeri Taormina - ciepło i smacznie!

Gość mistrzmieczy

ja bym uderzył w klasykę - kino. Ja mam u siebie pod domem cinema city i zawsze lubimy z dziewczyną do nich chodzić, a szczególnie w środy 🙂

Gość kanaton
Dnia 14.07.2019 o 20:47, Gość mistrzmieczy napisał:

ja bym uderzył w klasykę - kino. Ja mam u siebie pod domem cinema city i zawsze lubimy z dziewczyną do nich chodzić, a szczególnie w środy 🙂

Dokładnie tak. Szczególnie w zimę :) u mnie zawsze się sprawdza

Gość Kucyk

My z dziewczyną mamy unlimited w cinema city więc randki w kinie mamy w sumie co tydzień. Super sprawa bo wiemy że co tydzień możemy sobie wyskoczyć na randeczkę, spędzić razem czas i sie poprzytulać oczywiście. 

Gość Pat

Cinema city ma też salę VIP jak się chce przyplusować u dziewczyny to jest super sprawa. 

Gość Rob

ewentualnie screen x też robi wrażenie. 

Gość liguana

Zabierz ją na masaż do Studia masażu Unity Point w Krakowie,  osobiście polecam ci masaż tantryczny dla par, to dopiero będzie romantyczny wieczór https://unitypoint.pl/